2 genç kızı seks kölesi yaptılar!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan spybot
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

spybot

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
630
185525.jpg

Kızların 2 haftadır zorla evde tutulduğu ve 7 kişi tarafından defalarca tecavüze uğradıkları belirlendi

Antalya'da 30 Aralık günü ortadan kaybolan ilköğretim okulu 8'inci sınıf öğrencileri 13 yaşındaki N.B. ile aynı yaştaki arkadaşı N.H., polisin Beşkonak Mahallesi'ndeki bir eve düzenlediği baskında uyurlarken bulundu.

Kızların 2 haftadır zorla evde tutulduğu ve 7 kişi tarafından defalarca tecavüze uğradıkları belirlendi. 5 kişi gözaltına alınırken, kimliği belirlenen 1 şüphelinin askerde olduğu, diğerinin ise arandığı açıklandı.

SINAVA GİRMEYİP KAÇTILAR

Merkez Kepez İlçesi'ne bağlı Kuzeyyaka Mahallesi'nde bulunan Aslanlar İlköğretim Okulu 8'inci sınıf öğrencileri N.B. ve N.H., 30 Aralık sabahı okula gitmek için evden çıktı. Ayrı sınıflarda okuyan 2 kız arkadaş, yağmurlu günde okul bahçesinde buluştu. Kızını okula götüren N.B.'nin babasından boşanmış olan annesi Ayşe Y., SBS deneme sınavına girmeleri gerekirken, yağmur altında bekleyen kızıyla arkadaşına, sınıflara gitmelerini söyledi. 2 kız okulun arka tarafına doğru yönelip gözden kayboldu. Sınav sonuna kadar bekleyen Ayşe Y., kızı ve arkadaşının gelmemesi üzerine öğretmenleriyle görüşünce şoke oldu. Kızı ve arkadaşının sınava girmediğini öğrenen Ayşe Y., durumu polise bildirdi.

UYURKEN BULUNDULAR
O günden bu yana kayıp olan kızları bulmak için soruşturma başlatan Antalya Emniyet Müdürlüğü ekipleri, kızların okuldan ayrıldıktan sonra bindiği iddia edilen bir otomobilin plakasına ulaştı. Polisler, dün gece araç sahibinin evini belirleyerek, baskın düzenledi. Evde bulunan 24 yaşındaki Ahmet E., kayıp kızların ara sıra kendisini aradığını ve nerede kaldıklarını bildiğini söyledi. Şüpheliyi gözaltına alan polis, kızların kaldığı Beşkonak Mahallesi'ndeki eve baskın düzenledi. İki kız, sabaha karşı, uykudayken bulunurken, ev sahibi Ahmet C. gözaltına alındı. Kızların kısa süre önce bu eve geldikleri, daha öncesinde ise yine Kepez İlçesi sınırlarında bulunan Ahmet K.'ya ait evde saklandığı ortaya çıktı. Düzenlenen baskınla Ahmet K. da gözaltına alındı.
DEFALARCA TECAVÜZE UĞRAMIŞLAR
Çocuk Şube Müdürlüğü'ne götürülen 2 kızın avukat nezaretinde verdiği ifade, küçük kızların 7 kişinin defalarca tecavüzüne uğradığını ortaya çıkardı. Ailesinden şiddet gördüğünü ve bu nedenle evden kaçmaya karar verdiğini belirten N.B., ifadesinde şunları söyledi:
"Arkadaşım N’ye durumu anlatıp, kendisine gelip gelemeyeceğini sordum. Sanırım o da uyuşturucu kullanıyordu. Önce gelmeyeceğini, daha sonra fikrini değiştirdiğini, kendisinin de kaçacağını söyledi. Daha önceden tanıdığım ve telefon numarasını ezbere bildiğim Ahmet E.'ye evden kaçacağımızı söyledim. O da 'Bana gelin, sizi Bursa'ya götüreyim' dedi. Annem beni okula bıraktıktan sonra sınava girmeyip okulun arka kapısından kaçtık ve Ahmet'in 26 PD 031 plakalı otomobiline bindik. Bu sırada arabada Türkay K. vardı. Onlar N. ile arkaya oturdu. Ben de ön koltuğa oturdum. Sonra bizi Aksu'ya bir eve götürdüler.

