MutluEmekli81
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 144
bilgisayarla para kazanabileceğim işler lazım ne yapabilirim bütün önerilerinize açığım
peki bunu yapabileceğim siteler var mıFotoğraf/Video/Ses düzenleme, metin yazma, soru çözme vs. gibi yeterli bilgiye sahip olduğunuz konularda freelance çalışabilirsiniz. Cep harçlığı miktarında para kazanabilirsiniz ancak yaşınız küçük olduğundan ailenizin onayıyla ve onların banka bilgileriyle iş yapıp ödeme alabilirsiniz.
bionluk.com kullanıyorum ben. öneririm.peki bunu yapabileceğim siteler var mı
Eğer iyi ve kullanılabilir bir içerik çıkartabiliyorsanız olabilir. İlgi çekici bir ilan hazırlarsanız iş yaptıranlar olacaktır.intro yapabiliyorum ben bundan birazcık olsada para kazanabilirmiyim
pekala teşekkürlerEğer iyi ve kullanılabilir bir içerik çıkartabiliyorsanız olabilir. İlgi çekici bir ilan hazırlarsanız iş yaptıranlar olacaktır.
bilmiyorum baya bu işleri yapan kişiler bana sıra gelirmi bilmemÖnce PhotoShop öğren. Sonra bir ünlü Youtuber ile anlaş. Kapak fotoğrafı gibi şeyler yap. Ama her gün yapacaksın. Sonra Youtuber haftalık 400 versin. Para kazanmanın yolu budur.
Her malın alıcısı vardır. Yeteneğini keşif etmen lazım. Ondan sonra hangi işe girersen gir bir şekilde yükselirsin. Tabii yaparken mutlu olduğun işi bulmak da önemli, bilirsin iş motivasyonu çok önemlidir. Geç yazdım ama yardım ettiysem ne mutlu banabilgisayarla para kazanabileceğim işler lazım ne yapabilirim bütün önerilerinize açığım
Photoshop ile insanlara profil fotoğrafı banner vs. tasarlayıp ileride gelişerek bu işten büyük miktarlarda paralar kazanabilirsin. Yaşının da vermiş olduğu yaratıcılık ile elinden güzel şeyler geleceğine eminim. Ya da internetten kodlama vs. öğrenerek site oluşturmaya, oyun yapmaya çalışabilirsin.bilgisayarla para kazanabileceğim işler lazım ne yapabilirim bütün önerilerinize açığım