1500TL Öneri - 2016

koppala

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
3 5 gün içerisinde bir telefon alacağım, 1500TL +100 -100 telefon önerilerini alabilir miyim?

internette her bulduğum telefonun yorumlarında mutlaka birkaç kötü yorum görüyorum bu nedenle karar veremedim.

tavsiye ettiğiniz telefonun öne çıkan özelliklerini de yazarsanız sonradan gelenleri için iyi olacaktır tabi.

şimdiden teşekkürler.

Uber

Profesör
Reaksiyon puanı
798
note 4 (benim tercihim)
lg g4 (pek sevmesem de baya ucuzladı )
veya
z3+ (not almasam alacağım cihaz)

cyanogenmod17

Asistan
Reaksiyon puanı
27
Eğer boyut sıkıntın yoksa Lenovo Vibe Z2 Pro ya bak. 6 inç - Quad HD ekran 16 arka 5 ön kamera 4000m batarya - 2.5ghz Snapdragon 801. Eğer beğenmezsen Galaxy A7 2016 ya bakmanı tavsiye ederim. Tasarım olarak çok hoş 5.5 inç Full Hd ekran 13 arka 5 ön kamera 3300m batarya. Eğer o da olmazsa HTC One m8 e bak derim:)

Uber

Profesör
Reaksiyon puanı
798
a710 neyse de artık sd800-801 işlemcisi çok eskidi bence alınmaz artık o işlemci 808-810 şuan gideri var ama 830 lardan sözedilirken 801 kullanan cihaz kötü tercih olur bence

cyanogenmod17

Asistan
Reaksiyon puanı
27
a710 neyse de artık sd800-801 işlemcisi çok eskidi bence alınmaz artık o işlemci 808-810 şuan gideri var ama 830 lardan sözedilirken 801 kullanan cihaz kötü tercih olur bence
Günlük kullanım için yeterli olur diye düşünmüştüm ki çekirdek hızı azımsanacak değerde değil ama bi yandan siz de haklısınız eski bir işlemci ve 1500 liraya yeni nesil 64 bit işlemciler var.

Uber

Profesör
Reaksiyon puanı
798
Günlük kullanım için yeterli olur diye düşünmüştüm ki çekirdek hızı azımsanacak değerde değil ama bi yandan siz de haklısınız eski bir işlemci ve 1500 liraya yeni nesil 64 bit işlemciler var.

günlük kullanımda güzel hala iş yapıyor tabi ki ama işin içine oyun girince bazen sıkıntı oluyor şuan dediğiniz gibi 64 bit işlemciler var ve bana göre daha stabil çalışıyor uygulamalar. ha bi sd615 işlemcili cihaz almaktansa sd805 li cihaz almak bana göre daha mantıklı 8 çekirdek illa 4 den iyi olacak diye şart yok :D arka planda çok uygulama yoksa yüksek frekansta çalışan 4 çekirdekli işlemci daha iyi olabiliyor

koppala

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Eğer boyut sıkıntın yoksa Lenovo Vibe Z2 Pro ya bak. 6 inç - Quad HD ekran 16 arka 5 ön kamera 4000m batarya - 2.5ghz Snapdragon 801. Eğer beğenmezsen Galaxy A7 2016 ya bakmanı tavsiye ederim. Tasarım olarak çok hoş 5.5 inç Full Hd ekran 13 arka 5 ön kamera 3300m batarya. Eğer o da olmazsa HTC One m8 e bak derim:)

Lenovo Vibe Z2 Pro çok büyük duruyor,
Samsung Galaxy A7 yorumlarda ciddi anlamda sövüyorlar, çok fazla takılma donma var deniliyor,
HTC One M8, şuan bakmaya başlıyorum

Samsung Galaxy Note 4 her daim aklımda,
Samsung S6 üzerine yorumlarınız var mıdır?

...Görkem...

Profesör
Reaksiyon puanı
779
3 5 gün içerisinde bir telefon alacağım, 1500TL +100 -100 telefon önerilerini alabilir miyim?

internette her bulduğum telefonun yorumlarında mutlaka birkaç kötü yorum görüyorum bu nedenle karar veremedim.

tavsiye ettiğiniz telefonun öne çıkan özelliklerini de yazarsanız sonradan gelenleri için iyi olacaktır tabi.

şimdiden teşekkürler.
Merhaba,

Suan 1500 tl bandindaki f/p urunu lg g4. Sd808 islemcisi, 3gb ram, 32gb rom ozellikleri ile bu fiyatta basarili isler yapiyor. Cihazin en iyi noktasi ise ekran ve kamera performansi. Bu noktada g4 piyasanin en iyileri icinde yer aliyor. Hatta urunu daha uygun fiyata bile bukabilirsiniz. Hepsiburada da 1200 tl, kipa'da 1400 tl'ye satiliyordu en son gordugumde.

