- Reaksiyon puanı
- 630
Bizde sakız isteriz sdn logolu..

Hemde çok garip Alengirli EditörümHayat ne garip dimi Rapchy![]()
bende bugün üye oldum.. şansa bak ya ben kaçıncı üyeyim acaba
Vay be nerden nereye![]()
Dün hortlattım bi kaç konu bi dövmedikleri kaldıRapchy Konu Hortlatma günündesin heralde :4::mrgreen: :clap:
Rapchy Konu Hortlatma günündesin heralde :4::mrgreen: :clap:
Dün hortlattım bi kaç konu bi dövmedikleri kaldı![]()
Ben üye olmasaydım 18.499.cu üye olacaktı ve kazanamayacaktı uzra. bu hediyede benimde payım var![]()
Aslında güzel oluyo, konuyu, yorumları ve özellikle konu tarihini dikkatlice okumadan cevap veren arkadaşları tanıyoruz yavaş yavaş :mrgreen: :clap:
banada bi laptop hediye edilse özelliği farketmez troy abime her gece yatmadan el sallarım (not: bayramlar hariç malum misafirlikGüzel üründü gerçektenBen Berkin'e söyledim ne hediye verices, satarız bunu sahibinden.com'da dedim ama dinlemedi :'(
Aslında güzel oluyo, konuyu, yorumları ve özellikle konu tarihini dikkatlice okumadan cevap veren arkadaşları tanıyoruz yavaş yavaş :mrgreen: :clap:
Konuyu okumadan yorum yazmayalım Lütfen uzra 09-06-2007'de üye olmuş sen 11/2008'de Bu nasıl bi çelişkidir :mrgreen::clap:
Daha komik bir durum var, 2007 senesinde üye olup hediye kazanan arkadaş( UZRA) bu güne kadar sadece 6 defa foruma mesaj göndermişSanki hediye aldıktan sonra kaçmış gitmiş, oysa 4 elle sarılması gerekmez miydi? eee bugünlerde de 71.123 üye var, her 100 kişide 1 tane verilseymiş bari
![]()
Daha komik bir durum var, 2007 senesinde üye olup hediye kazanan arkadaş( UZRA) bu güne kadar sadece 6 defa foruma mesaj göndermişSanki hediye aldıktan sonra kaçmış gitmiş, oysa 4 elle sarılması gerekmez miydi? eee bugünlerde de 71.123 üye var, her 100 kişide 1 tane verilseymiş bari
![]()
Bize ne Zaman Hediye Gelecek TROY . SDN ye üye olduğumdan beri Bir gün bile AksatmadımTeselli ödülü NEscafe 3/1 arada Verin bari
Uzra Güle güle günlerde kullan . !
Ben de dedim ama yönetimden ses yok!