- Reaksiyon puanı
- 2,000
flynet ama memnunumBerbat, 12 nerde 5 nerde, yarısından bile düşük... tırttelekom mu?
İlk defa duyuyorum, sitesinden link atabilir misin?flynet ama memnunum
Antalya ve cevre mahallere verıolar ttnet bıttı an aldım 2016dan berı kullanıom no sıkıntı 60tl atıyımİlk defa duyuyorum, sitesinden link atabilir misin?
Vallaha 2016dan beri kullandım icin biz bunu kullanıoruz kanka.D aradım yapcaklarmısEkli dosyayı görüntüle 109788
Ve ne yazıyorsa o hızı veriyolar, öyle flynetmiş yarısını bile veremiyen firmalar sahtekardır...
Sen bilirsin kanka ama bana hiç uymaz ölesi...Vallaha 2016dan beri kullandım icin biz bunu kullanıoruz kanka.D aradım yapcaklarmıs
Mesaj otomatik birleştirildi:
Mesaj otomatik birleştirildi:
Suan duzeldı tam 12 megabıt ınternet verıolar suan kablolu ınternetBu hızlar koblolu internet mi kablosuz internet hızı mı ? Bide internet sağlayıcısı bakır kablo mu kullanıyor fiber kablo mu kullanıyor ? Kablosuz bağlantı ise arada kaç duvar (duvarın içindeki demir radyo dalgalarını hatta manyatik alanı kırar)
kankam suan 12 megabıt tam verıo teknık bır neden ıle 7 gozukomus dun aradım duzelttıler .Sen bilirsin kanka ama bana hiç uymaz ölesi...