200 Kişiye Site Açmak

Samizel Destan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
Arkadaşlar merhaba. Biz 200 kişilik bir grubuz. Ve site açarak reklamdan para kazanmak istiyoruz. Bu 200 kişininde kendi arasında çevresi var. Biz şimdi bu 200 kişiye ayrı ayrı site nasıl açabiliriz? Tek bir alan adı altında her kişiye ayrı bir sayfa yapıp her kesin kendine göre tıklamalara göre para kazanmasını nasıl sağlayabiliriz ?

pesimist

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,158
Cpanel'den alt alan adı oluşturacaksınız. Tabi aldığınız hostingde bunun sınırsız olmasına dikkat etmelisiniz.

ali.asdasdasd.com
veli.adsasdad.com

gibi 200 tane alan adı kullanılabilir.

Samizel Destan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
Cpanel'den alt alan adı oluşturacaksınız. Tabi aldığınız hostingde bunun sınırsız olmasına dikkat etmelisiniz.

ali.asdasdasd.com
veli.adsasdad.com

gibi 200 tane alan adı kullanılabilir.
Peki 200 tane oluşturduğumuz bu alan adları için ayrı ayrı google reklamları alabilir miyiz? Yani bu 200 kişi herkes kendi alan adından reklam geliri kazanabilmesi için?

pesimist

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,158
Alabilirsiniz diye biliyorum. 2 tane oluşturduktan sonra deneyin. Sonuç olumlu olursa diğer alt alan adlarını açmaya devam edersiniz.

Samizel Destan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
Alabilirsiniz diye biliyorum. 2 tane oluşturduktan sonra deneyin. Sonuç olumlu olursa diğer alt alan adlarını açmaya devam edersiniz.
Peki son olarak bu siteyi almak için tavsiye ettiğiniz hosting firması var mı? Ve aldığım hosting hangi özelliklerde olmalı linux veya windows ve siteyi wordpresslemi oluşturayım veya başka birşeylemi bunlara da cevap verebilirseniz çok sevinirim

pesimist

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,158
Domain / Hosting kategorimizde gerekli cevapları bulabilirsiniz. Natro'dan uzak durmanızı tavsiye ediyorum.

ozkula başarılı bir hosting firması. Linux hosting tercih etmelisiniz.

Wordpress çok kullanmadım. Ben Joomla'cıyım. O yüzden Joomla öneririm.

Samizel Destan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
Peki cevaplarınız için çok teşekkür ederim.

gayrimenqul

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba, 200 kişi için tek tek site açmak zor bir iş, aynı site üzerinde de toplamak istemiyorsunuz anladığım kadarıyla.
Benim size şöyle bir önerim olabilir mesela öncelikle bir markaya karar verin yani misal destan olsun.
200 kişiyi de 10 ar kişilik gruplar haline getirebilirseniz ki bu işte ekip çalışması sizi çok avantajlı hale getirecektir, mantıklı olan bu nedenle 10ar veya en az 5 er kişilik gruplar haline gelmenizdir.
Her grup kendi ilgi alanına veya üretebileceğine inandığı içeriğe göre bir konu seçmelidir.
Örneğin her iyi sitede bulabileceğiniz gibi, -spor - sağlık -ekonomi - teknoloji -astroloji -gündem -siyaset -dünyadan haberler -dekorasyon -seri ilan -gezi
gibi birçok bölüm oluşturup canla başla herkes kendi içeriğini hazırlamaya ve hit almaya çalışabilir.

Siteyi oluşturmak için wordpress gayet mantıklı güzel bir lisanslı tema alıp tüm alt domainlerde kullanmak mümkün.
200 kişilik iyi bir ekip olmak zevkli olur. Başarılar.