14 yaşındaki kızın verdiği ilan!

Reaksiyon puanı
10,315
14 yaşındaki kızın verdiği ilan!

14_yaAndaki_kzn_verdii_ilan_.jpg

Erişime tekrar açılan evlatlık arayanların sitesinde dehşet ilan! 14 yaşındaki kız, “Zengin aile arıyorum, var mı beni almak isteyen?” diye soruyor.

Daha önce de haberlere gündeme getirdiği "evlatlikarayanlar" sitesi, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı başvurusu üzerine mahkeme kararıyla kapatılmıştı. Site, tekrar mahkeme kararıyla erişime açıldı. Evlatlık edinmek isteyenlerle çocuklarına bakamayacak durumda olanların birbirlerini bulduğu sitede “Sitemiz bazı şartlarla açıldı. Artık iletişim adresleri yer almayacak" denildi.

'KUZUM ÇOK TEHLİKELİ BİR İLAN'
Sitede yeni ilanlardan da yer aldı. En ilginci 14 yaşındaki Zara “Evde size yardım edebilecek iyi bir evlat olabilirim. Anadolu lisesinde okuyorum. Ailem benden memnun değil. Sanırım beni evlatlık vereceklerine inanıyorum. Zengin aile arıyorum. Var mı beni almak isteyen aile?” diyor. İlanın hemen altında Ayhan isimli kişi “Kuzum böyle ilan vermem sakıncalı. Bir bakmışsın seni evlat edinenler çocuk kaçırmadan yargılanıyor" diyerek Zara'yı uyarıyor.

YETER Kİ BİR AİLE ALSIN
AİLESİNDEN habersiz hamile kalan bir kadın siteye ‘bebeğime acil aile arıyorum” başlığında “Bebeğimi doğurmama iki hafta kaldı. Evlatlık vermek istiyorum bekârım. Bakabilecek durumda değilim. Hiçbir beklentim yok. Bebeğime iyi bakacak aile arıyorum” ilanı verdi. Bu ilanın hemen altında “Ben bebeğinize çok iyi bakarım” cevabı yer alıyor.

EVLATLIK ÇOCUĞA NİKAH DÜŞER Mİ?
SİTEDE ilginç bir sorunun cevabı da aranmış. Hatice rumuzlu kişi, “Evlatlık alınan çocuğa nikah düşer mi? Evlatlık öz evlat gibi olur mu? Yani yanında başı açık gezebilir mi” şeklinde sormuş. Site yöneticisi sorunun cevabını dini yönden vermekten bile çekinmemiş. Soruyu “Evlatlık edinmenin dini bir yönü yoktur. Yani o çocuk yabancı olur. Nikah düşer, evlenilir. Yanında açık durulamaz” şeklinde cevaplamış.

KaynaK

Aretios

Profesör
Reaksiyon puanı
3
no comment

ancak bu kadar .....

BrknEs

Dekan
Reaksiyon puanı
166
bu ne saçmalıktır bu aptallıktır !!!

Reaksiyon puanı
16,128
bunlar nasıl anne,babalar? insan çocuğunu sevmez mi?

Ahbârî

Dekan
Reaksiyon puanı
346
sanırsa ailesi evlatlık verecekmiş. ergenlik böyle bişey demek ki. ana babasını nasıl tanıyorsa artık, daha doğrusu sanıyorsa..

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708
Şu anki durumum bu kızdan farksız insan bazen ailesine kızdıgında bu tarz şeyler düşünüyor bazıları böyle yapıyor.

fthtsdmr

Profesör
Reaksiyon puanı
44
TİB milleti fişleyeceğine bu sitelerle ilgilensin.

seyhmus21

Profesör
Reaksiyon puanı
255
14 yaşındaki kızı evlatlık alan nikahı basar beş 6 çocuk yapar sonrası malum....

hdoru

Asistan
Reaksiyon puanı
0
siteyi yapan hangi zihniyetle yapmis acaba

AneztesiPardusu

Asistan
Reaksiyon puanı
1
bunu yasallaştırsınlar bari hahaha :D bir yanda 630 milyon dolarlar çalınır bir yanda 14 yaşındaki kızlar aile arar türkiye ne haldesin be yavrum :D

enocenes

Doçent
Reaksiyon puanı
6
Buyuk konusmayin arkadaslar Allah korusun bizde nakamayacak duruma dusebiliriz...

xyz1234

Profesör
Reaksiyon puanı
13
yahu sitede öyle ilanlar varki içler acısı bir durum. insanın hüzünlenmemesi mümkün değil. Allah herkesin yardımcısı olsun.

hangon

Asistan
Reaksiyon puanı
1
çocuklar küçüklükten itibaren böle ihtişamlı hayat dizileri izleyerek lüks hayatı zengin hayatı yaşamak istio çok zararlı zengin olmak için evden kaçanlar var bu yüzden.

-Hewal-

Dekan
Reaksiyon puanı
11
Kız dalgasını geçmiş millet Gerçek sanmış diğer ilanlara gelince bakamayip şersefil edecekise çocuğu başkasina versin daha iyi