1Mbit Sınırsız Tarifem 8mbit tarifeye geçmiş haberim yok

xlorxlarge

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Yaklaşık 4 senedir 1 mbit sınırsız tarife kullanıyordum 1 ay önce afyona okula gittim bayram tatiline geldiğimde hızın 8mbit olduğunu gördüm babamın ve anneminde haberi yok bu konudan nasıl oluyor bu ?

xlorxlarge

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Bayramda müşteri hizmetleri çalışıyormu?

harun.arslan

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ben de 1 mbit sınırsızla başladım. yanlış hatırlamıyorsam 2 yıl oldu. TTNET ten telefon geldi. 8 mbit yapılacak kabul ediyormusunuz diye.. Kabul ettim sonra oldu.Muhtemelen böyle bir telefona cevap vermediler veya bilmediklerinden hayır dediler... öyle kaldı...

POWER

Rektör
Reaksiyon puanı
161
8 ama ne ? Netlimitsiz mi Netlimitsiz Plus mı yoksa 8 tam limitsiz mi? Bence ara sor. Bayram felan yok her gün müşteri hizmetleri var.

murat_57_

Asistan
Reaksiyon puanı
2
1 2 ve 4 mps limitsizleri kaldırdılar diye hatırlıyorum onları yavaş yavaş 8mpsye kadar netlimitsize geçiş yaptırıyorlar geçen seneki evimde 2mpsyi 8e geçirmişlerdi o tarifeler ttnetin pek işine gelmiyordu ucuz ve hız kesilmeden olduğu için .

pcwolf

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
33
Ttnetin sitesinden online işleme girip tarife bilgisini sağ tarafta öğrenebilirsiniz.

fthtsdmr

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
44
Bende de durum böyle.Torrentten dosya indirirken 803 falan yazıyordu gözlerimi ovuşturdum durum gene ayni:).Durum böyle devam ediyor.Arayıp sormak lazım.

xlorxlarge

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Sitede
imlec.gif
NETLİMİTSİZ İndirimli Paket Yazıyor
Ttneti aradım bizim bi konuşma yapmdan onay vermeden onay vermişiniz diyor kayıt aldı araştırıp arıcaklarmış bakalım.

michuozawa

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
493
onay olmadan böyle bir şeyin yapılacağını sanmıyorum.

Ozgurky

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Benim de 31 Ekim'de hızım 1 mbit'ten 8mbit'e KADAR'a yükseltilmiş. Sormuyorsunuz madem insan haber verir bari :)

fthtsdmr

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
44
Biraz önce ttneti aradım.8 mbit için onaylanmış dendi.Onaylandıysa hani o meşur ses kaydını istedim.Kim onaylamış saat kaçta onaylamış bunları öğrenmek için.Araştırılıp bana bilgi verilecekmiş.Bekliyoruz.

ksksersey

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Aynen benim de böyle oldu, tesadüfen ttnet online işlem merkezinden son yapılan işlemlerime baktım ve 1 kasım saat 23:34 te tarife değişikliğine başvurduğum yazılıydı. Ben de aradım müşteri hizmetlerini çünkü o gün hiç öyle birşeye başvurmadım ve onlar da beni aramadı, nitekin hızım yine aynı hız ama tarifemi 8 mb'e kadar yapmışlar habersiz, zaten ben biliyorum o hızın benim orada desteklenmeyeceğini, resmen adam kazıklıyorlar, şikayet kaydımı yaptırdım bakalım nolcak, tarifemde 8mb'e kadar indirimli tarife yazıyor, taahhütlü kampanya mı yaptılar kendi kafalarına göre, ben hayatta istemem taahhütlü tarife, ttnetten ayrılma vakti geldi 5 sene sonra, böyle saçmalık mı olur ya!

engerex

Dekan
Reaksiyon puanı
26
İnternette sörf yapanlar için bir sorun yok ancak download severler için şuna dikkat arkadaşlar.
1 Mbit sınırsız tarifede herhangi bir engel yok.
8 Mbit limitsiz tarifede limit yok ancak sınır var. Belirtilen sınır aşıldığında hız düşüyor ancak indirme limiti olmuyor.
Şuan bir çok kişide herhangi bir problem yok tabi bunun bir garantisi yok. Belki TTNet 2012'den itibaren bunu uygulamaya başlayacak.

nihat21

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bende senelerdir 1 mbit sınırsız kullanıyorum 2 ay önce aramışlarda hattınız otomatik olarak fiyat değişikliği olmadan 8 mbit e netlimitsize geçecek diye hala bir değişiklik yok :)

semih61

Profesör
Reaksiyon puanı
43
Bende de durum böyle.Torrentten dosya indirirken 803 falan yazıyordu gözlerimi ovuşturdum durum gene ayni:).Durum böyle devam ediyor.Arayıp sormak lazım.
ben 1mb fakat torrentten 100kbps oluncabıle sevınıyorum 100 ü geçmiyor hiç

TaGaLoG

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Aynen arkadaşa katılıyorum 8 mbitten aşagı hız vermiyorlar artık direk 8 e yükseltiyorlar.