YOL BOYUNCA SÜREKLİ ÖPÜYORDU

Yol boyunca arkadaşımı öpmek istiyordu ve sürekli öpüyordu. Arkadaşımsa 'Yeter artık' diyordu. Ben bir ara kızıp çocuğa tokat attım. Sonra Aksu'daki eve geldik. Gece Ahmet ile uyudum, ama ilişkiye girmedik. Arkadaşım da Türkay ile uyudu. Onun bağırdığını ve sürekli ağladığını duydum. Ben mutfakta sigara içerken bir ara onları gördüm. N.’nin üst tarafı giyinik, alt tarafı çıplaktı.

BAZEN KENDİ İSTEĞİMİZLE BAZEN ZORLA

Ertesi günlerde bazen kendi isteğimizle birlikte olduk, bazen ilişkiye zorlandık. Sonra bizi başka bir eve götürdüler. Bu evde de çağırdıkları bazı kişiler zorla ilişkiye girdi. 'Burada kalıyorsanız bunun karşılığını ödemelisiniz' diyerek her ikimize de defalarca tecavüz ettiler. En son Lara bölgesinde bir evde yine tecavüzler oldu. Biz buradan kaçmak istedik, kaçamayınca bizi alıp yakalandığımız eve getirdiler. Yine burada da tecavüzlere uğradık."

Polis, genç kızların ifadesi üzerine Tuncer Y. ve Türkay K.'yı da yakalayarak gözaltına aldı. Olayla ilgili kimliği belirlenen 1 tecavüz şüphelisinin askerde olduğu, diğerinin ise kimliğinin tespit edildiği ve arandığı açıklandı.
İfadelerinde kızlara tecavüz etmediklerini, kendi rızalarıyla birlikte olduklarını söyleyen şüpheliler, Ahmet E., Ahmet K., Ahmet C. Tuncer Y. ve Türkay K.'nın, polisteki sorgularının ardından Adli"ye sevk deliceği ve 'küçük yaşta kızı zorla alıkoymak', 'tecavüz', 'nitelikli cinsel saldırı' suçlarından mahkemeye çıkarılacağı açıklandı. N.B. ve N.H. ise ailelerine teslim edildi.

internethaber

ashabulyemin

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Aman efendim aman ne kadar çağdaş kızlar ve gençler.İşte bunlar desteklenmeli bu müteşebbis ruhlar yanlız bırakılmamalı
Yıllardan beri özlemi çekilen bir gençlik nihayet filizlenmeye başladı.,
İşte gençlik böyle olmalı

spybot

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
630
Bu kızlarda akıl yok herhalde...

M.Şamil CAN

Dekan
Reaksiyon puanı
105
BAZEN KENDİ İSTEĞİMİZLE BAZEN ZORLA

Bunu diyen bir kız için üzülmemizi beklemiyorsunuz heralde..

Blackout

Dekan
Reaksiyon puanı
383
Hani kızlar 18'ini geçmiş, az da olsa akılları başlarında bireyler olsalardı, böyle bir salaklık sonucu başlarına bu tarz rezil olaylar gelmesine üzülmeyecektim. Ancak ilköğretim 8.sınıf, 14 yaşa denk geliyor sanırım. Yani henüz 'çocuk' bunlar. Beyinleri, olayların nerelere varabileceğini, geleceklerini ne boyutta etkileyebileceğini algılayacak kadar gelişmemiş. Şimdi hal böyleken; olayda adları geçen şerefsiz pedofillere mi, çocukları evden kaçıracak, uyuşturucuda çare aratacak kadar baskı yapan sorumsuz, cahil ailelere mi hesap sorulacak acaba... Her şey bitmiş ne yazık ki. Neyi nasıl düzelteceksin artık.

