2000 TL Bütçeye ne gider ?

KaraGergedan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Merhaba arkadaşlar , 2000 tl bütçem var fakat ne alacağıma karar veremedim ithalatçı garantili Note 5 düşünüyorum kronik bir sorunu yok diye biliyorum , güncellemesinde falan sıkıntı olur mu acaba sizce iyi olur mu veya ne alabilirim ?

mrtkykc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
İthalatçı garantili note 5 s7 ve lg g5 belirttiğin bütçe için uygun hepsinin birbirine göre farklı avantajları var ancak samsungun meşhur güncelleme desteksizliği yüzünden ben olsam lg g5 seçerdim. Ayrıca ios işletim sistemini de düşünürsen küçük boyut ve 16 gb senin için sorun değilse en uzun kullanabileceğin Iphone SE olacaktır

KaraGergedan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
İthalatçı garantili note 5 s7 ve lg g5 belirttiğin bütçe için uygun hepsinin birbirine göre farklı avantajları var ancak samsungun meşhur güncelleme desteksizliği yüzünden ben olsam lg g5 seçerdim. Ayrıca ios işletim sistemini de düşünürsen küçük boyut ve 16 gb senin için sorun değilse en uzun kullanabileceğin Iphone SE olacaktır

teşekkürler bende note 5 ve g5 arasındayım fakat karar vermek zor g5 her yönüyle iyi gibi ama tasarım açısından ve kronik sorunları yüzünden sıkıntılı , note 5 ise touchwiz beğenmiyorum.

-Altar-

Asistan
Reaksiyon puanı
30
Lg g5 alabilirsin yada o fiyata s7 bulabilirsen onu al daha iyi olur

Honor_Khomore

Doçent
Reaksiyon puanı
125
Merhaba arkadaşlar , 2000 tl bütçem var fakat ne alacağıma karar veremedim ithalatçı garantili Note 5 düşünüyorum kronik bir sorunu yok diye biliyorum , güncellemesinde falan sıkıntı olur mu acaba sizce iyi olur mu veya ne alabilirim ?
Bütçen dahilinde önerebileceğim cihazlar; Note 5, S7(bütçene uygun bulabilirsen), Huawei P9 ve iPhone SE' dir. Uzun kullanımda(3-4 yıl) stabilitesini koruması senin için 1. sıradaysa iPhone SE dışındaki telefonlara bakma bile. Ben küçük ekranla yapamam dersen de diğer önerdiğim 3 telefona da bakabilirsin. Bu 4 telefon da seni üzmez.

Dipnot: Lg pek önermiyorum. Telefonları çıktıktan yaklaşık 1-2 sene sonra fiyatları çok dipte oluyor. Yok illa Lg almak istiyorum dersen de benim gözümde Lg V10 şuanda alınabilir tek cihaz Lg tarafında. Neden G5 almamalıyım dersen de Lg, G5' i modüler yapıda yaparak hata yaptı. İleride sorun çıkartır diye düşünüyorum. Üstelik malzeme kalitesi fiyatına göre çok düşük kalmış.

M

Murat Burç

SDN Okuru
Güncelelem felan diyoruz ya inaqnamayabilirsniz ama samsung s3 neoya performans ve güvenlik güncelleştirmesi gönderdi :)

M

Murat Burç

SDN Okuru
Note 5 e de marshmallow u 1 sene sonra :)
6 ay o kadarda uzun değil ama 7 yi çabuk vereceklerin düşünbyorum çünkü yeni grace ux Touchwiz beta programı note 5 üzerinde deneneiyor s7 ailesi ile birlikte aralıkta alır gibime geliyor.
Note 7 ekimde civarı alıcak

KaraGergedan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
G5 daha mi avantajli arkadaslar guncelleme acisindan 3 sene kullanmayi planliyorum belki daha fazla

ulanonur

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
G5 daha mi avantajli arkadaslar guncelleme acisindan 3 sene kullanmayi planliyorum belki daha fazla
kardeşim bende yeni telefon alıcam g5 almayı planlıyorum araştırmalarıma göre ki baya araştırdım 3 yıl rahat götüreceğini söylüyorlar tek korkum bataryaydı onunda çözümü kolay sonuçta değiştirilebilir batarya kimisine görede tasarımı kötü fakat işlemci donanım bakımından suan s7 ve s7 edge hariç o fiyatlardaki telefonların hepsinden iyi

KaraGergedan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
kardeşim bende yeni telefon alıcam g5 almayı planlıyorum araştırmalarıma göre ki baya araştırdım 3 yıl rahat götüreceğini söylüyorlar tek korkum bataryaydı onunda çözümü kolay sonuçta değiştirilebilir batarya kimisine görede tasarımı kötü fakat işlemci donanım bakımından suan s7 ve s7 edge hariç o fiyatlardaki telefonların hepsinden iyi

Kardes note 5 ile g5 arasindayim arasinda pek fiyat farki yok ama g5inde kronik sorunlari var ugrasmak istemedigim isin note 5 e daha yakinim fakat g5 te iyi yani

Samsung sevmedigim tek yonu guncelleme gec gelmesi ve touchwiz sorunu
G5 ise tasarimini begeniyorum ben fakat sanal tuslari begenmiyorum ve de ghost screen gibi olu piksel gibi seyler yaziyor kullananlar

clonpear

Asistan
Reaksiyon puanı
26
Bak bütçene göre. Eğer ki bütçen s7 ye yetmiyorsa çok da zorlamaya gerek yok. Güncellemeyi hızlı alması yani geçen senelere göre tabii ki lg fakat bu sene emin değilim. Gene de bence bütün modeller bazı ufak değişiklikler dışında g5 lerde aynı olduğu için daha hızlı verecektir. Birde bence bu tepe modeller ikisi de ileride aynı android sürümünde güncelleme finalini verirler.

