• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

18.500'nc yemize kk bir hediye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bizde sakız isteriz sdn logolu..:D

Evet kardeşim iyi günlerde kullanma dileğiyle darısı hediye alamayan tüm üyelerin başına :)
Konular şu aralar hep hortluyor ama olsun ben iyi dileklerimi sunmamıştım benim başka bir amacım yoktur.

bende bugün üye oldum.. şansa bak ya ben kaçıncı üyeyim acaba

Ben üye olmasaydım 18.499.cu üye olacaktı ve kazanamayacaktı uzra. bu hediyede benimde payım var :D:D

Adam hediyeyi 2007'de kazanmış sen 2008'de üye olmuşsun. Nasıl payın oluyor? :D

Rapchy Konu Hortlatma günündesin heralde :4::mrgreen: :clap:

Dün hortlattım bi kaç konu bi dövmedikleri kaldı :D

Aslında güzel oluyo, konuyu, yorumları ve özellikle konu tarihini dikkatlice okumadan cevap veren arkadaşları tanıyoruz yavaş yavaş :mrgreen: :clap:

Ben üye olmasaydım 18.499.cu üye olacaktı ve kazanamayacaktı uzra. bu hediyede benimde payım var :D:D

Konuyu okumadan yorum yazmayalım Lütfen uzra 09-06-2007'de üye olmuş sen 11/2008'de Bu nasıl bi çelişkidir :mrgreen::clap:

Aslında güzel oluyo, konuyu, yorumları ve özellikle konu tarihini dikkatlice okumadan cevap veren arkadaşları tanıyoruz yavaş yavaş :mrgreen: :clap:

Birde şu var bu konu biz üye olmadan önce açıldı diye yorum yazmamız muhabbet etmemiz yasak mı :D

Tabii ki değil :D
Arada bi kaynaşmak için gerekli ;)

Konu Hortlatan Üyeler Fan Clup mı kursak acaba (:

Güzel üründü gerçekten :D Ben Berkin'e söyledim ne hediye verices, satarız bunu sahibinden.com'da dedim ama dinlemedi :'(
banada bi laptop hediye edilse özelliği farketmez troy abime her gece yatmadan el sallarım (not: bayramlar hariç malum misafirlik :) )

Konuyu okumadan yorum yazmayalım Lütfen uzra 09-06-2007'de üye olmuş sen 11/2008'de Bu nasıl bi çelişkidir :mrgreen::clap:

ne biliyim konu yeni sandım dikkat etmemişim fena sazan oldum hani:mrgreen: kim hortlattı bu konuyu :wink:

Daha komik bir durum var, 2007 senesinde üye olup hediye kazanan arkadaş( UZRA) bu güne kadar sadece 6 defa foruma mesaj göndermiş (: Sanki hediye aldıktan sonra kaçmış gitmiş, oysa 4 elle sarılması gerekmez miydi? eee bugünlerde de 71.123 üye var, her 100 kişide 1 tane verilseymiş bari (:

Daha komik bir durum var, 2007 senesinde üye olup hediye kazanan arkadaş( UZRA) bu güne kadar sadece 6 defa foruma mesaj göndermiş (: Sanki hediye aldıktan sonra kaçmış gitmiş, oysa 4 elle sarılması gerekmez miydi? eee bugünlerde de 71.123 üye var, her 100 kişide 1 tane verilseymiş bari (:

Keşke :blush:

Ben de dedim ama yönetimden ses yok!

Sıradaki hediye 70615. üyeye gidiyomuş diye duydum allah allah kim acaba:laugh::laugh:

Bize ne Zaman Hediye Gelecek TROY . SDN ye üye olduğumdan beri Bir gün bile Aksatmadım :) Teselli ödülü NEscafe 3/1 arada Verin bari :)

Uzra Güle güle günlerde kullan . !

Hoş bulduk.Tanımak ve tanınmak için zamana ihtiyacım var.Müstakbel dostlarıma sevgi ve selamlar.

bize de teselli armagani verin battaniye takimi falan :D

Çok eski konu beyler/bayanlar KİLİT

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...