Ersan4407
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
Limit max 2600 , bu fiyata kamerası en iyi olan telefon hangisi ?
S7 veya 2750lere çıkarsanız kamerası S7 ile birebir aynı olan ekranı daha büyük tasarımı daha iyi bataryasi daha büyük olan S7 EdgeLimit max 2600 , bu fiyata kamerası en iyi olan telefon hangisi ?
s7 edge. s7den uzak durun zira tatmin eden bir cihaz değil. Eger 2800 e çıkarsanız huawei p10 plus ith. garantili. benim butcem de 2600 civarındaydı. 2175 TL'ye ith garantili gezegengsm den mate 9 aldım kafa rahat etti.S7 veya 2750lere çıkarsanız kamerası S7 ile birebir aynı olan ekranı daha büyük tasarımı daha iyi bataryasi daha büyük olan S7 Edge
Limit max 2600 , bu fiyata kamerası en iyi olan telefon hangisi ?
Niye S7 den uzak duruyormuş ben 11 aydır kullanıyorum gayet memnunums7 edge. s7den uzak durun zira tatmin eden bir cihaz değil. Eger 2800 e çıkarsanız huawei p10 plus ith. garantili. benim butcem de 2600 civarındaydı. 2175 TL'ye ith garantili gezegengsm den mate 9 aldım kafa rahat etti.
Edit: cevabi yanlis entry e vermisim idare edin
Görunuşü telefon piyasasina hakim olmayan insanlarda "dandik samsung modellerinden biri işte" izlenimini birakiyo. Kullanım olarak tabiki memnun eder ama aradaki 350-400 TL fark bence odenmeye deger.Niye S7 den uzak duruyormuş ben 11 aydır kullanıyorum gayet memnunum
Birine hava atmak için telefon alıyorsak işimiz zor .Görunuşü telefon piyasasina hakim olmayan insanlarda "dandik samsung modellerinden biri işte" izlenimini birakiyo. Kullanım olarak tabiki memnun eder ama aradaki 350-400 TL fark bence odenmeye deger.
Aynen milletin ne dediğine bakarsak işin içinden çıkamayız. Kaldı ki illa hava atılmak da isteniyorsa samsung un güzel ekranı muhteşem ekran kasa oranı ile hava atılabilir.Birine hava atmak için telefon alıyorsak işimiz zor .
Mi6. Aralarından S7 EdgeLg g6, Huawei p10-mate9, S7 edge, xperia xz başka öneri ve hangisi daha iyi ve sağlam
Bir huawei bağımlısı dahaBütçeni zorlamak isyemiyorsan mate 9 bütçe sıkıntın yoksa p10 derim.S7 edgede alternatif olabilir.
Bu arada mi 6 ithalatçı garantili var hepsiburadada biraz bekle sadeceP10 mate 9 dan daha güzel görünüyor bana öndeki tek tuş şahane
--- Gönderi Güncellendi ---
Lg g6 tr garantili 2600e rahat bulurum
Huawei p10 plus ihtalat garantili 2650 bulurum
Mi6 pasaport kayıtlı diye istemiyorum ithalat olsa on numara telefon
Dostum,Lg g6, Huawei p10-mate9, S7 edge, xperia xz başka öneri ve hangisi daha iyi ve sağlam
S7 edge zaten alasım yok max 2600 lira bütçem olucak temmuz sonu alicam p10 plus mate 9 Lg g6 3ü arasında kaldım ximaoi mi6 istanbul bilişime gelse ama kaçırmam onuDostum,
Lg g6 hariç hepsini alabilirsin. Ama ben nedense p10 diyorum ya.
Bir kaç arkadasımın s7 edge telefonunda pembe çizgiyi görünce s7 edge biraz soguttu kendinden
Huawei P10 Plus Dual Sim 64 GB (İthalatçı Garantili) Fiyatı Hepsiburada kendisi satıyor p10 plusı alıcaksan burdan almanı tavsiye ederim. Fakat ben senin yerinde olsam 2700 e Huawei P10 (Huawei Türkiye Garantili) Fiyatı - Taksit Seçenekleri Tr garantili alırım. Neden diceksin ? Huawei garantisi bambaskadır. Apple ile garanti konusunda tek yarışan budur. Yanı garantisi iyi olsun dersen Android tarafında tek diceğim marka Huawei olur. Diğerleri açıkcası berbat halde.Lg g6 tr garantili 2600e rahat bulurum
Huawei p10 plus ihracat garantili 2650 bulurum
Mi6 pasaport kayıtlı diye istemiyorum ihracat
S7 edge zaten alasım yok max 2600 lira bütçem olucak temmuz sonu alicam p10 plus mate 9 Lg g6 3ü arasında kaldım ximaoi mi6 istanbul bilişime gelse ama kaçırmam onu
Seçenekler içinde g6 var yalnızBen P10 alırdım bunlar arasından .
Gerçi hangisini alırsan al üzülmessin hepsini dene bence hangisi hoşuna giderse onu al .
P10 suan net fiyata bakmadımHuawei P10 Plus Dual Sim 64 GB (İthalatçı Garantili) Fiyatı Hepsiburada kendisi satıyor p10 plusı alıcaksan burdan almanı tavsiye ederim. Fakat ben senin yerinde olsam 2700 e Huawei P10 (Huawei Türkiye Garantili) Fiyatı - Taksit Seçenekleri Tr garantili alırım. Neden diceksin ? Huawei garantisi bambaskadır. Apple ile garanti konusunda tek yarışan budur. Yanı garantisi iyi olsun dersen Android tarafında tek diceğim marka Huawei olur. Diğerleri açıkcası berbat halde.