- Konuyu başlatan
Ahmet Emre Toraman
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 391
Telefon düşündüğümden de kötüymüş o zaman.garantili fiyatı benim bütçemi aşıyor 2500'ün üzerine çıkamıyorum hoş ki 2500'üm yok bende kasım'a kadar 2500 biriktireceğim ve gerçekten başka cihaz düşünmüyorum 3 ay önce Redmi Note 7 istiyordum şimdi ise o telefondan nefret ediyorum alt çerçeve neden bir parmak kalınlığında bu telefon neden bu kadar ağır ve kalın sanki cebimizde tank taşıyoruz anasını satayım sd660 desen çok eski bir işlemci uzun süre götürmez kamera desen Sony lensi bile değil iyi çekmesi için GCAM kurmak zorundasın böyle problemleri var işte bir de kronik sorunları varmış band20 sorunu vb. kimseye Redmi Note 7 önermiyorum ama Note 8 Pro önerebilirim bu arada son bişi daha neden "U" çentik kullanılmış Note 7'de bir taraftan Reno Z'ye bakıyorum diğer taraftan Note 7'ye bakıyorum Reno Z daha güzel ekran gövde oranı alt çerçevesi kat kat daha iyi bir de su damlası çentiği daha estetik bence
yorumumdan anlaşıldığı üzere ben zor telefon biriyim hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:
Mİ9T varken Redmi Note 7 almak attan inip eşeğe binmek gibi bir şey
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hepsiburada'ya Xiaomi Mİ9T Pro gelmiş. Ancak tüm özellikleri Mi9T ile aynı görünüyor. Buradan bakabilirsiniz:
Xiaomi Mi 9T Pro 64 GB (Xiaomi Türkiye Garantili) Fiyatı