1799 TL ye Zte Axon 7 ?

Reaksiyon puanı
0
Herkese iyi akşamlar arkadaşlar uzun zamandır forumu takip ediyorum aranıza katılmak bu güne kısmetmiş. Yeni bir telefon alma arefesindeyim Sony Xperia XZ ilgimi çeken bir model HTC 10 ve Lenovo moto z de listemde az önce Axon 7 modelinin Media Markt'ta 1799 TL ye satıldığını gördüm gece fırsatı sanırım. Bu fiyata s820'li bir cihaz oldukça makul geldi. Axon 7'yi daha önce duymuştum ama ayrıntılı bilgiye sahip değilim. Siz ne düşünüyorsunuz XZ, HTC 10,moto z yerine bu cihaz tercih edilir mi ?

M

Murat Burç

SDN Okuru
Eğer yanlış görmüyorsan Mini değilse al geç derim kaçırma al

Ebubekir Demirhan

Profesör
Reaksiyon puanı
222
Bu geceye özel 22:00 07:00 arası indirim var evet bencede kaçmaz değerlendirirsen karlı çıkarsın

Reaksiyon puanı
0
Kamera bakımından diğer amiral gemisi modellerden biraz geride ses özellikleriyle öne çıkan bir telefonmuş sanırım. Peki şöyle sorayım aldığım cihazı 2-3 yıl kullanmayı istiyorum bu yüzden Xperia XZ'yi ön planda tutuyordum Axon 7 bu isteğimi karşılar mı sizce ?

M

Murat Burç

SDN Okuru
Kamera bakımından diğer amiral gemisi modellerden biraz geride ses özellikleriyle öne çıkan bir telefonmuş sanırım. Peki şöyle sorayım aldığım cihazı 2-3 yıl kullanmayı istiyorum bu yüzden Xperia XZ'yi ön planda tutuyordum Axon 7 bu isteğimi karşılar mı sizce ?
Yav hocam sorgulama al geç:D
820 la bu 820 XZde de 820 var bunda da 820 var bunda hem 4GB ram var
--- Gönderi Güncellendi ---
Hatta alınca detaylı bir özellikle kamera olmak üzere inceleme bekliyorum senden.

Ebubekir Demirhan

Profesör
Reaksiyon puanı
222

Normalde XZ ile aynı fiyatta internette ama bu fiyata bu alınır ses olarak çok iyi kamera olarak sonyden geride kalır ama kesinlikle alınır en kötü alınır kapalı kutu şekilde satılıp kar edilir :D

F1kan

Profesör
Reaksiyon puanı
1,882
1800 tlye Axon 7 varsa ne duruyorsun :D Al çabuk al al al :D
Hem gri rengide varmış koş koş :D

Reaksiyon puanı
0
Telefonu çevremde fazla duymadığım için bir ön yardım var sadece. Bu arada yeni farkettim dahili hafızası 64 GB imiş :D Biraz araştırayım en iyisi sabah 7 ye kadar vaktimiz var :D

M

Murat Burç

SDN Okuru
Telefonu çevremde fazla duymadığım için bir ön yardım var sadece. Bu arada yeni farkettim dahili hafızası 64 GB imiş :D Biraz araştırayım en iyisi sabah 7 ye kadar vaktimiz var :D
Bırak sen al şimdi cihazın zayıf karnı kamerası fakat yine seni tatmin eder . Çünkü cihaz sonuçta amiral gemisi

alphabet

Asistan
Reaksiyon puanı
86
Arkadaş şu an para işini çözsem alacam cidden ya. Ailem, telefonu sırf aldırmak için indirim var diye kandırıyorum sandı sanırım, "boşver indirimi tatile geldiğinde indirimsiz de alırız" dediler. Şaka gibi ya :D

M

Murat Burç

SDN Okuru
Arkadaş şu an para işini çözsem alacam cidden ya. Ailem, telefonu sırf aldırmak için indirim var diye kandırıyorum sandı sanırım, "boşver indirimi tatile geldiğinde indirimsiz de alırız" dediler. Şaka gibi ya :D
Hocam getir aileni buraya o telefon normalde 2400 tl bak benim içim acıdı aldır şu telefonu:D
Biz konuşuruz getir yav :D
ucuz hepsi burada da bile 2249 tl hocam baksınlar piyasada en düşük fiyatlar hep burda ZTE Axon 7 (ZTE Türkiye Garantili) Fiyatı - Taksit Seçenekleri
Şifreyi ver gelsinler.:D

alphabet

Asistan
Reaksiyon puanı
86
Hocam getir aileni buraya o telefon normalde 2400 tl bak benim içim acıdı aldır şu telefonu:D
Biz konuşuruz getir yav :D

Telefonun bir haftadır hayranlıkla inceleme videolarını izliyorum bir de ya, tatile gidince 2500 de olsa bunu alacaktım yani, evlat acısı gibi oldu.

Forum linki atsam mı acaba :D onlar girip kaydolana kadar sabah olur ama :D

İçim acıyor valla kaçan fırsata

M

Murat Burç

SDN Okuru
Telefonun bir haftadır hayranlıkla inceleme videolarını izliyorum bir de ya, tatile gidince 2500 de olsa bunu alacaktım yani, evlat acısı gibi oldu.

Sen kendi şifreni ve linki ver onlar gelsin bak yemeğe gidicem ben konuşurum hatta okurlar.
@F1kan ben gidiyorum az sonra sen halledersin herhalde :D

alphabet

Asistan
Reaksiyon puanı
86
Sen kendi şifreni ve linki ver onlar gelsin bak yemeğe gidicem ben konuşurum hatta okurlar.
@F1kan ben gidiyorum az sonra sen halledersin herhalde :D

Yok abi girmezler, ne inattır onlar :D iki ay sonra gidcem memlekete internete güvenilmez diyip zorla teknosadan zenfone 3 alacaklar bu fiyatlara ya da o ayarda bir telefon, ben başıma gelecek olanı biliyorum tecrübeyle sabit :D

M

Murat Burç

SDN Okuru
Yok abi girmezler, ne inattır onlar :D iki ay sonra gidcem memlekete internete güvenilmez diyip zorla teknosadan zenfone 3 alacaklar bu fiyatlara ya da o ayarda bir telefon, ben başıma gelecek olanı biliyorum tecrübeyle sabit :D
Mediamartkın online sitesi burası güvenilir yani. Mağazanın online satış kanalı. bunu de onlara

F1kan

Profesör
Reaksiyon puanı
1,882

Gidiyor gönlümün efendisini söyle sizinkilere :D

alphabet

Asistan
Reaksiyon puanı
86
Mediamartkın online sitesi burası güvenilir yani. Mağazanın online satış kanalı. bunu de onlara

Bakalım çokta huylandırmak istemiyorum bir kere daha arayıp alalım 2000'e satayım bari falan yapcam. Anlarlar kaçan gemiyi belki :D

Reaksiyon puanı
0
Bende karar veremedim henüz kampanyayı duyduktan sonra araştırmaya başladım az önce daha önce adını duymuştum sadece fotoğraflardan gördüğüm kadarıyla tasarımı hoşuma gitti ama işte daha önce elime alıp incelemedim dokunmadım görmedim bile karar veremedim bi türlü alsam mı almasam mı :D

F1kan

Profesör
Reaksiyon puanı
1,882
Bakalım çokta huylandırmak istemiyorum bir kere daha arayıp alalım 2000'e satayım bari falan yapcam. Anlarlar kaçan gemiyi belki :D
Anne koskoca 30 yıllık türkiye genelindeki mağaza bu. Ramazana özel indirim yapmışlar alalım falan de bide dediğinin üzerine :D
Bende karar veremedim henüz kampanyayı duyduktan sonra araştırmaya başladım az önce daha önce adını duymuştum sadece fotoğraflardan gördüğüm kadarıyla tasarımı hoşuma gitti ama işte daha önce elime alıp incelemedim dokunmadım görmedim bile karar veremedim bi türlü alsam mı almasam mı :D
Yahu adam alamadım diye ağlacak sen hala alsam mı acaba modundasın :D :D Koş al ya :D

M

Murat Burç

SDN Okuru
Beyler ZTE korkulacak bir marka değil bu adamlar AĞ pazarında daha çoklar ve operatör telefonları üretiyor. Ben yanlış hatırlamıyorsam bunların ilk amiral gemisi axon 7 acemilik telefonları fakat ilk amiral gemisi olmalarıan rağmen HTCye hoparlör konusunda gol attılar. Ses benchmarklarını değiştittirdiler. Axon 7 iyidir.
Bakın axon 7 kalıbından çıkın 4GB ve Snapdragon 820 kalıbına girin ben size öyle diyeyim.

alphabet

Asistan
Reaksiyon puanı
86

Gözün kapalı al bir haftadır bu telefonun yabancı incelemelerini izlerken uyuya kalmışlığım var benim :D
Anne koskoca 30 yıllık türkiye genelindeki mağaza bu. Ramazana özel indirim yapmışlar alalım falan de bide dediğinin üzerine :D

Yahu adam alamadım diye ağlacak sen hala alsam mı acaba modundasın :D :D Koş al ya :D

Sorma hocam ya, cebimde limiti yeten kart olsa çekip ekstreyi önümüzdeki ay memlekete yönlendircem naparlarsa yapsınlar tadında bir indirim yani :D

M

Murat Burç

SDN Okuru
Gözün kapalı al bir haftadır bu telefonun yabancı incelemelerini izlerken uyuya kalmışlığım var benim :D

Sorma hocam ya, cebimde limiti yeten kart olsa çekip ekstreyi önümüzdeki ay memlekete yönlendircem naparlarsa yapsınlar tadında bir indirim yani :D
Aldın mı ?

alphabet

Asistan
Reaksiyon puanı
86
Yok hocam ya inat ettiler sen gelince bakarız buradan alırız diye..

Bir de ZTE Axon 7 için 6 ay VIP garanti sunuyormuş tıpkı huawei gibi ekran için. Bunu da öğrenince yıkıldım tümden

Durmuşkandemir

Profesör
Reaksiyon puanı
1,098
Zte marka olarak ön yargılı davrana bilirsin ama çok büyük bir firma hatta Türkiye tarifelerin telefon bile yapıyor huawei gibi yani ilk başta bende huawei ye öyle yaklaşıyordum ama ara yüzünü kullanışını görünce fikrim değişti