200 tl Fark ödemeye Değer mi?

ttamyurek

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
LG Optimus 3D Max: www.lg.com/tr/smart-phones/lg-P725-lg-Optimus-3D-MAX
LG Optimus 4X HD: www.lg.com/tr/smart-phones/lg-P880-LG-Optimus-4X-HD

İlk başta 3d max almaya karar vermiştim. O sıralar telefonun fiyatı 1000 liraydı. Daha sonra 4x 1200 e düşünce onu 200 lira fark verip onu almaya karar verdim. Şimdi ise 3d max 830 liraya düştü. 4x de 1150 liraya. Sizce fiyat farkını ödeyip 4x mi alayım. Yoksa bu fiyata 3d maxi kaçırmayayım mı? Başka tavsiyeniz var mı?(fiyatı max. 1200 tl)

Not:LG den uzak dur gibi şeyler söylemeyin lütfen. Söyleyecekseniz makul bi sebep belirtiniz.

Bu telefonlarından birini kullanan varsa görüşlerini belirtebilir mi?

karacaerc

Profesör
Reaksiyon puanı
18
3D telefonlar insanı bezdiriyor yoruyor ve bir zaman sonra tövbe ettiriyor. Normal ekran şimdiki teknoloji için fazlasıyla yeterli... Bilmiyorum 3d olanı kullanma fırsatın oldu mu ama daha 5 dk olmadan gözlerin tuhaf etkileniyor. E haliyle şarj maduru insanlardan olucaksın herkes gibi ve ekranı kısacaksın o zaman 3d bişi gözükücek mi? Ekranın bir artısı yok öte yandan 4x de cidden güzel telefon. Asıl onun fiyatı makul tabi biraz daha ucuza bulunabilir bence araştır.

hamza5806

Profesör
Reaksiyon puanı
22
ya zor bi karar bence çünkü 4x hd de 3d yok ama 3d max donanım olarak daha zayıf
kabaca karşılaştırma
http://kiyas.la/cep-telefonu/karsilastir/LG-Optimus-4X-HD-P880-vs-LG-Optimus-3D-Max
bence sen bi cihazları gör öyle karar ver açıkçası net bir cevap yok
ama şunu söyliyim oyun konusunda 3d maxde her işini görür yani ben olsam herhalde 3d max alırdım çift kamerası olması ayrı bi havalı ve ele avuca daha sığar bir cihaz ama sen bilirsin tabi
netten sipariş verceksen bile cihazları mutlaka gör bi dene sonra üzülme bu arada sanki 3d nin şarj performansı biraz az gibi benim wonderdada 1500 ml amper var da belki o cihaza yetmez neyse olmadı yeni bir batarya alırsın 3000 lik falan

patientia

Profesör
Reaksiyon puanı
2
4x hd kesinlikle :) her ne kadar lgnin arayüzünü sevmesem de

ttamyurek

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben de aslında 4x istiyorum. Ama 1000 küsür tl ödemek istemiyorum. 830 tl 3d max için iyi bir fiyat. özellikleri 4x den düsük ama yine de iyi bir tel. 1,5 sene kullanacağım aldığım telefonu. daha 1 yıl olmadan menüde, uygulamalarda veya oyunlarda kasmaya başlayacaksa 3d max almam. Ama bu süre boyunca idare edecekse alırım. boşuna 4xe para vermem. Kullanan varsa izlenimlerini yazsın lütfen.

ttamyurek

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yarın alacağım yok mu kullanan kimse?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Sorunun cevabı tartışmaya açık değil cevap belli: LG Optimus 4X HD yada başka modeller

ttamyurek

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Eğer 3d maxin oyun, uygulama vs. performansı yeterli ise o zaman 200 tl ekstra ödemek gerekmez bence. O yüzden kullanan var mı diye sordum. 1,5 sene idare etsin yeter

S

SDN Okuru

SDN Okuru
4x hd içinden çıkan aksesuarlar rahat 200tl eder ama 3d max de güzel. telefon eğlence için kullnılıyor genelde ,sırf herşeyi 3d ye çevirebildiği için bile alınır 3d max, ben izledim karate filmi vardı telde adam tekme atıyo sanki yüzüne geliyo ,şaştım kaldım hayatımda hiç görmemiştim böyle bişey

Mr.Elm

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Bütçene 100TL daha koyup Galaxy S3 bulabilirsin.
Katılıyorum. S3 almalısın. Güncellemenin ne kadar mühim birşey olduğunu Lg kullandıktan sonra anladım :)
yazılım desteği adam gibi olmayan ürüne yanaşılmaz.
Ve ben gene de diyeceğim. LG den uzak dur :D

HYuksel

Profesör
Reaksiyon puanı
22
4x al hiç düşünme, çok başarılı bir tel bence..