RoseLlettuce
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 9
Öncelikle herkese selamlar. 2005 doğumlu yani 15 yaşında bir T.C vatandaşıyım. Maddi sıkıntılardan değil de aileme kendimi kanıtlamak ve kendi ayaklarım üstünde durabildiğimi göstermek için yapabileceğim, çok fazla sermaye istemeyen günlük 2-3 saatimi ayırabileceğim bir iş dalı veyahut sektör var mıdır?
Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim
Edit:
masa başında yapılabilecek işler için elimde sadece orta halli bir bilgisayar var. Yorumları buna göre yazarsanız çok mutlu olurum

Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim
Edit:
masa başında yapılabilecek işler için elimde sadece orta halli bir bilgisayar var. Yorumları buna göre yazarsanız çok mutlu olurum

Son düzenleyen moderatör: 

Ben kripto paraya dövize ve borsaya ilgi duyuyordum son zamanlarda.Kripto paraya girmeye karar verdim ve 18 Yaş sınırı olduğu için Ailemden izin alarak Annem'in bilgileri üzerinden işlem yapmaya başladım.Şuana kadar kazancım benim adıma tatmin edici ve öğreticiydi.Benim de paraya hiç ihtiyacım yoktu meraktan bu işe gireyim dedim ama hoşuma gidince orada kazandığım para ile işlem yapmaya devam ediyorum
 Ben kripto paraya dövize ve borsaya ilgi duyuyordum son zamanlarda.Kripto paraya girmeye karar verdim ve 18 Yaş sınırı olduğu için Ailemden izin alarak Annem'in bilgileri üzerinden işlem yapmaya başladım.Şuana kadar kazancım benim adıma tatmin edici ve öğreticiydi.Benim de paraya hiç ihtiyacım yoktu meraktan bu işe gireyim dedim ama hoşuma gidince orada kazandığım para ile işlem yapmaya devam ediyorum  Gerçi babam ticaretle uğraşıyor ama pek borsaya vs. ilgisi yok.Ben o konuda biraz daha farklıyım
 Gerçi babam ticaretle uğraşıyor ama pek borsaya vs. ilgisi yok.Ben o konuda biraz daha farklıyım