- Reaksiyon puanı
- 630
Bizde sakız isteriz sdn logolu..

Hemde çok garip Alengirli EditörümHayat ne garip dimi Rapchy

bende bugün üye oldum.. şansa bak ya ben kaçıncı üyeyim acaba
Vay be nerden nereye
Dün hortlattım bi kaç konu bi dövmedikleri kaldıRapchy Konu Hortlatma günündesin heralde :4::mrgreen: :clap:

Rapchy Konu Hortlatma günündesin heralde :4::mrgreen: :clap:
Dün hortlattım bi kaç konu bi dövmedikleri kaldı
Ben üye olmasaydım 18.499.cu üye olacaktı ve kazanamayacaktı uzra. bu hediyede benimde payım var
Aslında güzel oluyo, konuyu, yorumları ve özellikle konu tarihini dikkatlice okumadan cevap veren arkadaşları tanıyoruz yavaş yavaş :mrgreen: :clap:

banada bi laptop hediye edilse özelliği farketmez troy abime her gece yatmadan el sallarım (not: bayramlar hariç malum misafirlikGüzel üründü gerçektenBen Berkin'e söyledim ne hediye verices, satarız bunu sahibinden.com'da dedim ama dinlemedi :'(
 )
 )Aslında güzel oluyo, konuyu, yorumları ve özellikle konu tarihini dikkatlice okumadan cevap veren arkadaşları tanıyoruz yavaş yavaş :mrgreen: :clap:
Konuyu okumadan yorum yazmayalım Lütfen uzra 09-06-2007'de üye olmuş sen 11/2008'de Bu nasıl bi çelişkidir :mrgreen::clap:
 Sanki hediye aldıktan sonra kaçmış gitmiş, oysa 4 elle sarılması gerekmez miydi? eee bugünlerde de 71.123 üye var, her 100 kişide 1 tane verilseymiş bari
 Sanki hediye aldıktan sonra kaçmış gitmiş, oysa 4 elle sarılması gerekmez miydi? eee bugünlerde de 71.123 üye var, her 100 kişide 1 tane verilseymiş bari 
Daha komik bir durum var, 2007 senesinde üye olup hediye kazanan arkadaş( UZRA) bu güne kadar sadece 6 defa foruma mesaj göndermişSanki hediye aldıktan sonra kaçmış gitmiş, oysa 4 elle sarılması gerekmez miydi? eee bugünlerde de 71.123 üye var, her 100 kişide 1 tane verilseymiş bari

Daha komik bir durum var, 2007 senesinde üye olup hediye kazanan arkadaş( UZRA) bu güne kadar sadece 6 defa foruma mesaj göndermişSanki hediye aldıktan sonra kaçmış gitmiş, oysa 4 elle sarılması gerekmez miydi? eee bugünlerde de 71.123 üye var, her 100 kişide 1 tane verilseymiş bari

Teselli ödülü  NEscafe 3/1 arada Verin bari
 Teselli ödülü  NEscafe 3/1 arada Verin bari 
Bize ne Zaman Hediye Gelecek TROY . SDN ye üye olduğumdan beri Bir gün bile AksatmadımTeselli ödülü NEscafe 3/1 arada Verin bari
Uzra Güle güle günlerde kullan . !

Ben de dedim ama yönetimden ses yok!