2. El HTC One M8 Alınır Mı?

Kreatos

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhabalar,

Nexus 5 kullanıcısıyım ve telefonumdan gayet memnunum, fakat yakın zamanda telefonu düşürmemden dolayı ekranı kullanımı engellemeyecek derecede çatladı ama alt kısımlarda sarı noktacıklar olmaya başladı. Telefonun her an bozulabilmesi ihtimali için bir 2. el telefon düşünüyorum.

Sahibinden ve DH 2. el forumunda HTC One M8'lerin ucuzladığı gördüm, fiyat olarak bana gayet uygun geldi. Hala alınabilir bir telefon mudur One M8?

2. olarak da sahibinden.com üzerinde yurtdışı ihracat olan bir telefon var, fiyatı da gayet uygun. Sizce bu telefon çakma android mi, yoksa sadece üzerinde farklı bir telefonun imeisi mi var?
One M8 HTC Cep Telefonu Mağazadan sıfır 495 TL - 316536217

Şimdiden çok teşekkürler.

nuclearmoonrise

Doçent
Reaksiyon puanı
181
Sıfır orjinal ve 495 TL? İmkansız. Yenilenmiş olabilir ancak ki satıcının yalan söylediği zaten ortada. O linki direk ele bence

nuclearmoonrise

Doçent
Reaksiyon puanı
181
Yakın zamanda da bu soruyu soranlar oldu. Bu yıl bu telefonu alan arkadaşlar memnun olduklarini söylediler.

kadirirdem

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
708
Merhabalar,

Nexus 5 kullanıcısıyım ve telefonumdan gayet memnunum, fakat yakın zamanda telefonu düşürmemden dolayı ekranı kullanımı engellemeyecek derecede çatladı ama alt kısımlarda sarı noktacıklar olmaya başladı. Telefonun her an bozulabilmesi ihtimali için bir 2. el telefon düşünüyorum.

Sahibinden ve DH 2. el forumunda HTC One M8'lerin ucuzladığı gördüm, fiyat olarak bana gayet uygun geldi. Hala alınabilir bir telefon mudur One M8?

2. olarak da sahibinden.com üzerinde yurtdışı ihracat olan bir telefon var, fiyatı da gayet uygun. Sizce bu telefon çakma android mi, yoksa sadece üzerinde farklı bir telefonun imeisi mi var?
One M8 HTC Cep Telefonu Mağazadan sıfır 495 TL - 316536217

Şimdiden çok teşekkürler.
alacağın fiyata göre değişir alınıp alınmaması ama o ilan pek gerçeğe benzemiyor...