ardabast61
Asistan
Paribu,Binance vs.Hangi uygulama ile yatırım yapacağım
oynuyorum deyimi çok saçma bence.İddia değil bu sonuçta.Bir şans oyunu da değil.ben işcepten oynuyorum
Paribu,Binance vs.Hangi uygulama ile yatırım yapacağım
oynuyorum deyimi çok saçma bence.İddia değil bu sonuçta.Bir şans oyunu da değil.ben işcepten oynuyorum
Bitcoin BTC türk den alınıyor zannediyordumParibu,Binance vs.
oynuyorum deyimi çok saçma bence.İddia değil bu sonuçta.Bir şans oyunu da değil.
Hocam bu arada merak ettim hangi pc yi aldınızBende merak ediyorum bende 14 yaşındayım UP!
Hayır sadece oradan alınmıyor tabii ki.Bu arada yüzlerce coin var araştırmalısın.Araştırmadan girme!Bitcoin BTC türk den alınıyor zannediyordum
Sizin attığınızı alabilmek için çalışmaya başladımHocam bu arada merak ettim hangi pc yi aldınız
İlk olarak borsa bir şans oyunudur. Ve oyunlar oynanırParibu,Binance vs.
oynuyorum deyimi çok saçma bence.İddia değil bu sonuçta.Bir şans oyunu da değil.
Bence BTC felan değilde hisse senetleriyle oynayın. Örneğin işyat vb.Bitcoin BTC türk den alınıyor zannediyordum
Borsa şans oyunu değildir.İlk olarak borsa bir şans oyunudur. Ve oyunlar oynanır
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yani belki herhangi bir kumara oyununda kazanma şansın çoook yüksek diye kumar oyunu olmaktan çıkıyor mu
Bence BTC felan değilde hisse senetleriyle oynayın. Örneğin işyat vb.
Hocam yabancı hisseler (tesla,microsoft vs.) daha garanti gibi geliyor fakat YapıKredi gibi firmalar çok yüksek miktarda komisyon alıyorlar diye biliyorum. Yurt dışı hisselerini komisyon vermeden almamızın yolu var mıdır?İlk olarak borsa bir şans oyunudur. Ve oyunlar oynanır
Yani belki herhangi bir kumara oyununda kazanma şansın çoook yüksek diye kumar oyunu olmaktan çıkıyor mu
Bence BTC felan değilde hisse senetleriyle oynayın. Örneğin işyat vb.
Kesinlikle katılıyorum.Anlattığın kişi tiplerine o kadar gıcık oluyorum ki anlatamam.İlk olarak borsa şans oyunu değildirÇevre tavsiyesiyle ya da gazıyla girerseniz, aldığınız 2 tüyoyla girerseniz tüm paranızı kaybedersiniz. Borsada ciddi analiz yeteneğinizin olması gerekir. Bunun yanında bilginizinde olması gerekir. Yoksa ciddi kâr edemezsiniz. Zarar edersiniz. Şansa ciddi kâr elde ettiniz diyelim, 2. denemenizde muhtemelen tüm parayı kaptırırsınız. İnsanları yanlış yönlendirmeyin lütfen!
Hakikaten ben de anlamadım.Arkadaşlar 15 yaşındaki arkadaşımızın aklını bulandırmayalım. Borsa falan ne alaka şimdi.
Bina dikecez binaArkadaşlar 15 yaşındaki arkadaşımızın aklını bulandırmayalım. Borsa falan ne alaka şimdi.
Hocam kenidimi hangi alanda geliştirebilirim?Şu anki hedefin girişimcilik veya para kazanmak değil, eğitim ve kendini geliştirmek olmalı dostum. Ailene kendini bu şekilde de kanıtlarsın.
Yolla gelsin kankaYa acaba bende GTX 750 ti ekran kartımla bitcoin mi kazsam aklıma yattı sanki sizce bitcoin kazayımmı
Zarar edersinYa acaba bende GTX 750 ti ekran kartımla bitcoin mi kazsam aklıma yattı sanki sizce bitcoin kazayımmı
Bence yapma.Ya acaba bende GTX 750 ti ekran kartımla bitcoin mi kazsam aklıma yattı sanki sizce bitcoin kazayımmı
Gtx 750 ti ile mining yapmak mantıksız olur ayrıca kârlı bir iş değil yapanlar başkasının pcsine atarak o pc üstünden virüs sayesinde yapıyor çünkü onlara gelmiyor elektrik faturası böylece kâr ediyorlar fakat buda yasadışı bir şey karşı tarafın rızası olmuyor.Ya acaba bende GTX 750 ti ekran kartımla bitcoin mi kazsam aklıma yattı sanki sizce bitcoin kazayımmı
Yapma kanka tek kart ile gelecek olan elektrik masrafını karşılayamazsın..Ya acaba bende GTX 750 ti ekran kartımla bitcoin mi kazsam aklıma yattı sanki sizce bitcoin kazayımmı
Yolla gelsin kanka
Zarar edersinKartının ömrü azalır, elektrik fazla gelir. Çok az kazanırsın.
Bence yapma.
Gtx 750 ti ile mining yapmak mantıksız olur ayrıca kârlı bir iş değil yapanlar başkasının pcsine atarak o pc üstünden virüs sayesinde yapıyor çünkü onlara gelmiyor elektrik faturası böylece kâr ediyorlar fakat buda yasadışı bir şey karşı tarafın rızası olmuyor.
Teşekkür ederim hepinize.Yapma kanka tek kart ile gelecek olan elektrik masrafını karşılayamazsın..
Rica ederimTeşekkür ederim hepinize.
Tamam size göre değil bana göre öyleBorsa şans oyunu değildir.
Bugüne kadar hiç yurt dışı hissesinde oynamadım. Ve eğer komisyon istemiyorsan aylık veya yıllık 500tl gibi fiyatlara siteler var. Eğer sermayen çok büyük değilse İşCep daha uyguna geliyoHocam yabancı hisseler (tesla,microsoft vs.) daha garanti gibi geliyor fakat YapıKredi gibi firmalar çok yüksek miktarda komisyon alıyorlar diye biliyorum. Yurt dışı hisselerini komisyon vermeden almamızın yolu var mıdır?
Evet sana göre öyle zaten.Tamam size göre değil bana göre öyle
Bugüne kadar hiç yurt dışı hissesinde oynamadım. Ve eğer komisyon istemiyorsan aylık veya yıllık 500tl gibi fiyatlara siteler var. Eğer sermayen çok büyük değilse İşCep daha uyguna geliyo
Hâlâ zorlamanın anlamı yokTamam size göre değil bana göre öyle
Bugüne kadar hiç yurt dışı hissesinde oynamadım. Ve eğer komisyon istemiyorsan aylık veya yıllık 500tl gibi fiyatlara siteler var. Eğer sermayen çok büyük değilse İşCep daha uyguna geliyo