ardabast61
Asistan
Araştır.Teknik şeyleri okumayı öğren.Buradan gelen tavsiyelere uyup iş yapma sakın.Ya ben biraz inceledim ve galiba etherium alacağım bir kaç saatte 500 tl düşüp 300 tl artmış mesela bugün sizce alınır mı
Araştır.Teknik şeyleri okumayı öğren.Buradan gelen tavsiyelere uyup iş yapma sakın.Ya ben biraz inceledim ve galiba etherium alacağım bir kaç saatte 500 tl düşüp 300 tl artmış mesela bugün sizce alınır mı
Burada alacağınız tavsiye ile coin ya da hisse almayın.Ya ben biraz inceledim ve galiba etherium alacağım bir kaç saatte 500 tl düşüp 300 tl artmış mesela bugün sizce alınır mı
Bana demedin değil miHâlâ zorlamanın anlamı yokBorsa hakkında gram fikrin yok, tamamen sallıyorsun.
KesinlikleBurada alacağınız tavsiye ile coin ya da hisse almayın.
Yok hocam, borsa kumardır diyen arkadaşa dedimBana demedin değil mi
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kesinlikle
AnladımYok hocam, borsa kumardır diyen arkadaşa dedim![]()
Araştır.Teknik şeyleri okumayı öğren.Buradan gelen tavsiyelere uyup iş yapma sakın.
Zaten sadece sorayım dedim başka kaynaklardanda araştıracağım bir yakınımızda bu işlerle ilgilenmekte onada soracağım bugünBurada alacağınız tavsiye ile coin ya da hisse almayın.
14 yaşındayımAnladımBen küçüğüm sizden ya
Arda diyebilirsiniz.
hahahahha tamam o zaman14 yaşındayım![]()
Ben ilk eth ile başlamıştım.2.900 CivarındaydıZaten sadece sorayım dedim başka kaynaklardanda araştıracağım bir yakınımızda bu işlerle ilgilenmekte onada soracağım bugün
Yok hocam demek istediğimiz o değil. Mesela en basitinden Ayı ve boğa piyasası nedir bilmeniz lazım.Zaten sadece sorayım dedim başka kaynaklardanda araştıracağım bir yakınımızda bu işlerle ilgilenmekte onada soracağım bugün
Şuan 4k civarında seyrediyorBen ilk eth ile başlamıştım.2.900 Civarındaydı![]()
Yazılım konusunu anlamayan birçok aile var.Eğer maksat aileye kendini kanıtlamaksa yazılım en son şeylerden biri olabilir diye düşünüyorum.bahsi geçen ve tavsiye edilen şeylerle bir miktar para kazanınca ailenin takdirini ve güvenini kazancağını düşünüyorsan yanılıyorsun. yapacağın şeyi sadece kendi tatminin için yapmalısın. yoksa hedefin ailenin takdiri olursa, takdir edildikten sonra yaptığın şeyden tat alamazsın.
benim sana tavsiyem android uygulama yapman olacaktır. günde 2-3 saat zaman ayırabileceksen kısa sürede güzel uygulamalar çıkarabilirsin. bu tarz bir konuda alacağı başarı hazzı çok daha fazla olacaktır.
Yazılımla merak ediyorsan bence yazılım öğrenebilirsin, açık kaynaklı yazılımlar yazarsın kendince. Hem kendini bu konuda çok geliştirmiş olursun, hem de kendini kanıtlamış olursun her türlü.Öncelikle herkese selamlar. 2005 doğumlu yani 15 yaşında bir T.C vatandaşıyım. Maddi sıkıntılardan değil de aileme kendimi kanıtlamak ve kendi ayaklarım üstünde durabildiğimi göstermek için yapabileceğim, çok fazla sermaye istemeyen günlük 2-3 saatimi ayırabileceğim bir iş dalı veyahut sektör var mıdır?
Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim
Edit:
masa başında yapılabilecek işler için elimde sadece orta halli bir bilgisayar var. Yorumları buna göre yazarsanız çok mutlu olurum
Sen bana garanti verebilirmisin şu hisse artacak diye. Sadece yüksek ihtimalle artar diyebilirsin. Kesin olmayan her şey şanstır. Yoksa ben gidip rasgele bu artar diye hisse almıyorum. Önce grafiğini inceliyorum, sonra firimayla ilgili haberleri okuyup kafamda analiz ediyorum. Öyle alıyorum. Galiba ikimiz şans tanımı biraz farklı yoksa ikimiz de galiba aynı şeyi söylemeye çalışıyoruzSen şansa kazanıyor olabilirsin ama o şirketlerin hisse fiyatları öylesine çıkıp inmiyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kesinlikle katılıyorum.Anlattığın kişi tiplerine o kadar gıcık oluyorum ki anlatamam.
Benim şanstan kastığım %100 kesin olmamasıydı. Galiba yanlış anlaşılma olmuşİlk olarak borsa şans oyunu değildirÇevre tavsiyesiyle ya da gazıyla girerseniz, aldığınız 2 tüyoyla girerseniz tüm paranızı kaybedersiniz. Borsada ciddi analiz yeteneğinizin olması gerekir. Bunun yanında bilginizinde olması gerekir. Yoksa ciddi kâr edemezsiniz. Zarar edersiniz. Şansa ciddi kâr elde ettiniz diyelim, 2. denemenizde muhtemelen tüm parayı kaptırırsınız. İnsanları yanlış yönlendirmeyin lütfen.