1650 tl'ye samsung note 4 bulabilirsiniz. Sahibinden'de bircok esnaf telefoncuda veya internette alisveris sitelerinden temin edebilirsiniz. Acikcasi note 4 donanim gucu olarak oyunlarda g4'e gore daha iyi bir performans veriyor. Batarya konusunda da ayni sekilde g4'den daha basarili. Ekran ve kamera konusunda g4'un cok az gerisinde. Aslinda fiyat bandinda en iyi kamera ve ekranli urunlerden biri note 4 ama en buyuk rakibi g4 ile kiyasladigimizda g4'un haddinden fazla iyi bir ekrani ve kamerasi var. Buda tabi biz kullanicilarin avantajina oluyor. Keske sadece g4'u degil diger urunleri de bu sekilde cok iyi olduklari ce uygun fiyatli olduklarini bekirtebilsek. Ama bu fiyat bandinda size note 4 ve g4 urunlerini onerebilirim.

cyanogenmod17

Asistan
Reaksiyon puanı
27
günlük kullanımda güzel hala iş yapıyor tabi ki ama işin içine oyun girince bazen sıkıntı oluyor şuan dediğiniz gibi 64 bit işlemciler var ve bana göre daha stabil çalışıyor uygulamalar. ha bi sd615 işlemcili cihaz almaktansa sd805 li cihaz almak bana göre daha mantıklı 8 çekirdek illa 4 den iyi olacak diye şart yok :D arka planda çok uygulama yoksa yüksek frekansta çalışan 4 çekirdekli işlemci daha iyi olabiliyor
Snapdragon 615 e olan bu nefret ne :D 617 den pek farki yok galiba kotuyse GM 5 Plus almasın millet :)

cyanogenmod17

Asistan
Reaksiyon puanı
27
Lenovo Vibe Z2 Pro çok büyük duruyor,
Samsung Galaxy A7 yorumlarda ciddi anlamda sövüyorlar, çok fazla takılma donma var deniliyor,
HTC One M8, şuan bakmaya başlıyorum

Samsung Galaxy Note 4 her daim aklımda,
Samsung S6 üzerine yorumlarınız var mıdır?
Note 4 kullanan arkadaşım var ama ben beğenmiyorum. S6 daha hoş bi tercih olur. 64 bit işlemci den tut ram'a kadar , tasarımdan kameraya güzel telefon. Batarya konusunda ise kullanan arkadaşların yorum yapması daha faydalı olur:)

Uber

Profesör
Reaksiyon puanı
798
Snapdragon 615 e olan bu nefret ne :D 617 den pek farki yok galiba kotuyse GM 5 Plus almasın millet :)

Nefret söyleyim aslında nefret değil ama detaylı hesaplarsak grafik birimi Vs biraz düşük kalıyor bu yüzden dedim yoksa enerji tüketimi düşük kısmen serin bir işlemci

cyanogenmod17

Asistan
Reaksiyon puanı
27
Nefret söyleyim aslında nefret değil ama detaylı hesaplarsak grafik birimi Vs biraz düşük kalıyor bu yüzden dedim yoksa enerji tüketimi düşük kısmen serin bir işlemci
Oyun oynayan birisi değilim o nedenle günlük ihtiyaçlarımı karşılaması ve enerji tüketiminin düşüklügü nedeniyle tercih edebileceğim bi işlemci bana göre

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708

şimdiden teşekkürler.
note4 alabilirsin 2.el s6 alabilirsin orta seviye ama 0 olarak gm5plus,vibe p1 alabilirsin...

Ɲevermore

Profesör
Reaksiyon puanı
249

şimdiden teşekkürler.
Kesinlikle bak bastıra bastıra söylüyorum z5 compact almalısın tam bir gaming tam bir kamera tam bir batarya özelliği olan bir cihaz bu fiyat aralığındaki en iyi cihaz alternatif olarak Note 4'e yönelebilirsin ki tavsiye etmem son zamanlarını yaşıyor Note 4 ayrıca donanımsal 64 bit desteği yazılımsal olarak gelmedi Samsung'un Note 4 kullanıcılarına attığı en büyük kazıklardan birisidir bu iyice düşün karar ver derim.

koppala

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
yarın bir telefon alacağım artık, gelen mesajlar doğrultusunda kafam iyice karışık durumda

lg g4 konusunda millet sürekli hatalardan bahsediyor, bununla uğraşmak istemiyorum
galaxy a7, yorumları çok kötü,
z5 compact, 1500 altı bulamadım bunu,
note 4, 1500 altı bulamadım bunu da,
one m8, 1500 tl altı bulamadım bunu da

güzel bir öneride bulunun yarın halledeyim ben bu işi...

onurcanisik48

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
note 4 kullaniyorum kardesim her haliyle on numara tel ama z5c gecicem benim buyuk ekranlarla ilgili sorunum oldugu icin yoksa note 4 gercekten muhtesem kamera hiz hepsi on numara