Haber Fatih Altaylı Tutuklandı

Sefa Akbudak

Profesör
Yönetici
Reaksiyon puanı
566
Fatih Altaylı Youtube programında kurduğu birkaç cümleden dolayı ''Cumhurbaşanını tehdit etmekten'' tutuklandı. Bu tutukluluk kararı doğru mudur ?

Yorumlarınızı bekliyorum...

1750776495050.png

kmurat

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,890
Tehdit varsa doğrudur. Video'yu izlemedim. Ve kimin adına tehdit etmiş? Merak ettim.

KamtariR

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,895
Altaylı, programında halkın yüzde 70’inin Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın ömür boyu görevde kalmasına karşı olduğuyla ilgili bir anketi yorumlamış ve şöyle konuşmuştu:

“Bu oran çok da beklediğim oran. Şu anda AKP seçmeninin önemli bir bölümü ve MHP seçmeninin bir bölümü dışında hiç kimse böyle bir şeye onay vermez.

Geçmişine bak bu milletin, yakın geçmişinden söz etmiyorum, uzak geçmişine bak, bu millet hoşuna gitmediği, istemediği zaman padişahını boğmuş bir millettir. Az buz değildir öldürülen, suikaste kurban giden Osmanlı padişahı, boğazlanan veya intihar etti süsü verilen.”

---

Neyin iması bu?

• Konuyu başlatan
  • Admin

Sefa Akbudak

Profesör
Yönetici
Reaksiyon puanı
566
Altaylı, programında halkın yüzde 70’inin Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın ömür boyu görevde kalmasına karşı olduğuyla ilgili bir anketi yorumlamış ve şöyle konuşmuştu:

“Bu oran çok da beklediğim oran. Şu anda AKP seçmeninin önemli bir bölümü ve MHP seçmeninin bir bölümü dışında hiç kimse böyle bir şeye onay vermez.

Geçmişine bak bu milletin, yakın geçmişinden söz etmiyorum, uzak geçmişine bak, bu millet hoşuna gitmediği, istemediği zaman padişahını boğmuş bir millettir. Az buz değildir öldürülen, suikaste kurban giden Osmanlı padişahı, boğazlanan veya intihar etti süsü verilen.”

---

Neyin iması bu?
Burada bir tehdit yok. Bu insanların sağının solunun belirli olmadığı %70 ömür boyu devam etsin dese de bir yandan da padişahlarını boğan öldüren bir millettir.

Buradan çıkarılması gereken şudur;

Türk halkı her ne kadar belirli konularda evet yapsın dese de. Problemin olduğu yerde ilk başındakileri öldürmeyi seçmiştir.

! bu cümleler bir yorumdan ibarettir. Herhangi bir ima tehdit yoktur. !

KamtariR

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,895
Burada bir tehdit yok. Bu insanların sağının solunun belirli olmadığı %70 ömür boyu devam etsin dese de bir yandan da padişahlarını boğan öldüren bir millettir.

Buradan çıkarılması gereken şudur;

Türk halkı her ne kadar belirli konularda evet yapsın dese de. Problemin olduğu yerde ilk başındakileri öldürmeyi seçmiştir.

! bu cümleler bir yorumdan ibarettir. Herhangi bir ima tehdit yoktur. !

Sefa Akbudak, geçmişine bak bu forumun, bu forumun üyeleri hoşuna gitmediği, istemediği zaman moderatörleri forumdan göndermiş üyelerdir. Az buz değildir gönderilenler, tekme basılıp kurban giden forum moderatörleri yöneticileri, kalıcı olarak uzaklaştırılanlar ve açıklama yapmasına izin dahi verilmeyenler...”

Son düzenleyen moderatör:
  • Konuyu başlatan
  • Admin

Sefa Akbudak

Profesör
Yönetici
Reaksiyon puanı
566
Sefa Akbudak, geçmişine bak bu forumun, bu forumun üyeleri hoşuna gitmediği, istemediği zaman moderatörleri forumdan göndermiş üyelerdir. Az buz değildir gönderilenler, tekme basılıp kurban giden forum moderatörleri yöneticileri, kalıcı olarak uzaklaştırılanlar ve açıklama yapmasına izin dahi verilmeyenler...”
İşini iyi yapmayan herkes gidebilir buna ben de dahilim. Her ne koşulda olursa olsun forumu teslim aldığımdan daha iyi yerde bırakmış olacağım.

Bu bana bir tehdit korkutma değil işimi iyi yapmadığımda başıma gelecekleri belirten bir cümledir. sözü geçen beyfendi ile kurduğunuz cümle malesef benzer değil.

Forumda bana ömür boyunca sefa görevini yapsın demedi kimse. Bu kabul edilebilir birşey değil

KamtariR

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,895
Dostum, kasıt sana değil. Ben sadece Altaylı'nın sözlerini değiştirdim.

Bazı konuları, o makamda biri olduğunu düşünerek değerledirmek gerekir.

Yoksa bu iş mahalle ağzına döner, biri diğerine ş*refsiz der, sonra da şerefi yoktu durum tespiti yaptım der. Şimdi bu hakaret değil mi?

RTE günahıyla sevabıyla bu ülkenin cumhurbaşkanıdır, yerine KK ve Özel de olabilirdi. Kimse milletin seçtiği birine bu şekilde bir ima ile gönderme yapamaz, haddi değildir. Zira bu kişi zatında milletin iradesini temsil etmektedir.

murat zorluu

İçerik Ekibi
İçerik Ekibi
Top Poster Of Month
Reaksiyon puanı
1,307
Türkiye Cumhuriyeti Devleti büyük tufan sonrasında kurulan Çin ile birlikte dünya’nın ilk medeniyetinin devletidir…

Bu devletinin cumhurbaşkanına hiç kimse ölüm imasında dahi bulunmaya cesaret etmemelidir…

Millet iradesiyle seçilmiş bir cumhurbaşkanını indirme cesareti kimsede olmamalıdır.

Yahya Furkan

contravolta
Süper Moderatör
İçerik Ekibi
Reaksiyon puanı
4,852
Sözlerinde tehdit var ya da yok, bu İslam düşmanı gazeteci müsveddesi içinde bulunduğu durumu hakediyor. Benim için gerisi önemli değil.