k3kin

Asistan
Reaksiyon puanı
3
kendi isteğimizle yaptık ettik sonrasında zorlada yaptılar dedinmi, o ayağı bir geçecen derler adama göz göre göre alemlere akmaya amacınıza hizmet etmeye kaçmışsınız işte besbelli değil acımak bir baba şefkati ile ayak altına alınıp çiğnemek lazım bunlar gibi kevaşeleri. daha onlar çocuk efendim +18 değiiller diye zırvalayacak kişiler için şimdiden not düşeyim biri uyuşturucu kullanan biri evden kaçalım gel önümüze çıkanada veririrz diyenler çocuk olamaz bunun çocuklukla flan alakası yok. bende babasız büyüdüm çok çoook zorluklar çektim ama s*ç*p sıvamadım biraz insanda akıl olmalı mantık olmalı ha ikiside varsa ve bunları yapıyorsa zaten ne oldukları belli yok bunlarda akıl yetmezliği varsa bilemem ama işi abartıp saçmalamaya gerek yok zaten ben tv de gördüğümde de bunların kesin kendi başlarına kaçıp bi haltlar karıştırdıklarını anlamıştım sıfatlarından belli ne mal oldukları. haa bu arada sakın beni way dinci way yobaz diye düşünmeyin bu yazdıklarımdan gayet aklıselim makul bir insanım ama bu ifadeler ve yaşanan gelişmler karşısında kimse ilişkiye girenleri suçlayamaz. onlay daha 15 yaaaaşındaaaauuu diye zırvalıyacaklar için tekrar etmek özet geçmek gerekirse yaşın artık önemi yok bile bile bu işe kalkışanın artık çocukluğu flan kalmamıştır hatta http://forum.shiftdelete.net/gundem-dunya-turkiye/191447-bu-lisede-90-kiz-hamile-ya-da-anne.html burayada bir göz atın gözünüz haber görsün.

abidik gubidik işler

KadirAtes

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kızlar kendi istekleri ile yapmış, abazan adamlarda yaşlarına bakmamışlar. Her iki tarafta bence aynı derecede suçlu.... O yaşta uyuşturucu kullanan bir kızdan ne beklersiniz ki... İnsanlık nereye gidiyor bilmiyorum. Yazık....

ashabulyemin

Profesör
Reaksiyon puanı
20
İşin fantazisi sapıklık türü önemli değil.Bir kimse o anda kendi cinsel dürtülerine hakim olamıyorsa veya diğeri düçlü olup istediğini yapabiliyorsa burada emanet hükümleri uygulanır.O kızlar güçlü veya daha akıllı düşünene emanet olur ki emanet kurallarına uymayanın vay haline

atakan16

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yazık yav,insanlar (gençlik demiyorum çünkü her yaşta oluyor bu olaylar.) ne için yaratıldıklarını,neyi amaçlayıp hangi yoldan gideceklerini unutmuşlar.Ey Allah'ım sen benim ailemi ve burada,tüm dünyada olan müslümanları şeytanın şerrinden koru YaRabbim..

BrknEs

Dekan
Reaksiyon puanı
166
zaman kötü kolla g*** diye hep söylenir ama bu kızlar olaylardan bir haber yaşıyor kafalarının dikine hareket ediyorlar. Allah düşman başına vermesin...ama dikkatimi çekti aile ilişkileri kötü olan çocuklarda bu tarz şeylere daha sık rastlanıyor sevgiye hasret kalıyorlar bunu fırsat bilen şerefsizler resmen kullanıyor kızları...

webrettin

Profesör
Reaksiyon puanı
49
Kızların heyecan, aşk gerçek sevgi gibi güya masum ama bilinçli akılsızlık sonucu şehvetine yenik düşen kişilerle beraber herkesin hayatı karardı.Bu vb örneklerle doludur.

temjelis

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Yazık gerçekten çok yazık. Gençlerin haline bakın ya olmaz bu kadarıda pes doğrusu. Aileler mi çok serbest bırakıyorlar yoksa yetiştiremiyorlar mı bilemiyorum ama gerçekten insanlık olarak halimiz içler acısı. Allah sonumuzu hayır etsin.

muratveb

Profesör
Reaksiyon puanı
56
Kendi istekleriyle gidip girmisler iliskiye. İliskiye giren arkadaslar da dostlarınıda düsünmüs onlarda bi girsin demis. Bunda anormal olan nedirki ? Kızları zorla götürmemisler.

Lanet olsun böyle kızlara :@ Sonrada tecavüze ugradık derler ya ... Neyse bozmim agzımı iyi olmus.