1300 TL Telefon Tavsiyesi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan BarisDag
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

BarisDag

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Canlı yayından sonra buraya soru sormak için kayıt oldum. 1300 lira param var. Hangi telefonu alayım ? Zenfone 2 alıp iade ettim. Ekran titremesi ve ölü pikselden. Tekrar almaktan tedirginlik yaşıyorum sorun çıkarır diye. Sizin önerileriniz neler ? Bütçem 1300 TL 1301TL değil :) Sosyal Medya,Kamera,Ve Ara Sıra oyun için öneri.

berkayztr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
18
Canlı yayından sonra buraya soru sormak için kayıt oldum. 1300 lira param var. Hangi telefonu alayım ? Zenfone 2 alıp iade ettim. Ekran titremesi ve ölü pikselden. Tekrar almaktan tedirginlik yaşıyorum sorun çıkarır diye. Sizin önerileriniz neler ? Bütçem 1300 TL 1301TL değil :) Sosyal Medya,Kamera,Ve Ara Sıra oyun için öneri.

Yine bu fiyat civarında iyi özelliklere sahip Zenfone 2 olacağını düşünüyorum LG G3 fiyatları da bazı günlerde indirime girince bu civarda bir fiyat alıyor, tavsiyem ben bir LG kullanıcısıyım ve LG gerçekten güzel bir firma hem garantisi olsun hem müşterilerine saygısı ilgisi olsun kaliteli bir şirket, Asus konusunda çok şikayet okudum ve çevremde de bizzat gördüm bu sebepten kişisel önerim LG olacaktır :) Aklıma daha iyi bir firma telefon gelirse bu fiyatlarda tekrar bu konu içinden dönüş yapıp yazacağım :)

BarisDag

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Yine bu fiyat civarında iyi özelliklere sahip Zenfone 2 olacağını düşünüyorum LG G3 fiyatları da bazı günlerde indirime girince bu civarda bir fiyat alıyor, tavsiyem ben bir LG kullanıcısıyım ve LG gerçekten güzel bir firma hem garantisi olsun hem müşterilerine saygısı ilgisi olsun kaliteli bir şirket, Asus konusunda çok şikayet okudum ve çevremde de bizzat gördüm bu sebepten kişisel önerim LG olacaktır :) Aklıma daha iyi bir firma telefon gelirse bu fiyatlarda tekrar bu konu içinden dönüş yapıp yazacağım :)
Teşekkürler yorum için. Lg G3 için bütçem yeterli fakat aşırı ısınma pil ömrü gibi sıkıntılardan dolayı alasım yok. Lenovo Vibe P1 ve Zenfone 2 arasında kaldım. Zenfone 2 için yenisi istetcem galiba...

...Görkem...

Profesör
Reaksiyon puanı
779
Merhaba,

1300 tl'ye sifir urun olarak tavsiye ettigim urunler;

* Lg g4 ( hepsiburada da 1300 tl)

* Asus zenfone 2 32gb ( daha cok oyun performansi dusunenlere tavsiye ediyorum)

* lenovo vibe p1 ( daha cok batarya performansi icin onerdigim bir urun)

* General mobile 5 plus ( 1000 tl bandindan.piyasaya girecek.olan urun oldukca iyi ozellikleri uygun fiyata sunuyor-android one oldugu icin en guncel)

* Asus zenfone selfi ( kamera odakli urun dusunenler icin onerdigim bir urun. Vatan pc de 999 tl idi. Uygun fiyata guzel bir donanima sahip)

Bu urunler bu fiyat bandinda alinabilcek guzel.bir urun. Eger hepsiburada dan alabilme imkaniniz kesinlikle lg g4 alin. Hepsiburada ya guvenemem derseniz lg g4 kipa'da 1500 tl. Yok ben butceyi arttiramam derseniz bu ay sonunda satisa cikmasi beklenen general mobile 5 plus urununu tavsiye ederim. Guzel ozelliklere sahip olan bir urun. Uygun fiyat ve android one platformuna mensup olmasida ayri bir guzel yani.

Sercan40

Profesör
Reaksiyon puanı
372
Garantisini araştır bi değerlendir derim...

g4.jpg

TK BBYGT

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sony Xperia M5 modeline de bak derim. LG G3 ile teknik özellikleri çok yakın. Fakat fotoğraf çekmeyi seven biriysen M5 almanı tavsiye ederim. Kamera kalitesi çok iyi. Birde LG G3 gövdesi ve arka kapğı plastik, M5 de paslanmaz çelikten oluşan bir çerçeveye sahip, arka yüzeyi ise cam. LG G3 ten daha sağlam olduğunu düşünüyorum. Ayrıca ön kamerası da 13 Mp bu konuda da LG G3 ten daha üstün. Ayrıca toza ve suya karşı da dayanıklı olması var. M5'i de düşün derim.