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447
Note 5 de kronik bir sorun yok. Ben kullanıyorum 2 ay sonra 1. Yılım ve cok memnunum. Alabilirsin. Tabi s7 varsa bu fiyata onu al. Ama yok biliyorum. Varsada ithalatçı garantilidir.

ulanonur

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
Kardes note 5 ile g5 arasindayim arasinda pek fiyat farki yok ama g5inde kronik sorunlari var ugrasmak istemedigim isin note 5 e daha yakinim fakat g5 te iyi yani

Samsung sevmedigim tek yonu guncelleme gec gelmesi ve touchwiz sorunu
G5 ise tasarimini begeniyorum ben fakat sanal tuslari begenmiyorum ve de ghost screen gibi olu piksel gibi seyler yaziyor kullananlar
kronik sıkıntıları derken ne sıkıntıları var kardeş ?

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708
note 5 ve ithalat garantili s7 alınır kardeşim...

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708
note 5 ve ithalat garantili s7 alınır kardeşim...

garmel.373

Asistan
Reaksiyon puanı
120
Arkadaşlar Note 4'ün çıkış tarihi: 01/11/2014 (Android 4.4.4 KitKat) olduğu halde Android 7.0 Nougat alacak cihazlar listesindedir.
Ben bu örneğe dayanarak Note 5 yada S7 al derim. (bu arada note 7 çıkınca fiyatlar biraz daha düşer)
Birde Sar değerlerini önemsemiyorsan Xiaomi Mi5 veya Meizu pro 6 da alabilirsin

Uber

Profesör
Reaksiyon puanı
798
Öncelikle herhangi bir kurumda müdürlük yapmıyorum. V10 da olmaması g5 de olmayacağı anlamına gelmez kaldı ki aynı modelde serilerde bile fark yapabilir size kimse garanti veremez

ulanonur

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
Öncelikle herhangi bir kurumda müdürlük yapmıyorum. V10 da olmaması g5 de olmayacağı anlamına gelmez kaldı ki aynı modelde serilerde bile fark yapabilir size kimse garanti veremez
müdür derken müdürlük yaptığından demedim kardeş nasıl samimi gördüğüm insana samimi bir yaklaşımla yanaşmak için dedim ayrıca g5 kullananlarla konustum baya bu sıkıntıyı yaşamamışlar bende yaşıycağımı sanmıyorum yaşasam bile lg türkiye garantili alıcağım için sorun cıkca bile götürüp hallettirme olasılığım var yanlışmıyım ?

Uber

Profesör
Reaksiyon puanı
798
müdür derken müdürlük yaptığından demedim kardeş nasıl samimi gördüğüm insana samimi bir yaklaşımla yanaşmak için dedim ayrıca g5 kullananlarla konustum baya bu sıkıntıyı yaşamamışlar bende yaşıycağımı sanmıyorum yaşasam bile lg türkiye garantili alıcağım için sorun cıkca bile götürüp hallettirme olasılığım var yanlışmıyım ?

Farkındayım ironi yaptım bu tarz mahlasları sevmiyorum uber olarak hitap edebilirsiniz. Alt kısımda açılma yaşayıp garantiye gönderip değişim alan üyeler mevcut yani telefon lg garantili olacağını varsayarsak değişim yapılabilir tabi ki ben lg yetkilisi olmadığım için kesin diyemem ama yapan arkadaşlar ve mesajlar mevcut. Herkesin dilinde dolaşan ghostscren olayında da ekran veya cihaz değişimi servis tarafından sağlanıyor ek olarak spigen sa tarzı kılıflar kullanacaksanız zaten bu sorunu yaşamazsınız o kısım baskı uygulanınca açılıyor normalde sorun olmuyor

ulanonur

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
Farkındayım ironi yaptım bu tarz mahlasları sevmiyorum uber olarak hitap edebilirsiniz. Alt kısımda açılma yaşayıp garantiye gönderip değişim alan üyeler mevcut yani telefon lg garantili olacağını varsayarsak değişim yapılabilir tabi ki ben lg yetkilisi olmadığım için kesin diyemem ama yapan arkadaşlar ve mesajlar mevcut. Herkesin dilinde dolaşan ghostscren olayında da ekran veya cihaz değişimi servis tarafından sağlanıyor ek olarak spigen sa tarzı kılıflar kullanacaksanız zaten bu sorunu yaşamazsınız o kısım baskı uygulanınca açılıyor normalde sorun olmuyor
eyvallah uber kardeş aaydınlattığın için teşekkür ediyorum ve artık aldığımda sorun yaşamayacağımı düşünüyorum