200 tl bakiye 80 tl alabilecek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sanaaldim

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
arkadaşlar zipyazilim.com da 200 tl bakiyem var fazla bakiye yüklemiştim sonra almaktan vazgeçmiştim şuan acil nakit ihtiyacım var 200 tl yi 80 tlye alabilecek varmı önce bakiyeyi ben transfer ederim

S

SDN Anonim 608469

SDN Okuru
arkadaşlar zipyazilim.com da 200 tl bakiyem var fazla bakiye yüklemiştim sonra almaktan vazgeçmiştim şuan acil nakit ihtiyacım var 200 tl yi 80 tlye alabilecek varmı önce bakiyeyi ben transfer ederim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Konu kapatılır diye düşünüyorum.

cenkkkk

Doçent
Reaksiyon puanı
373
w.jpg

İsimyok08

Profesör
Reaksiyon puanı
6,233
Tabi kardeşim. Bizde enayiyiz zaten. Bu forumda 1 aklı başında insan yok değil mi ? Sende babanın hayrına 200TL'yi 80TL'ye vereceksin .

sanaaldim

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Tabi kardeşim. Bizde enayiyiz zaten. Bu forumda 1 aklı başında insan yok değil mi ? Sende babanın hayrına 200TL'yi 80TL'ye vereceksin .
Ya okumayı bilmiyorsunuz ya da her şeyi dolandiriciliga bağlamak hosunuza gidiyor ilk ben bakiyeyi atarim dedim okumanız varsa?

Acil para ihtiyacim var içerdeki parayi da cekemiyorum. Her seye dolandiricilik demeyi bırakın artık on yargili bos insanlarsiniz

Babamin hayrina degil akil fickirtici zeki kardesim acil nakit lazim yaziyor kor musun İLK BEN GONDERİCEM BAKİYENİZİ ESKİ UYEYSENİZ!!

buram buram dolandırıcı koktu.
Yukarıyi oku dolandirici avcisi

Konu kapatılır diye düşünüyorum.
Kapansin da rahat et

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...