1 haftada ve bu yaşta yapabileceğiniz pek bir şey yok. Üstteki arkadaşın dediği gibi tanıdığınızın yanında işe girebilirsiniz sadece başkası almaz kolay kolay12 yaşındayım bir kedi sahiplenicez masraflar 1700 kadar ediyor ailem ve ablamda yardım edicek parada ama bende en azında 300-400 vermek istiyorum 1 haftam var nasıl para kazanabilirim
Vergi peki?Yaşıtlarının youtuberı ol pc yada ps al oyun al oyna canlı yayın yap bilgilendirme yap sonra beraberinde okul dersleri konusunda kendini geliştir bunu youtube a taşı para kazan
ne videosu çekebilirimYaşıtlarının youtuberı ol pc yada ps al oyun al oyna canlı yayın yap bilgilendirme yap sonra beraberinde okul dersleri konusunda kendini geliştir bunu youtube a taşı para kazan
bilgisayarım var zatenVergi peki?
Vergi derken devlete hiçbir şekilde yük olmadığın konu hakkında vergi mi var bide?Vergi peki?
YouTube vergisi var para kazanmaya başlarsan.Vergi derken devlete hiçbir şekilde yük olmadığın konu hakkında vergi mi var bide?
Yada devlet sponsor oluyor haberimiz mi yok?
Vergi dedik hocam, bilgisayar ne alaka?bilgisayarım var zaten
arkadaş bilgisayar al demiş ya ben onlardan alınan vergiyi diyorsun sandımYouTube vergisi var para kazanmaya başlarsan.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Vergi dedik hocam, bilgisayar ne alaka?
Esnafların yanında çalışarak günlük 150-200-250TL vb kazanabilirsin.En azında 300-400 vermek istiyorum 1 haftam var nasıl para kazanabilirim
??YouTube vergisi var para kazanmaya başlarsan.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Vergi dedik hocam, bilgisayar ne alaka?
Muhtemelen hiçbir iş yok.12 yaşındayım bir kedi sahiplenicez masraflar 1700 kadar ediyor ailem ve ablamda yardım edicek parada ama bende en azında 300-400 vermek istiyorum 1 haftam var nasıl para kazanabilirim
1 hafta da mı? Ciddimisin? 1 hafta da hem bunu yapacak hemde 400lira kazanacak öyle mi? O kadar kolaydı...Blogger sitesi kur. AdSense hesabı bağla. İlgi çeken bloglar paylaş ve para kazan. Veya YouTube gameplay işine de başlayabilirsin.
1 haftayı görmemişim?1 hafta da mı? Ciddimisin? 1 hafta da hem bunu yapacak hemde 400lira kazanacak öyle mi? O kadar kolaydı...
Var....Muhtemelen hiçbir iş yok.
12 yaşında o kadar para vereceklerini sanmam.Var....
Üstte yazdım esnaf eleman arıyor zaten şu sıralar. Günlük en az 100-150 alır, yaşı az daha büyük olsa 250 alır.
Sen hiç berber çırağı vb görmemişsin anlaşılan... Yaşı 15-16 olsa 250 net alır. Bu yaşta 100-150 alır günlük.12 yaşında o kadar para vereceklerini sanmam.
Yıllık geliri 1.900.000 TL'yi aşmayan YouTube kanalları için devlet, vergi kesmiyor fakat YouTube'un ve bankaların uyguladığı belli bir komisyon ücreti olabilir. (Hangi kalemden, yüzde kaç oranda komisyon kesiliyor bilgim yok.)Vergi peki?
Evet görmedim. Klimacı çırağı oldum günlük 7 TL veriyordu. Yıl 2017... Her maaş ile Magnum alırdım...Sen hiç berber çırağı vb görmemişsin anlaşılan... Yaşı 15-16 olsa 250 net alır. Bu yaşta 100-150 alır günlük.
yaşı 15 16 olsa yetişkin yevmiyesi alır çırak kadar az almaz 12 yaşında 150 200 verilmesi lazımSen hiç berber çırağı vb görmemişsin anlaşılan... Yaşı 15-16 olsa 250 net alır. Bu yaşta 100-150 alır günlük.
Yanlış bilgi. Raporlama işlemi yapıldı.Yıllık geliri 1.900.000 TL'yi aşmayan YouTube kanalları için devlet, vergi kesmiyor fakat YouTube'un ve bankaların uyguladığı belli bir komisyon ücreti olabilir. (Hangi kalemden, yüzde kaç oranda komisyon kesiliyor bilgim yok.)
Yıllık geliri 1.900.000 TL'yi aşmayan YouTube kanalları için devlet, vergi kesmiyor fakat YouTube'un ve bankaların uyguladığı belli bir komisyon ücreti olabilir. (Hangi kalemden, yüzde kaç oranda komisyon kesiliyor bilgim yok.)
Bunun dışında; geliri 1.900.000 TL'nin altındaki YouTube kanalları tarafından yapılan sponsorluk anlaşmaları için de ekstra %18 KDV kesiliyormuş.Yeni çıkan vergi kanununa göre 2023 yılı için geliri 1.900.000 TL’nin altında olan Youtuberlar sadece %15 oranında stopaj vergisi ödemekle yükümlüdür.
Bilgilendirme için teşekkürler.Yanlış bilgi. Raporlama işlemi yapıldı.
![]()
YouTube Gelirlerinin Vergilendirilmesi 2025 | Mükellef
Bu yazımızda 2025 Youtube gelirlerinin vergilendirilmesi nasıl olduğunu ve YouTuber olarak hangi vergileri ödemeniz gerektiğini öğrenebilirsiniz.blog.mukellef.co
Onun da vergisi var. :/Youtuberlık işi bir tık uğraştırır seni. Freelancerlık verelim. Bilgisayarın da varmış sanırsam, çok iyi. Photoshop, premiere pro, after effects öğrenip ( zorlanıyorsan ablan yapabilir bu işleri ) internet üzerinden 'bionluk' 'fiver' gibi sitelerde pazarlayabilirsin. İnan 12 yaş bilgisayar programları için hiç erken değil ben o yaştayken profesyonel görselleri yapıp (yapmaya çalışıp) elimden gelenin en iyisini yapardım. Arkadaşların önerdiği YouTuber'lık biraz daha zahmmetli ama bir o kadar karlı ve ileriye dönük bir iş. Başarılarını dilerim.
Bu konuda 12 yaşındayım demişsin, diğer açtığın konuda 14 yaşındasın... !12 yaşındayım bir kedi sahiplenicez masraflar 1700 kadar ediyor ailem ve ablamda yardım edicek parada ama bende en azında 300-400 vermek istiyorum 1 haftam var nasıl para kazanabilirim