...Görkem...

Profesör
Reaksiyon puanı
779
Sony Xperia M5 modeline de bak derim. LG G3 ile teknik özellikleri çok yakın. Fakat fotoğraf çekmeyi seven biriysen M5 almanı tavsiye ederim. Kamera kalitesi çok iyi. Birde LG G3 gövdesi ve arka kapğı plastik, M5 de paslanmaz çelikten oluşan bir çerçeveye sahip, arka yüzeyi ise cam. LG G3 ten daha sağlam olduğunu düşünüyorum. Ayrıca ön kamerası da 13 Mp bu konuda da LG G3 ten daha üstün. Ayrıca toza ve suya karşı da dayanıklı olması var. M5'i de düşün derim.

Yanlış bilgilendirme yapmayalım, sony xperia m5 modelinin çerçevesi paslanmaz çelik falan değil. Hatta herhangi bir metal de değil. Plasktik bir çerçeveye sahip. Ayrıca 8xA53 çekirdeklerinden oluşan mediatek hellio x10 kullanıyor. Lg g3 ise snapdragon 801. Bu ikisi denk işlemciler değil. Snapdragon 801 daha üst seviye bir işlemci. Bunlara dikkat edelim yönlendirme yaparken.

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447
Lg g4 almaya calis 1500 falan ama bekle biraz 200 tl daha bulmaya calis:) en azindan seni 2 sene rahat goturur

murdax105nc

Asistan
Reaksiyon puanı
33
şu an düşünürsen hepsiburada'da ithalatçı garantili g4 1300 tl. bence kesinlikle bu fiyata kaçırmamalısın. ayrıca vibe p1 de çok sağlam telefon. en ağır oyunları oynamayacaksan her türlü işini görecektir. yine 1300 liraya bulabilirsen xperia c5 ultra da hiç fena sayılmaz. mtk işlemci kullanıyor olması senin için sıkıntı değilse alınabilir.

tabiki kişisel önerim 1300 liraya g4 varken g4 almaktır.

TK BBYGT

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yanlış bilgilendirme yapmayalım, sony xperia m5 modelinin çerçevesi paslanmaz çelik falan değil. Hatta herhangi bir metal de değil. Plasktik bir çerçeveye sahip. Ayrıca 8xA53 çekirdeklerinden oluşan mediatek hellio x10 kullanıyor. Lg g3 ise snapdragon 801. Bu ikisi denk işlemciler değil. Snapdragon 801 daha üst seviye bir işlemci. Bunlara dikkat edelim yönlendirme yaparken.

Epey.com dan baktım ben de onun yalancısıyım :d

BarisDag

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar bimeks eğer ürün değişimi derse G3 alacağım. Eğer direk para iadesi verirler ise G4 almayı düşünüyorum. HepsiBurada.com sitesinde 1300 liraya satılıyor. Garantide bir sıkıntı yaşarmıyım onu düşünüyorum. Hakkı reyis hepsiburada güvenilir demişti.

BarisDag

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Kararım LG G3 oldu. Direk para iadesi etmedikler için hepsiburada sitesinden alamadım. Zaten ithalatçı firma garantili veriyolar garantide çok sıkıntı yaşatıyor. Bu konuyu okuyan arkadaşlara önerim Zenfone 2 almayın aldırmayın. Gittiğimizde 5 adet zenfone 2 iadesi vardı... İyi Forumlar.

pinterest

Profesör
Reaksiyon puanı
157
Kararım LG G3 oldu. Direk para iadesi etmedikler için hepsiburada sitesinden alamadım. Zaten ithalatçı firma garantili veriyolar garantide çok sıkıntı yaşatıyor. Bu konuyu okuyan arkadaşlara önerim Zenfone 2 almayın aldırmayın. Gittiğimizde 5 adet zenfone 2 iadesi vardı... İyi Forumlar.
Aldın mı [emoji17].

O fiyata hb de G4 vardı [emoji20]

BarisDag

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Aldın mı [emoji17].

O fiyata hb de G4 vardı [emoji20]
Hocam para iadesi vermiyolar. Orda ürün değişimi yapman şart. Bütün mağazalarda 1800 1900 fiyatı var. Hem hepsiburada sitesinden almayı düşündüm fakat ithalatçı firma garantisi veriyor. Bunlar riskli işler arkadaş internetten aldı gelirken ekranı bozuk çıkmış geri iade işlemine gönderiyolar. Adamlar üstüne bastırılmış anakart arıza görmüş diye yalan atıp sizi gönderiyolar. Tehlikleli işler yani. G3 benim için yeterli zaten çok güzel telefon.