2000 model VW Bora’ya 100 bin istedi ve dayak yedi

MrtAltg

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
12,109
100bin-istedi-dayak-yedi-3.jpg

Otomobilini satmak için malum sitelere ve Fcebook Marketplace sayfasına ilan veren kişi 2000 model 305 bin kilometrede tamamen boyalı VW Bora marka aracı 100 bin lira fiyat belirledi. Otomobilinin özel olduğunu belirten kişi alıcılardan birinin kendisini hastanelik edinceye kadar dövdü.

Bu ilanı görüp sinirlenen ve mantıksız bulan başka bir vatandaş A.O ise araç sahibi ile iletişime geçerek konuşmaya başladı.. Araç sahibi telefonda ” benim malım kıymetlidir 305 bin km’de de olsa güzel arabadır aslına bakarsan benim arabam için 100 bin tl bile az.. alıyorsan al almıyorsan git dedi.

Bu duruma sinirlenen A.O araç sahibine tamam alıyorum gel buluşalım dedi.. İsmi açıklanmayan araç sahibi 20 yaşında ve 305 bin km’deki aracını 100 bin tl ye satmanın sevinci ile buluşma adresine gitti.. Araç sahibi ve A.O buluşur bulaşmaz önce söz ile kavga etmeye başladılar.. Daha sonra A.O dayanamayarak araç sahibini dövdü.
” Bir süredir kendi bütçeme göre 2.el araba arıyorum.. artık o kadar mantıksız ilanlar görmeye başladım ki aklım almıyor.. En son bu ilanı gördüm ve komple boyanmış 20 yaşındaki 305 bin km deki araba için 100 bin lira istenince dayanamadım ve adamı dövdüm ” dedi .

Araç sahibi olay yerine gelen 112 ambulansı ile en yakın hastaneye kaldırırdı.. Araç sahibi döven A.O ise polis tarafından karakola götürürdü.. Karakolda ifadesi alınan A.O şunları söyledi.

Kaynak

Reaksiyon puanı
6,380
"100.000 ile az" hak etmiş biraz. Bir de "Benim arabam için 100.000 bile az" demiş, yanlış anlamayın ama ukalalık etmiş bildiğiniz. Nede olsa şiddet uygulamaması gerekirdi alıcının, o yüzden satıcı haklı.

The Commander

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,338
Tam sadece ''Alıyorsan al almıyorsan git.'' dememiştir farklı şeylerde demiştir ondan olmuştur yazıyordum ki kaynağı gördüm. Küfür etmiş, adamda alıcı gibi davranıp dövmüş yani. Sen hem dalga geçer gibi o arabaya 100 bin isteyip hem de küfür edersen böyle olur. 100 bin istemeye hakkın var, zorla satmıyorsun kimseye ama doğruysa eğer küfür etmeye hakkın yok. Yine de umarım ciddi bir şeyi yoktur.

Abdullah Alkan

Doçent
Reaksiyon puanı
417
Şu ikinci el piyasası milletin eline kaldı ya, yapıştırıyor tavan fiyatları :D
Satıcı cidden abartmış artık ya, böyle insanlara da tilt oluyorum arabanın piyasası belli benim arabam çok daha fazla eder diyor ya sanki altın kaplama araçları :D Satmaya gönlün yoksa ne milleti uğraştır ne sen uğraş abi :)

EFI Shell

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Reaksiyon puanı
19,260
Eline sağlık arkadaşa selamlar burdan. Bir yerlerinden güzel sallamış. Aynı N11 deki elinde olmayan ürünün ilanını kaldırmak yerine sallama fiyat koyarak satışa devam etmeleri gibi.

Taha K.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,001
Gayet normal yahu bora bu candır can :)

Mr.Unknown

Asistan
Reaksiyon puanı
43
Tabi herkesin aracı kendine göre en iyi değeri hakediyor buna şüphemiz yok ama sanki biraz indirim yapsaydı daha güzel konuşlar olabilirdi ikili arasında :)