2. El

Esra Karakuş

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bi internet sitesinde almayı planladıgım telefonun iphone yazısı aldındaki C e çöpe atma işaretlerinin olmadıgını farkettim ve araştırmaya koyuldum. Bir çok video izledim ve bazısında var bazısında yok.. ne yapmak gerek o yazıların olmaması güvenmememiz anlamına geliyor mu çakma mıdır ?

Ata_

Asistan
Reaksiyon puanı
120
Bi internet sitesinde almayı planladıgım telefonun iphone yazısı aldındaki C e çöpe atma işaretlerinin olmadıgını farkettim ve araştırmaya koyuldum. Bir çok video izledim ve bazısında var bazısında yok.. ne yapmak gerek o yazıların olmaması güvenmememiz anlamına geliyor mu çakma mıdır ?
O işaret orjiinal yeni modellerde yok hangi modele bakıyorsun?

Ata_

Asistan
Reaksiyon puanı
120
Xs Max
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yani o yazıların olmaması direkt çakma anlamına gelmiyor ?
İnternette baktım ama XSMAX'de C işareti yok herhalde geçmişteki Apple sayfasına da baktım bulamadım tam arkasını. Ama eğer 7bin küsür vereceğine Apple'dan neden 11 almıyorsun her özelliği daha iyi ve aynı para.

Esra Karakuş

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İnternette baktım ama XSMAX'de C işareti yok herhalde geçmişteki Apple sayfasına da baktım bulamadım tam arkasını. Ama eğer 7bin küsür vereceğine Apple'dan neden 11 almıyorsun her özelliği daha iyi ve aynı para.
xs max i 4.500₺ ye gayet temiz ve az kullanılmış buldum.. yoksa dediğin gibi 7 bin küsüre 11 tercih ederdim ama onun boyutu da küçük .. teşekkür ederim

panzr

Profesör
Reaksiyon puanı
1,483

E-devlet ten IMEI numarasını sorgulatarak gerçek mi çakma mı bi bakabilirsin.

Eğer IMEI numaranızı bilmiyorsanız aşağıda yazacağım adımları gerçekleştirmelisiniz:

1- Ayarlarda Genele girin2
2- Hakkındaya tıkladıktan sonra gelen bilgilerden Seri Numaranızı öğrenin
3- Ardından "Servis ve Destek Kapsamınızı Kontrol Edin - Apple Destek" bu siteye giderek seri numaranızı yazın ve sorgulatın

NOT: Yukarda yönlendirdiğim site Apple'ın kendi sitesidir yani güvenilir.

Esra Karakuş

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
E-devlet ten IMEI numarasını sorgulatarak gerçek mi çakma mı bi bakabilirsin.

Eğer IMEI numaranızı bilmiyorsanız aşağıda yazacağım adımları gerçekleştirmelisiniz:

1- Ayarlarda Genele girin2
2- Hakkındaya tıkladıktan sonra gelen bilgilerden Seri Numaranızı öğrenin
3- Ardından "Servis ve Destek Kapsamınızı Kontrol Edin - Apple Destek" bu siteye giderek seri numaranızı yazın ve sorgulatın

NOT: Yukarda yönlendirdiğim site Apple'ın kendi sitesidir yani güvenilir.
Çok teşekkür ederim

(Evo)lution

Dekan
Reaksiyon puanı
5,639
Yanlış bilmiyorsam iPhone 7 ve sonraki cihazlarda CE işareti Amerika versiyonlarında yok, Avrupa versiyonlarında var.