• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

2. el konusu açılabilir mi foruma

souris46

Profesör
merhaba birçok forumda ikinci el parçaların alım satımı yapılan bir çok konu bulunuyor sdn'de böyle birşey olabilir mi neticede forum gayet iyi insanlar siteye güvenerek giriyor birbirine yakın ve bu tarz şeylere ihtiyaç duyan kişilerin ihtiyaclarına karşılık verebilecek bir konu açsak olurmu veya böyle bir bölüm.mesela ben bu tarz şeyleri birçok siteden temin ediyorum başkasının elinde atıl olarak kalabilecek bir parça bana yarayabiliyor.

Aslında üstünde durulması gereken bir konu :)

Nmss'e katılıyorum üstünde durulması gereken bir konu
Bence 2.el diye bir başlık açılabilir
Ammaa Tabii Troy bilir :P :)

besteye katılıyorum üstünde durulması gereken konu :P iyi olur evet

eskiden alınık ürünler, satılık ürünler diye bir kategori vardı. tekrar olabilir tabi.

konu hem hort hemde konuyu açan arkadaş banlanmış yani güvenilir değil bu şartlar altında 2.el bölümüne gerek yok bence

hort konu olmasına rağmen bende görüşümü bildirim R10.net de takılanlar vardır orası çok büyük bir ticaret platformu ve son yaşanan olaylardan sonra dolandırcılar aldı başını gidiyorlar buradada öyle olucağını düşünüyorum böyle bi olay sitenin imajına zarar verir düşünsenize
-shiftdeletede dolandırıldım! diye konuşulduğunu

Hort :)

Şu işi çözelim artık, yöneticilerimizden kesin bir cevap bekliyoruz.

Yalnız bu durum özel olduğundan siteye zarar vermeyecek bir çözüm bulmamız gerekiyor. Mesela üyelik süresi en az 2 yıl olan ve belirli bir mesaj sayısı olan kişiler "Satılık" konusu açabilir, gibi...

Gelişmeler mevcut. Uygulama da kuruldu deniyoruz şimdi. Bir süre veremiyorum şimdilik beklemede kalın arkadaşlar.