Soru 18 yaş altıyım paramı nasıl dolara çeviririm?

Martin Archi

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
4,640
Malum dolar yarını yokmuş gibi uçuşta, bende biriktirdiğim az buz paramın değeri a4 kağıdı ile bir olmasını istemediğim için paramı dolar olarak biriktirmek istiyorum. Paparadan falan dolar hesabı açmak istediğimde 18 yaş altı olduğum için izin vermedi. Ben nasıl paramı dolara çevirebilirim?

Martin Archi

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
4,640
Döviz bürosunda
Peki süreç nasıl gerçekleşecek? Ben direkt parayı uzatacağımda adam bana dolar olarak verecek mi? Veya alacağım para atıyorum 5,43 dolar olsa 43 centi nasıl alacağım?

damzchevk

Profesör
Reaksiyon puanı
1,013
Peki süreç nasıl gerçekleşecek? Ben direkt parayı uzatacağımda adam bana dolar olarak verecek mi? Veya alacağım para atıyorum 5,43 dolar olsa 43 centi nasıl alacağım?

Bi ihtimal kimlik isteyebilirler ama yaş sorun olmaz. Madeni para ile küsurat ödüyorlar mı bilmiyorum yoksa düz öderler 50 dolar 75 dolar gibi. Ailenden birine döviz hesabı açtırmak belki daha mantıklı olur döviz bürolarında fiyatlar daha fazla oluyormuş sanırım

Martin Archi

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
4,640
Bi ihtimal kimlik isteyebilirler ama yaş sorun olmaz. Madeni para ile küsurat ödüyorlar mı bilmiyorum yoksa düz öderler 50 dolar 75 dolar gibi. Ailenden birine döviz hesabı açtırmak belki daha mantıklı olur döviz bürolarında fiyatlar daha fazla oluyormuş sanırım
Döviz bürolarında fiyatlar daha fazlaysa aileme döviz hesabı açtırtmak daha mantıklı. Bilgi için sağolun.

_Zaur_

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
23,441
Gönder bana çevireyim ?

Şaka maka bizdede fiyatlar yükselmeye başladı. Aha gözümün önüne sizin durum geldi koştum bankaya.

Pasaportumu kayıt felan yaptılar sonra bastım paramı Benjamin amcaya.

Tayyip reyis söylemişken. Yastık altı dolarlar felan :D ahssggagag