Kike'na kuni
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 105
13 model bir arabam var satıcak olsam adam kilometresine bakacak olsa kilometresini azmı görür yoksa fazlamı araç toyota corolla
Normal.13 model bir arabam var satıcak olsam adam kilometresine bakacak olsa kilometresini azmı görür yoksa fazlamı araç toyota corolla
Yani ne fazla nede az mı diyorsunNormal.
Evet normal.Yani ne fazla nede az mı diyorsun
Bana göre az bizim 13 Qashqai'miz var 150 bin km13 model bir arabam var satıcak olsam adam kilometresine bakacak olsa kilometresini azmı görür yoksa fazlamı araç toyota corolla
Ya şimdi söyle birşey var 2013 model genelde 110 bini geçmemesi gerektiğini düşünüyorum geçen araçlar genelde baya hırpalanmış oluyorlarBana göre az bizim 13 Qhasqai'miz var 150 bin km
11 model 44 bindeyse bence mükemmel ama adam az kullanıp hor kullandıysa onu bilemem bide kilometre sıfırlanmıs olabilir eski modellerde expertiz e götür anlamıyorlar ama sen yeni model bir aracı götür tak diye buluyorlar kilometrenin sıfırlandığını oda önemliAslında normal ama bize göre çok. 11 model focus var 44.000 de
Araç 9 senedir bizde öyle Bi sorun yok. Tek bir kazası daha yok Allaha şükür11 model 44 bindeyse bence mükemmel ama adam az kullanıp hor kullandıysa onu bilemem bide kilometre sıfırlanmıs olabilir eski modellerde expertiz e götür anlamıyorlar ama sen yeni model bir aracı götür tak diye buluyorlar kilometrenin sıfırlandığını oda önemli
Evet zatenYıllık 10k km gayet normal rakamlar. Hatta tam ideal sayılabilir.
Satmayı düsünüyormusunuzAraç 9 senedir bizde öyle Bi sorun yok. Tek bir kazası daha yok Allaha şükür
Evet babamın makam aracı 19 model 40 binde 2 yılda 40 bin bence çok ondan dolayıda 3 yılda bir değiştiriyorlarşirket arabalarına bak 2014 model olsa bile 2000 modelden çok km yapabilir...
Evet. 2016-17 civarı araba bakıyoruzEvet zaten
Satmayı düsünüyormusunuz
çok kullandığımız bir araçdeğil babam işe giderken makam aracıyla gidiyor ben giderken taksi-otobüs benzeri toplu taşıma araçlarıyla gidiyorum genelde yazdan yaza bayram tatillerinde ve piknik mangal yapmaya giderken kullanıyoruzYılda 9 bin km bence çok iyi
Baba ne iş yapıyor?Evet babamın makam aracı 19 model 40 binde 2 yılda 40 bin bence çok ondan dolayıda 3 yılda bir değiştiriyorlar
Zaten
çok kullandığımız bir araçdeğil babam işe giderken makam aracıyla gidiyor ben giderken taksi-otobüs benzeri toplu taşıma araçlarıyla gidiyorum genelde yazdan yaza bayram tatillerinde ve piknik mangal yapmaya giderken kullanıyoruz
Bir fabrikada yönetim ütesiBaba ne iş yapıyor?
Makam diyince Devlet'te bir görev yapıyor sandık hocamBir fabrikada yönetim ütesi
Hocam öyle değil ya babam biraz hor kullanır hız tutkunudur arabada çok çizikler var satıcam diyede parça değiştirmiyor onun için çok pahalı araçları seçmiyor yerli otomobil çıksın inş ilk alanlardan olucağızTemiz araba işte alacak adamda daha ne istiyor
He devlet gibi şoför asgari maaş ile çalışıyorMakam diyince Devlet'te bir görev yapıyor sandık hocam
Hocam sana tavsiyem toyota corolla alma çok alçak araba her kaviste altı sürtüyor altta koruma var ama yılda bir değişiyoruzEvet. 2016-17 civarı araba bakıyoruz
Megane ve Leon düşünüyoruzHe devlet gibi şoför asgari maaş ile çalışıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam sana tavsiyem toyota corolla alma çok alçak araba her kaviste altı sürtüyor altta koruma var ama yılda bir değişiyoruz