Soru 18 Yaş Altı Banka Hesabı Açmak

Reaksiyon puanı
49
Selam arkadaşlar,

Kardeşim'e banka hesabı açtırmamız gerekiyor ama ailem başka il de ben abisi olarak gitsem açabilir miyiz? Yaşı 17. Banka banka değişiyor diyenler var. Yapıkredi, Garanti, Akbank 3lüsünden birini açacağız. Bilgisi olan aktarırsa sevinirim.

UnFrGvnG

Profesör
Reaksiyon puanı
989
Selam arkadaşlar,

Kardeşim'e banka hesabı açtırmamız gerekiyor ama ailem başka il de ben abisi olarak gitsem açabilir miyiz? Yaşı 17. Banka banka değişiyor diyenler var. Yapıkredi, Garanti, Akbank 3lüsünden birini açacağız. Bilgisi olan aktarırsa sevinirim.
Akbank 18 yaş altına hesap açıyor, Velisi olması lazım yanında, ikisindende imza alınıyor.

UnFrGvnG

Profesör
Reaksiyon puanı
989
Reaksiyon puanı
49
Hocam kabul etmeleri lazım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Erken gidin ama, bankalar çok kalabalık oluyor, içeriye girmen 30 dk yi bulur
Hocam net bilgi yok işte güya abi ile olmuyormuş yani yaşı 18 den küçük herkese hesap açılabilir bunda bir sorun yok ama anne veya baba imzasıyla oluyormuş. Abi Abla yasal veli sayılamıyormuş. Bununla ilgili net bilgisi olan varsa onu merak ediyorum

UnFrGvnG

Profesör
Reaksiyon puanı
989
Hocam net bilgi yok işte güya abi ile olmuyormuş yani yaşı 18 den küçük herkese hesap açılabilir bunda bir sorun yok ama anne veya baba imzasıyla oluyormuş. Abi Abla yasal veli sayılamıyormuş. Bununla ilgili net bilgisi olan varsa onu merak ediyorum
444 2 525
bu numaraya arayabilirsiniz

Reaksiyon puanı
49
İlk defa böyle bir soru gördüm :D, 5 dakikan gider en fazla neolucak sanki
Hocam bankalar kıl malum bağlamamak için 40 takla atıyorlar. Bağlanmayı deniyorum şuan net bilgi vereceğim ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

İlk defa böyle bir soru gördüm :D, 5 dakikan gider en fazla neolucak sanki
43 dakika bekledim ve kapattım dediğim gibi bağlamamak için yırtınıyorlar. Yarın erkenden gidip denemekten başka çaremiz kalmadı..

Son düzenleme: