Mehmet_Emir
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 1,179
İntihar etmeyi nereden öğrenmiş? Ve bunu not için yapması çok kötü bir şey aynı zamanda çok üzücü
İntahar etmeyi öğrenmesine gerek yokki ölüm zaten baştan öğretiyorlar düşüncesi bence eyer ölürsem kurtulurum olmuşturİntihar etmeyi nereden öğrenmiş? Ve bunu not için yapması çok kötü bir şey aynı zamanda çok üzücü
Tamam öyle düşünebilir ama intihar etmeyi ve intihar yöntemlerini nereden öğrendi? Nede olsa onları bilmese kendini bilerek öldürmesi neredeyse imkansız.İntahar etmeyi öğrenmesine gerek yokki ölüm zaten baştan öğretiyorlar düşüncesi bence eyer ölürsem kurtulurum olmuştur
Televizyonda bir sürü konak töre ve mafya dizileri var. 1 tanesini bile izlese öğrenir yani.Tamam öyle düşünebilir ama intihar etmeyi ve intihar yöntemlerini nereden öğrendi? Nede olsa onları bilmese kendini bilerek öldürmesi neredeyse imkansız.
AynenTelevizyonda bir sürü konak töre ve mafya dizileri var. 1 tanesini bile izlese öğrenir yani.
İşte bu yüzden ölüm,öldürme ve benzeri tip şeyleri içeren diziler yayınlanmamalı yayınlansa bile çocukların uyanık olmayacağı bir zamanda yayınlanmalı.Televizyonda bir sürü konak töre ve mafya dizileri var. 1 tanesini bile izlese öğrenir yani.
Bencede ama rtük neden engellemiyor bunları? okadar silahlı öldürmeli felan dizi var bi öpüşme sahnesi var diye diziyi iptal ettiriyorİşte bu yüzden ölüm,öldürme ve benzeri tip şeyleri içeren diziler yayınlanmamalı yayınlansa bile çocukların uyanık olmayacağı bir zamanda yayınlanmalı.
RTÜK left the game.İşte bu yüzden ölüm,öldürme ve benzeri tip şeyleri içeren diziler yayınlanmamalı yayınlansa bile çocukların uyanık olmayacağı bir zamanda yayınlanmalı.
RTÜK left the game.Bencede ama rtük neden engellemiyor bunları? okadar silahlı öldürmeli felan dizi var bi öpüşme sahnesi var diye diziyi iptal ettiriyor
Korku filmleri, intihar, şiddet içeren tonla film var. Sen gece yayınlasan bile öğlen filmi izlerler. Not stonksİşte bu yüzden ölüm,öldürme ve benzeri tip şeyleri içeren diziler yayınlanmamalı yayınlansa bile çocukların uyanık olmayacağı bir zamanda yayınlanmalı.
ATV ye gelince adam kestirir... Diğer kanallarda en saçma şeyi engellemek için 40 takla atar. Oldu canım.Korku filmleri, intihar, şiddet içeren tonla film var. Sen gece yayınlasan bile öğlen filmi izlerler. Not stonks
Diyorum ki; sen dizileri yasaklasan bile film var film, internette de tonla film var, bunları yasaklamak da saçma olur zatenATV ye gelince adam kestirir... Diğer kanallarda en saçma şeyi engellemek için 40 takla atar. Oldu canım.
RTUK anca boş şeyleri yasaklasın zatenRTÜK left the game.
Mesaj otomatik birleştirildi:
RTÜK left the game.
Senin veya benim ailem böyle şeylere kızmıyor olabilir ama bazılarının ailesi böyle şeyleri takıntı haline getiriyorAlt tarafı not yani intihar nedir ya? Ben alsam 5 dk sonra boşveriridim
Arkadaş internette ne istiyorsan izle. İstersen peppe (hakaret anlamınds değil) istersen p*rno izle karışamayız. Ama herkesin erişebildiği televizyon kanallarına bu kadar sıkıntılı seyler koyma. En son 8 dekiler ortaya çukur işareti çizmiş etrafında taparcasına dönüp cukur evimiz idris babamız diyolardı.Diyorum ki; sen dizileri yasaklasan bile film var film, internette de tonla film var, bunları yasaklamak da saçma olur zaten
En iyisini yapmışın. İntihar gibi şeyler asla iyi değildir. Ne kadar hayatta zorluk olursa olsun sen hep iyi olmaya çalış ve de sabret bir gün iyi yerlere de gelirsin.Bende bi ara düşünmüştüm ama sonra hayatın sana çıkardığı ilk zorlukta pes etmek olmaz diyip vazgeçtim
Teşekkür ederim zaten sonuna kadar gideceğim intihar kötü bir şey geride aileni sevdiklerini bırakıyorsunEn iyisini yapmışın. İntihar gibi şeyler asla iyi değildir. Ne kadar hayatta zorluk olursa olsun sen hep iyi olmaya çalış ve de sabret bir gün iyi yerlere de gelirsin.
Teşekkür ederim zaten sonuna kadar gideceğim intihar kötü bir şey geride aileni sevdiklerini bırakıyorsunEn iyisini yapmışın. İntihar gibi şeyler asla iyi değildir. Ne kadar hayatta zorluk olursa olsun sen hep iyi olmaya çalış ve de sabret bir gün iyi yerlere de gelirsin.
Sahsi fikrim: intihar çekilcek dert değilmEn iyisini yapmışın. İntihar gibi şeyler asla iyi değildir. Ne kadar hayatta zorluk olursa olsun sen hep iyi olmaya çalış ve de sabret bir gün iyi yerlere de gelirsin.
Keşke intihar edenler yerine bu duruma getirenler ceza alsaydı ?Teşekkür ederim zaten sonuna kadar gideceğim intihar kötü bir şey geride aileni sevdiklerini bırakıyorsun
Mesaj otomatik birleştirildi:
Teşekkür ederim zaten sonuna kadar gideceğim intihar kötü bir şey geride aileni sevdiklerini bırakıyorsun
Aynen ama önceden psikolojik sorunları olmalı benceKeşke intihar edenler yerine bu duruma getirenler ceza alsaydı ?
Evet psikolojide varAynen ama önceden psikolojik sorunları olmalı bence
Doktor olmazsan hayatın gidicek (!)Sistemimizin tek ornegi:doktor olacaksın!!!
Uzucu :/Doktor olmazsan hayatın gidicek (!)
Geçinmezsin yurt dışında hayat kötü (!)Doktor olmazsan hayatın gidicek (!)