Twin
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 1
Arkadaşlar Merhaba. İzniniz olursa size bir kaç konuda danışacağım. 1000 lira gibi bir bütçem var ve şuanda aklımda olan telefon Lumia925. Öyle her sene zırt pırt telefon değiştiren birisi değilim. İlk çıktığı zaman Nokia 5800 aldım 5 senedir hala kullanıyorum taş gibi maşallah'ı var telefonun 
Şimdi sizlerden ricam, Android'ten İos'a, İos'tan Android'e ya da her 2 işletim sisteminden Window Phone 8 geçen var mı? Ya da WP8'den İos'a geçen? Bu arkadaşların yorumlarını almak isterim.
Telefondan beklentim stabilite, kaliteli malzeme yapısı, uzun ömürlü yani güncelleme alıp beni yarı yolda bırakmayacak olması, 1 sene sonra telefonu değiştirmek zorunda kalmak istemem açıkçası. Kamerasının iyi olması.
1000 liraya 2.el ip5 bulabilir miyim bu arada? Ne kadar sağlıklı olur?

Şimdi sizlerden ricam, Android'ten İos'a, İos'tan Android'e ya da her 2 işletim sisteminden Window Phone 8 geçen var mı? Ya da WP8'den İos'a geçen? Bu arkadaşların yorumlarını almak isterim.
Telefondan beklentim stabilite, kaliteli malzeme yapısı, uzun ömürlü yani güncelleme alıp beni yarı yolda bırakmayacak olması, 1 sene sonra telefonu değiştirmek zorunda kalmak istemem açıkçası. Kamerasının iyi olması.
1000 liraya 2.el ip5 bulabilir miyim bu arada? Ne kadar sağlıklı olur?