2 ekran karti sorunum var :(

EmirEgricesu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar bana lütfen acilen yardım edin delirmek üzereyim.Şimdi benim laptop asus k55vj şimdi bunun 2 tane ekran kartı var biri intel hd graphics 4000 digeri ise nvidia gt 635m 2 GB şimdi ben yaklaşık 1-2 hafta önce örnek mafia 2 de ultrada high arası 60 fps akıcı oynuyordum ama şimdi ise intel hd graphics kullanmaya başladı ve normal grafiklerde 30 fps zor alıyor şimdi gittim ekran kartlarımı felan full güncelledim sonra nvidia denetim masasından oyunları yüksek performanslı nviida yaptım sonra pili yüksek performans yaptım ama hala intel hd graphics kullanıyor tamam onu geçtim de görüntü bağdaştırıcılarından intel hd graphicsi devre dışı bıraktım şimdi ise microsfot render bişeyini kullanıyor yani hiç birşeyde nvidia gt 635m i kullanmıyor sanki o ekran kartı yokmuş gibi hadi ekran kartı yandı desem nvidia geforce experince felan duruyor görüntü bağdaştırıcılarındada düzgün çalışıyor dio ama hala o ekran kartını kullanmıyor lütfen yardım edin şimdiden allah razı olsun.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Yardım eden yokmu ya :(

EmirEgricesu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ya allah için biri yardım etsin kimsemi bilmiyor of off :crying:

EmirEgricesu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
koskaca şu forumda sadece 1 kişicik bana yardım etsin ne olur ya bişe oynayamıyorum lütfen yardım edin lütfen allah rızası için ya

EmirEgricesu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Güncel ya güncel lütfen yardım edin ama lütfen ya lütfen çok şey istemiyorum kimsemi bilmez abicim bi moderöterler felan baska bari konuya :(

Samet UCA

Profesör
Reaksiyon puanı
2,926
Güncel ya güncel lütfen yardım edin ama lütfen ya lütfen çok şey istemiyorum kimsemi bilmez abicim bi moderöterler felan baska bari konuya :(
Geçiş problemi yaşıyorsun kardeşim.Bilgisayarın masaüstü uygulamalarında inteli kullanır oyunlarda nvidiaya geçer. ancak senin sistemin geçişi yapmıyor. bu nvidianın yazılımından kaynaklanan bi durum işletim sistemi ve versiyonu bu konuda çok önemli muhtemelen bilgisayarın güncelleme yaptı ama güncellenen versiyonda geçiş problemi var.Aynı problem bendede vardı hiç bir şekilde çözemedim windows 7 kurdum hiç bir güncelleme yapmadan sürücüleri kurdum ve problem yok şuan.Sanada tavsiyem bu.

Birde windows 7 kullanmak istemiyorsan windows 8 de kurabilirsin ama 8.1 değil 8 kurabilirsin.Çünkü 8.1 versiyonundada bu problem yaşanıyor.Merak etme sisteminde sıkıntı yok sadece yazılımsal.

EmirEgricesu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ben nasıl kurayim format atmayı felan bilmiyorum ben ama sisteim 8.1 geçen görmüştüm güncelliyim demiştim of of ne halt yiyicem ben yani kısaca formatmı lazım delirim ben atmam ölsem atmam 2 yıldır atmıyorum oglum gibi bkaıyorum :D virus felan bişe yok atmam ya onu geçtim format atcam gta5 felan gitcek zaten kotam 30 gb felan tam bilmiyorum tabii tekrar indiremem günlerimi alır onu geçtim hitman assassin creed serisi 4e kadar ondan sonra csgo skyrim o bu şu of of işim zor peki bunun programı felan yokmu yada nvidiayı silip tekrar yüklesem gidermi ya valla kriz geçircem ha :(

internette optimus felan bişe gördüm o bi işe yarıyormu kursam felan ?

internette bişe daha okudum adam şöyle demiş nvidia denetim masasından 3d ayarlarda otomatik seçim ypaın demiş sonra nvidiaya mı ne geçer demiş haydi bsimillah yaptım bakalım olcakmı of of

Samet UCA

Profesör
Reaksiyon puanı
2,926
Sistemi geri çekmeyi dene " Sistem geri yükleme " diye başlattan aratırsan bulabilirsin.Dediğim gibi aynı problem bendede vardı format haricinde hiç bir işlemle çözemedim.Oyunlarının gitmemesini istiyorsan sistemi geri yüklemeyi dene belki sende işe yarar.

Sistem geri yüklemede sadece C diskini geriye çeker eğer oyunların C diskinde yüklüyse çekilecek tarihi oyununa göre ayarla yoksa oyunda gider :)

EmirEgricesu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
çogu iyi oyunum d deydi yihu sonunda iyi haber inşallah geçer allahım lütfen ya peki bu geri yükleme felan kaç saat sürer gece yüklenir uyurkene

Samet UCA

Profesör
Reaksiyon puanı
2,926
çogu iyi oyunum d deydi yihu sonunda iyi haber inşallah geçer allahım lütfen ya peki bu geri yükleme felan kaç saat sürer gece yüklenir uyurkene
En fazla yarım saat filan sürüyo hadi 1 saat sürsün sorun çözülsünde.

EmirEgricesu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kardeş yemin ederim seni çok seviyorum ben 14 yaşindayim sanirim senin daha fazla allah senden razi olsun tamamdir sadece otomatik seçim yaptim ac 3 te normal grafiklerde 30 fps zorken şimdi highda 45fps keyfi saol adamsin

EmirEgricesu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Fotoda atcam uöuyorumm .d

fotogram nasıl çekiliyor bilmiyorum off boşverin düzeldimi düzeldi yihu .d