- Konuyu başlatan
- Reaksiyon puanı
- 91
G3'ü sallayın, Z3 yada Z3c alın yada HTC'nin telefonlarınada bakabilirsiniz M8 vb.
duşa havuza gircem diyosan xperia serisinden başka şansın yok z2 veya z3 bütçene göre
z3 compact mı yoksa z1 compactı mı tercih etmeliyim?
Maksimum ne kadar vereceksin telefonaMerhaba arkadaslar bu yaz ilk akilli telefonumu alacagim.Aradigim ozellikler
Yuksek grafikli oyunlarda donmasin
Ön ve arka kamerasi iyi olsun
3 yil beni götürsun
Internette kasmasin
bi ortama girince telefon ben burdayim desin 😀😀😀
Guncelleme kesilmesin hemen
Iste bu telefonlar arasinda kaldim sony onceligimdi ama pembe kamera ve kasa acikligi falan varmis o aciklardan su geciriyomus.bilmiyom yhaaa yardim edin Upp Upp
Maksimum ne kadar vereceksin telefona
belki az daha katıp desire eye alabilirsin. ön arka kamera ikisi de flaşlı 13 mp efsane telefon olmuş1700 hocam
1700 hocam
Arkadaşlar 1 ay sonra telefon alacağım sizce note 4 almalı mıyım kullananlar varsa görüşlerini bildirebilirler mi? Note 4'ün fiyatı düşer diye bekliyordum 2200dü bir ara şimdi 2300 teknosada. O yüzden 200 lira daha verip S6 mı almalıyım diye biraz kafam karıştı. Bunun yanısıra LG G4 var. Telefon ısınsın istemiyorum şimdiki telefonumda 4. batarya da şişti. S6 cam olduğu için ısınır mı diye korkuyorum. LG G4ün kamerası çok iyi ama ben biraz performans canavarı istiyorum tabi performansla birlikte ısınmada geliyor. Bana ne önerebilirsiniz bu 3 telefon olmak zorunda değil. Cevap verseniz de vermeseniz de teşekkür ederim
Arkadaşlar 1 ay sonra telefon alacağım sizce note 4 almalı mıyım kullananlar varsa görüşlerini bildirebilirler mi? Note 4'ün fiyatı düşer diye bekliyordum 2200dü bir ara şimdi 2300 teknosada. O yüzden 200 lira daha verip S6 mı almalıyım diye biraz kafam karıştı. Bunun yanısıra LG G4 var. Telefon ısınsın istemiyorum şimdiki telefonumda 4. batarya da şişti. S6 cam olduğu için ısınır mı diye korkuyorum. LG G4ün kamerası çok iyi ama ben biraz performans canavarı istiyorum tabi performansla birlikte ısınmada geliyor. Bana ne önerebilirsiniz bu 3 telefon olmak zorunda değil. Cevap verseniz de vermeseniz de teşekkür ederim
Ne günlermiş ucuz zamanlar.Oha 8 senelik içeriği hortlattı