Ben olsam One8 ve ya J7 alırdımarkadaşlar en fazla 1500 lira bütçeyle bu telefonlardan hangisi alınabilir?
(çok kasmadan 1-2 yıl idare edebilecek olmalı)
1. sony C5 Ultra
2. sony M5
3. samsung A5
4. samsung J7
5.samsung E7
6.htc one m8
Hiçbiri xiaomi mi 5 veya gm 5 plus öneririm.arkadaşlar en fazla 1500 lira bütçeyle bu telefonlardan hangisi alınabilir?
1. sony C5 Ultra
2. sony M5
3. samsung A5
4. samsung J7
5.samsung E7
6.htc one m8
arkadaşlar en fazla 1500 lira bütçeyle bu telefonlardan hangisi alınabilir?
1. sony C5 Ultra
2. sony M5
3. samsung A5
4. samsung J7
5.samsung E7
6.htc one m8
xiaomi mi 5 öneririm ben o paraya...arkadaşlar en fazla 1500 lira bütçeyle bu telefonlardan hangisi alınabilir?
1. sony C5 Ultra
2. sony M5
3. samsung A5
4. samsung J7
5.samsung E7
6.htc one m8
Xiaomi Mi 5 hepsini ezer hepsiburada dan alabilirsin
Mi 5 varken hiç biri.
O siteler pahalı satıyorlar özellikle Teknosa.Niye aynı fiyata daha güçlü cihaz kullanmak varken bu telefonlardan alıyorsunuz.Örneğin mi5 varken m8 alınır mı ?kuzenim için bakıyoruz hepsiburada,n11 vs. almayacakmış , direk gidip teknosa veya media dan alacak onların sitesinde ve bu fiyatlarda bu telefonlar var onlarda da.
Hepsiburada'da bulabilirsin.Mi5 Vatan ,media vs. var mı yoksa nereden bulabiliriz?
Htc bir çoğunu döver.![]()
Anket pek verimli olmamış. Anket dışına çıkarak ağır şekilde Xiaomi Mi5 öneriyorum
Htc one m9+ öneririm.htc diğerlerine göre pahalı zaten 1500ü aşar sanırım htc m8 den sonra hangi telefonu önerirsiniz?
Htc one m9+ öneririm.![]()
Htc one al o zaman ben 2.el aldım çok güzeldi.yok artık bütçe en fazla 1500 diyorum m9+ diyorsunuz![]()
Htc one al o zaman ben 2.el aldım çok güzeldi.![]()
Lafı bile olmaz.tamam önereyim bakalım ,teşekkürler
Mi5 ten uzak dur + j7 öneririm
mi5 e gelirsek cebinde nükleer santral taşımana gerek yok![]()