2 Telefon 1 seçim

Hangisi

• Kullanılan toplam oy
    12

Charmander1903

Doçent
Reaksiyon puanı
160
Arkadaşlar bildiğiniz üzere forumda sürekli 1000-1500 bandında telefon soruluyor ve genellikle mi5 tarzı ithalatçı garantili telefonlar öneriyoruz ama bazılarımız distribütör garanti isteyebiliyor hal böyle olunca o bütçeye en iyi bu iki telefon gözüküyor ama bu 2 si içinde kral kim ? Tek tek yazarsanız sevinirim örnek yazılımda sony kamerada asus pilde sony gibisinden.

Halktan Biri

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,165
Bence 1500TL civarında:
Kamerada Asus Zenfone 3
Pilde Lenovo P2

Harnapazade

Profesör
Reaksiyon puanı
1,448
Şahsi fikrim Sony'nin arayüzü Asustan daha akıcı ve yormuyor. Şu anda Xperia X hepsiburada da fiyatı 1400 seviyelerine düşmüş bence kaçırılmaması gerek. O telefonu alıpta yaşayacağın tek bir sorun var o da şeffaf kavisli ekran koruyucusu henüz piyasada yok mecburen renkli temperli cam kullanmak zorundasın o kadar. Ayrıca Xperia X'in Vücut SAR Değeri yüksek gelebilir ama silikon kılıf kullanırsan telefon direkt olarak vücuduna temas etmeyeceği için bu dezavantajı avantaja çevirebilirsin. Bu arada alacaksan Xperia X kesinlikle ama %1 milyon Altın rengini almanı tavsiye ederim. O telefon için üretilmiş resmen o renk :). Ayrıca ekran koruyucusu sadece altın kalmış hemde uyumlu olur. Linkini atıyorum.

Dafoni Sony Xperia X Curve Tempered Glass Premium Gold Full Cam Ekran Koruyucu

Benim anlamadığım şey Epey'de Zenfone 3 puan olarak önde Xperia X'ten. Halbuki işlemci 650 X'de. Zenfone 3'te 625. Karşılaştırmadan da anlaşılacağı üzere 5.0 inç ekranı Xperia X'in ve ekran kasa oranı %69. Zenfone 3 5.5 inç olmasına rağmen %70. Daha fazla olması gerekirdi. Xperia X daha hafif. Pile çok takılma Sony'de pil yönetimi çok iyi sıkıntı olmaz hızlı şarj da var. Xperia X'te 4K yok ne kadar işine yarar bilmiyorum. Xperia X'in kamerası daha iyi bence. İşlemci daha iyi X'te.

Sony Xperia X - Asus ZenFone 3 (32 GB) Karşılaştırması - Epey

Son düzenleme:

Charmander1903

Doçent
Reaksiyon puanı
160
Arkadaşlar sadece o iki telefonu konuşalım ben g5 sahibiyim başkalarına yardımcı olalım diye açtım bu konuyu valla ben xperia x in siyah rengini beğendim ama diğer renklerini görmediğim için böyle olabilir bu.

Knock0ut

Asistan
Reaksiyon puanı
60
İkisi de denk telefonlar bence, Xperia X biraz daha yüksek performanslı bir işlemciye sahip.

Mustafa Kiraz

Asistan
Reaksiyon puanı
80
Xperia X daha performanslı , kamera anlamında ikidide iyi gözüküyor fakat kamera anlamında o segmentin kralı X compact ve G4

F1kan

Profesör
Reaksiyon puanı
1,882
Ben Zenfone 3 diyorum efenim ...

F1kan

Profesör
Reaksiyon puanı
1,882
Aynen. Ben de Asus Zenfone 3 diyorum. :) Peki Asus Zenfone 3'ün kronik sorunu var mı ve Asus'un servisi nasıl bu telefon işinde?
Servis konusunda Apple ve Huawei zirvede. Kalan çoğu marka garantisi benim gözümde güzel değil

_FAUST_

Dekan
Reaksiyon puanı
1,612
Sony'nin servisinden memnun olan hiç duymadım maalesef.:(

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708
Xperia x daha performanslı , Zenfone 3 ün kamerası daha iyi olabilir.

F1kan

Profesör
Reaksiyon puanı
1,882
Asusunkinden iyidir merak etme asus ne aldıysam on numara güzel ama garantide suçu kullanıcıya kitlemekte üstlerine yok
Artık genel servis mantığı böyle oldu malesef dostum... Sırf bu yüzden Apple'a ve Huwaei'ye yönelicek bir çok kullanıcılar. Eskiden Huwaei tam bir rezelatti ama adamlar zeki çözdü işi. Abartılı reklam gereksiz harcama yerıne full servise yüklendiler. Zaten en büyük reklamlarıda bu oldu. Şu saatten sonra telefon alıcak olursam büyük ihtimal Huwaei almak isterdim açıkcası...

Charmander1903

Doçent
Reaksiyon puanı
160
Artık genel servis mantığı böyle oldu malesef dostum... Sırf bu yüzden Apple'a ve Huwaei'ye yönelicek bir çok kullanıcılar. Eskiden Huwaei tam bir rezelatti ama adamlar zeki çözdü işi. Abartılı reklam gereksiz harcama yerıne full servise yüklendiler. Zaten en büyük reklamlarıda bu oldu. Şu saatten sonra telefon alıcak olursam büyük ihtimal Huwaei almak isterdim açıkcası...
Bende öyle huawei mate 9 efsanem mesela