1400'e kadar telefon önerisi

prokamikaze

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Selamlar ben telefon almayı düşünüyorum bir telefona 2000 gibi yüksek paralar dökmek istemiyorum giderim televizyon falan alırım odama :laugh:istediğim asıl özellikler şunlar:
- Kamerası çok önemli değil ama kaliteli olsun
- ekran note II gibi abartılı olmasın 4.3 - 4.6 ekran tam bana göre
- içinde beni en az iki yıl götürebilecek bir çip istiyorum (öğrenciyiz sürekli alacak para yok :laugh: )
- android tabiki de :biggrin:
- yazılım desteği olsun istiyorum ( htc gibi bazı markalar destek vermiyor yada sadece amirallerine veriyor)
- çok oyuncu biri değilim fakat canım sıkıldığında da bir kaç oyun oynayabileyim istiyorum
- şu anki telefonumda aşırı kasma sorunu var yenisinde bunu en aza indirgemek istiyorum

Telefonu almam için 1 ay bir bekleme süresi olacak, eğer o aralıkta güzel bir telefon çıkarsa önerebilirsiniz eğer baya iyiyse zamanı da uzatırım memnuniyet için
Kesinlikle yetkili satıcı ya da kipa benzeri yerlerde alcam bu yüzden pasaport kayıtlı önermeyin (daha önce kendim getirmiştim çok sorun yaşadım artık istemiyorum)

BU KADAR :mrgreen:

İrResistible-1

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Aklıma NEXUS 4 tek baska telefon gelmedı 1400 tl 4.7 inch hızlı günclü kamerası fena deyil seni 3 4 sene rahat goturur sürekli güncelleme alır :)

prokamikaze

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
O telefonu inceledim (yukarıda yazmayı unutmuşum) SD card slotu yok benim sadece muzik 8 gb... :D

- - - Mesaj Güncellendi - - -

O telefonu inceledim (yukarıda yazmayı unutmuşum) SD card slotu yok benim sadece muzik 8 gb... :D
Sanırım teknosada 16 gb varmış o zaman bunu düşünebilirm

cengaver51

Dekan
Reaksiyon puanı
169
Xperia ion

http://www.istanbulbilisim.com.tr/lt28h-siyah-sony-cep-telefonu-en-ucuz-fiyatlari,34405.html

Xperia_ion2.jpg

Teknik Özellikler
Kamera
12 MP Kamera

Ekran Boyutu
4.6'' Dokunmatik Ekran

Bluetooth
Var

RENK
Black (Siyah)

Ekran
4.6'' Dokunmatik Ekran

Dahili Hafıza
16 GB Dahili Hafıza

İşletim Sistemi
Android 4.0

Ağırlık
144 gr

FM Radyo
RDS özellikli FM radyo

Video Kayıt
1080p HD video kayıt

Ekran Özellikleri
720 x 1280 piksel

Sms
Var

Mms
Var

Video Oynatıcı
Var

MP3
Var

3G
Var

Pil Türü
Li-lon

Titreşim
Var

Konuşma Süresi
10 Saat

GPRS
Class 10 GPRS

JAVA™
Var (2.0)

Bluetooth
Var

WAP
Var (2.0)

Kargo

prokamikaze

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Büyük ihtimal nexus 4 alıcam fakat dedğim gibi en az bir ay var daha sonra daha iyi telefonlar çıkarsa alınabilir

prokamikaze

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
beyler nexus 4'ten de vazgeçtim multimedia yönünden, 6 gün sonraki htc sunumunu izliyeceğim...

İrResistible-1

Asistan
Reaksiyon puanı
0
ion u kafadan cıkar ion yerıne One X alırsın Aynı Şekilde 8 GB lık müzik arşivin var ise HTC 8X i Şiddetle Tavsiye edebilirim içindeki BEATS AUİDO ses çipi sayesınde baska hicbir telefodnan alamıyacagın bır ses verıyo kamerasıda fena degil 4.3 inch ekran ANDROİD değil diye kendını okadar kasma cok oyuncu bırı degılsen WINDOWS 8 in marketi gayet yetecektir sana :)

prokamikaze

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
s3 almıyacağım artık s3 önerilmesin...İrResistible kardeşim ama şöyle bir şey de var daha windows marketin gelişmesine çok var ve önemli uygulamaların çoğu yok, android market apple'a yetişmiş durumda gelişmesi 3 yıl aldı, win8 de bu kadar bir süre bekliyecek, bu açıdan android almayı düşünüyorum, dediğim gibi htc nin programını ve ardından mwc 2013'ü izliyeceğim, muhakkat istediğim telefon orada olacaktır :D

prokamikaze

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bu telefonların fiyatları bütçeme göre düşük, ben daha iyi telefonlar alabilecekken onları almam, ayrıca mininin ekranını hiç beğenmedim onun yerine desire x tercih edilebilir win8'de istemiyorum,fakat dediğim gibi şu an piyasada bana "albeni" diyen telefon yok 5 + 10 gün bekleyeceğiz artık :D