2000TL - 3000 TL Arası Telefon Önerileri

M

Murat Burç

SDN Okuru
Şimdi sen bi LG G6yı şey et şey anladın sen.
P10 Plusun adını anıyorsanda mate 9 ve P10u boşver. P10 Plus TR garantili 4200 ama öbür türlü ithalastçısı 2600-2700 civarı.
Ha şu var S7 Edge alma imkanın varsa S7 Edge al derim. Mİ6 donanım olarak bu listedikilerin hepsinden daha güçlü bir cihaz ama benim youtubeda felan gördüğüm S7 Edgenin kamera olarak yanına yaklaşamıyor. Düşük ışık ve OISde gündüz fotoğrafı güzel güzel ortamlarda ya şunu diyporum kamera güzel tatmin eder fakat S7 Edge asla değil fark var net var.

lllEmirhanlll

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
g6 alican 2 3 aya fiati 2000 lere duscek mi 6 alican oda 1500 lere duscek bence ya s7 esge yada mi mix

1400 alip 2 aya 1100 e inen mi 5 imden gonderildi

mzafa

Asistan
Reaksiyon puanı
45
Ses ve Kulaklığa önem veriyorsan, kamerası gayet iyi olsun diyorsan HTC 10 alınabilir.

murat03_03

Öğrenci
Reaksiyon puanı
15
Arkadaşlar 2000 2500 arasında büyük ekranlı az yakan çok kaçan telefon önerilerinizi bekliyorum sosyal medya ve video vs.Sik kullanıyorum şu anki cihazım a3 2016 pil yetmiyor ve biraz ekran küçük geliyor ios Android fark etmez.Yorumlarinizi bekliyorum

M

Murat Burç

SDN Okuru
Çık 2750ye S7 Edge al. Videonun kralı o.
Şimdi mate 9 cart curt diyecekler Mate 9u OİSde ezer geçer S7 Edge

Reaksiyon puanı
258
İos tarafında büyük ekranlı o fiyat aralığında telefon yok.Mate 9 ithalatçı garantili alabilirsin.Bütçe artırabilirsen öneri sunarım daha..

Yeşil Okçu

Profesör
Reaksiyon puanı
1,811
Merhabalar. Yeni bir telefon alma düşüncem var(9 haziran 2016 dan beri :D ) . Aradığım özellikler.

1-İphone 7 hafifliği
2-4-5 yıl götürmesi,oyunlarda sosyal medyada kasmaması
3- Bütçeye uygun olması (2000-3500)
4- intenetten alamam.

Aslında başından beri Samsung s8 almak istiyorum ama pahalı. Yoksa istediklerimin hepsini karşılayan mükemmel bir telefon. Note 7'yi beklemek gibi bir düşüncem de var ama özelliklerini bilmiyorum. Önerilerinizi ekliyorum.

M

Murat Burç

SDN Okuru
Yeni Sony Compactı bi bekle gelecek mi bakalım. Amiral Compact gelebilir.
veya git S7 Edge al. Note 7 gelmez gelirsede 3500den felan girer

vforfreedom

Doçent
Reaksiyon puanı
75
s7 edgein kapışamayacağı telefon yok hala.. 4500 lük ip7 yi tokatlıyor. şu şartlarda her yönüyle alınacak en iyi telefon.

Transistor

Profesör
Reaksiyon puanı
1,085
Bütçeye uygun olması demişsin tam da belirrtiğin fiyatta s8. Bence s8 almalısın. Mesela android O'yu s6 almayacak sıra s7 ye geliyor :D

Durmuşkandemir

Profesör
Reaksiyon puanı
1,098
Bütçeye uygun olması demişsin tam da belirrtiğin fiyatta s8. Bence s8 almalısın. Mesela android O'yu s6 almayacak sıra s7 ye geliyor :D
Android de neden bu kadar çabuk öldürüyorlar telefonu güncellemeyi kesip bu gün Yen'i çıkan android sürümünü note 3 bile kaldırır rahat rahat ama Yok mallesef

Birkan Öztürk

Doçent
Reaksiyon puanı
154
Android de neden bu kadar çabuk öldürüyorlar telefonu güncellemeyi kesip bu gün Yen'i çıkan android sürümünü note 3 bile kaldırır rahat rahat ama Yok mallesef
Hocam görüşüm kadarıyla samsung yapıyor bunu ya hemen bitiriyorlar güncelleme kesmeyi note 5'e gelmeyecek note 5 ya note 5 çok güçlü bir cihaz ne demek gelmiyor :D gelebilir fakat

Durmuşkandemir

Profesör
Reaksiyon puanı
1,098
Hocam siz mi5s kullanmıyormuydunuz :D ha bir de 6s var yanında galiba
Yok hocam forum da başkasıyla karıştırdın sen ben yıllardır hep ıos kullandım hiç android kullanan biri değilim bırak mi5s hatta Murat kardeş var o bile diyor sat değiştir diye ;) @Murat Burç
--- Gönderi Güncellendi ---
İos 10 iphone 6 ları zorladı 11 de 6s leri zorlayacak bu bir gerçek istediği kadar final sürümü olsun
Hiç güncelleme almamasından iyidir çok sanmıyorum ıos 11 öyle fazla 6s zorlamaz belki ıos 12 olabilir. Hem sen ıos 10 6 ları zorluyor diyorsunda benim arkadaşa sattığım 5s var son sürüm yüklü 10.3.2 gayet hızlı kullanışlı yani öyle can sıkan donma takılma Yok

Birkan Öztürk

Doçent
Reaksiyon puanı
154
Yok hocam forum da başkasıyla karıştırdın sen ben yıllardır hep ıos kullandım hiç android kullanan biri değilim bırak mi5s hatta Murat kardeş var o bile diyor sat değiştir diye ;) @Murat Burç
--- Gönderi Güncellendi ---

Hiç güncelleme almamasından iyidir çok sanmıyorum ıos 11 öyle fazla 6s zorlamaz belki ıos 12 olabilir. Hem sen ıos 10 6 ları zorluyor diyorsunda benim arkadaşa sattığım 5s var son sürüm yüklü 10.3.2 gayet hızlı kullanışlı yani öyle can sıkan donma takılma Yok
pardon hocam sizi başkasıyla karıştırdım forumda ki :D

Ali Velikov

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Arkadaşlar Huawei nin kendi android tabanlı arayüzünün akıllı olduğu ve sizin çok kullanmadığınız özellikleri arka planda çalıştırmadığı dolayısıyla uzun vadede diğer androidler gibi şişme yapmayacağı gibi bir iddiası varmış doğru mudur bu. Zannedersem apple da böyle sistemler üzerinde çalışıyormuş. Doğru ise benim gibi bir telefonu 5 yıl kullananların bunu düşünmeleri gerekir. Bilen varsa bu haberin doğruluğunu onaylayabilirler mi.