RuNaL
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 71
belki atılanlar yüzünden olabilir
seçiL dedi ki:Gelsinler baksınlar onlarda bize takılsınlar,
hem onlar hem biz mutlu olalım kaynaşalım..Bu arada Troyun cebine para girsin bizi sinemaya götürsün iskender yedirsin falan filan![]()
foruma üye olanlara Troy bi ev bi araba bide yemek ısmarlayacakmış![]()
süper boğaz manzaralı olacak bideRuNaL dedi ki:seçiL dedi ki:Gelsinler baksınlar onlarda bize takılsınlar,
hem onlar hem biz mutlu olalım kaynaşalım..Bu arada Troyun cebine para girsin bizi sinemaya götürsün iskender yedirsin falan filan![]()
yemeği anladımda ev ile araba nasıl olacak![]()
![]()
seçiL dedi ki:süper boğaz manzaralı olacak bideRuNaL dedi ki:seçiL dedi ki:Gelsinler baksınlar onlarda bize takılsınlar,
yemeği anladımda ev ile araba nasıl olacak![]()
![]()
![]()
![]()
Wonderworkersdn dedi ki:Troy BABA İyi adamsın
doğru noktaya parmak bastın dostumaklayarar dedi ki:hediye kazanan kişininde uyması gereken kurallar koyulmalı bence
eğer sitede eski üyelerden biri olmasam aramızda sıcaklık olmasa C.tesi aksam üstü yanılmıyorsam son 20kişi kalmıstı ve sitede online olan kişi sayısıda azdı gider ayak hediye için hep farklı isimlerde üye olurdum
ee aklayarar IP denen bişey var diceksınız
1 = IP artık yalan oldu sizde biliyosunuz 10snlik işi var IPdeğiştirmenin
2 = kurallar yok arka arkaya üye olup o rakamı tutturabilirdim
SDN grubu hediye verilmesi konusunda kuralları netleştirmeli !
aklayarar dedi ki:hediye kazanan kişininde uyması gereken kurallar koyulmalı bence
eğer sitede eski üyelerden biri olmasam aramızda sıcaklık olmasa C.tesi aksam üstü yanılmıyorsam son 20kişi kalmıstı ve sitede online olan kişi sayısıda azdı gider ayak hediye için hep farklı isimlerde üye olurdum
ee aklayarar IP denen bişey var diceksınız
1 = IP artık yalan oldu sizde biliyosunuz 10snlik işi var IPdeğiştirmenin
2 = kurallar yok arka arkaya üye olup o rakamı tutturabilirdim
SDN grubu hediye verilmesi konusunda kuralları netleştirmeli !
[MENTION=2]Troy[/MENTION] bundan 5 yıl önce her 1000. üyeye hediye var demişsin hala geçerli mi bu
Bu konuyu hortlatmak benim için bir onurdur efendim iyi günler.![]()
1 yıl içerisinde de yazdığı bir mesajda 1000 mesaj üstü üyelere sürpriz vardı![]()
Dert ettiğiniz şeylere bak SDN her gün sürprizlerle dolu değilmiş gibi konuşuyorsunuz :dil: