Hocam bütçeyi 23k yaptım ama Hepsiburada olursa eğer Hepsiburada dışında ise maks 19kHarici ekran kartı mevcut diğer laptopdan daha iyi duruyor. İleriki zamanlarda 8 gb ram takviyesi gerekir ancak.
Ne önerirsinizHocam bütçeyi 23k yaptım ama Hepsiburada olursa eğer Hepsiburada dışında ise maks 19k
Hocam sağolun ama dizüstü lazımgeçenlerde sistem topladım teknobiyotikten senin için baktım bi kaç modele
Monitör tam set düşünürsen
Ekran kartlı sistem düşünürsen deAMD Ryzen 5 5600G 3.8GHz, 8GB Ram, 500GB m.2 SSD, 21.5" Monitörlü Oyuncu Bilgisayarı - Ekran Kartlı Oyuncu Bilgisayarı - Oyuncu Bilgisayarı - Bilgisayar | Teknobiyotik
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...www.teknobiyotik.com
AMD Ryzen 5 5500 3.6GHz, GTX1660 Super 6GB, 16GB Ram, 500GB m.2 SSD Oyuncu Bilgisayarı - Ekran Kartlı Oyuncu Bilgisayarı - Oyuncu Bilgisayarı - Bilgisayar | Teknobiyotik
.embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; } .embed-container iframe, .embed-container object, .embed-container embed { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; }www.teknobiyotik.com
bu sistemleri incelemeye değer.