1500 tl öneri

Kadem Duzcan

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Merhaba SDN forum okuyucuları
Arkadaşlar ben telefon alacağım mevcut bütçem maksimum 1500 tl telefonu bir operatörden alacağım için internetteki fiyatlara göre değerlendirme yapmamayın. Alacağım telefon beni en az 3 sene sorunsuz götürmesi isteklerim arasında. Oyun oynarım,sosyal medyada dolaşırım.

Yeşil Okçu

Profesör
Reaksiyon puanı
1,809
Merhaba SDN forum okuyucuları
Arkadaşlar ben telefon alacağım mevcut bütçem maksimum 1500 tl telefonu bir operatörden alacağım için internetteki fiyatlara göre değerlendirme yapmamayın. Alacağım telefon beni en az 3 sene sorunsuz götürmesi isteklerim arasında. Oyun oynarım,sosyal medyada dolaşırım.
Sürekli oyun oynuyor ve sosyal medya da dolaşıyorsanız donanımı ve pili güçlü bir telefon olmalı . Pil açısından Lenovo Vibe P1 önereceğim ama oyun performansı nasıl bilmiyorum kullanan arkadaşlar yardım edebilir . Donanım açısından ise Asus Zenfone 2 öneririm ama Asus Zenfone 3 de bekleyebilirsiniz .

RoketLiSaVasTReni

Profesör
Reaksiyon puanı
2,549
Telefonun 3 yıl götürmesi sana bağlı bir durum hala s3 mini kullanan insanlar var demekki telefonda oyun oynamıyorlar temel şeyler kullanıyorlar.Ben g2yi 3 yıla yakın kullandım herşeyi yapıyordum ama telefon 3 kez servise gitti servis bitince 2 yıldan sonra Allah'a emanet kullanıyorsun o yüzden hiçbir telefon sana 3 yıl gitmeyebilir.Operatörden de alnıcak en iyi telefon türk telekom hanor 7dir fiyatı 1299 lira özelliklerine göre uygun tasarımını beğenirsen alabilirsin.

Kadem Duzcan

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Sürekli oyun oynuyor ve sosyal medya da dolaşıyorsanız donanımı ve pili güçlü bir telefon olmalı . Pil açısından Lenovo Vibe P1 önereceğim ama oyun performansı nasıl bilmiyorum kullanan arkadaşlar yardım edebilir . Donanım açısından ise Asus Zenfone 2 öneririm ama Asus Zenfone 3 de bekleyebilirsiniz .
genelde asphalt 8 gibi oyunlar oynarım günün 5 saatin telefonda geçiririm