Westtah
Öğrenci
Zenfone 2 alırsan kesinlikle seni yarı yolda bırakmaz. Tasarımını da ben çok beğeniyorum, zevkler ve renkler
Bence bir mağazaya gidip kullanmalısın. Kullandıktan sonra aklına takılan bir soru olursa seve seve yardımcı olurum.
Lg g3 ün bataryası ve ön kamerası kötü. Alırsan Samsung j7 , Zenfone 2 , Gm5 plus , Lenova vibe p1 alınabilir.Asus zenfone alınmaz zaten intel işlemcili olduğu için bazı uygulamaları açamassın intel pazardan çekildi zaten ben gm5+ ve lg 3 derim ben performans olarak lg g3 derim ama saf android dersen gm5+ derim hem güncellme istiyorsan lg g3 e n gelmeye bilirbence lenovoyla samsung a bulaşma
![]()
Sadece Bataryası ve Isınması var G3 te ön kamerası gayet iyi G3 te ZF2 de kullandım G3 daha iyiydi şıklık bakımından g3 daha iyi samsung j7 alınmaz kasıyor 4-5 ay sonra samsungdan alt segment tel alınmazLg g3 ün bataryası ve ön kamerası kötü. Alırsan Samsung j7 , Zenfone 2 , Gm5 plus , Lenova vibe p1 alınabilir.
GM5 plus kronik sorunu biraz açar mısın?Sadece Bataryası ve Isınması var G3 te ön kamerası gayet iyi G3 te ZF2 de kullandım G3 daha iyiydi şıklık bakımından g3 daha iyi samsung j7 alınmaz kasıyor 4-5 ay sonra samsungdan alt segment tel alınmazGM5 Plus yine kronik sorunlu bir telefon olarak ilk 3 partsi sorunlu geldi şimdi sorunsuz olduğu söyleniyor ama ne kadar güvenilir bilmem artık sarj soketi felan da patlarmı patlamaz mı tercih yapılacaksa p1-g3-5s arasında yapılmalı.
GM5 plus kronik sorunu biraz açar mısın?Sadece Bataryası ve Isınması var G3 te ön kamerası gayet iyi G3 te ZF2 de kullandım G3 daha iyiydi şıklık bakımından g3 daha iyi samsung j7 alınmaz kasıyor 4-5 ay sonra samsungdan alt segment tel alınmazGM5 Plus yine kronik sorunlu bir telefon olarak ilk 3 partsi sorunlu geldi şimdi sorunsuz olduğu söyleniyor ama ne kadar güvenilir bilmem artık sarj soketi felan da patlarmı patlamaz mı tercih yapılacaksa p1-g3-5s arasında yapılmalı.
Ahize sesinde cızırtı,Sarj soketi kamera vs ama bunlar ilk partiler için geçerliydi fark ettiysen ilk çıkan pluslar az sayıda çıktı alanları keriz niyetine bakıyorlar sorun var mı varsa 2.partide 3.partide düzeltiyorlar aynı mantık ilaç firmaları gibi ilacı piyasaya çıkarmadan önce kobay olarak deniyorlar başka insanlarla o da aynı hesap ama ben sırf marka olarak General mobile ı önermiyorum o kadar sene insanlar sorun yaşadı zaten anlamadığım şey general mobile ın amacı 1000tl satılmak değil bu hindistanda ki afrikada ki insanlarında akıllı telefon sahibi olmalarını sağlamak 300$ Bir telefon burada 1000 tl işte ama yurt dışında o dediğim ülkelerde ucuz ucuz olmasının sebebi donanım olarak yeterli yazılım olarak saf android kullanması bunların onu daha pahalı yapması gerekir ama malzeme kalitesinden çalıyorlar diye düşünüyorum sonuçta diğer general mobilelar baktığımda hepsinde sarj soketi-kamera buhu yapması-ölü piksel gibi sorunları vardı yanaşmayı doğru bulmuyorum gm e o yüzden 100 tl daha fazla veririm adam akıllı bir şey alırım kanaatindeyimGM5 plus kronik sorunu biraz açar mısın?
Bende şimdi düşünmeye başladım aklımda 5-6 tane telefon vardı biri gittiAhize sesinde cızırtı,Sarj soketi kamera vs ama bunlar ilk partiler için geçerliydi fark ettiysen ilk çıkan pluslar az sayıda çıktı alanları keriz niyetine bakıyorlar sorun var mı varsa 2.partide 3.partide düzeltiyorlar aynı mantık ilaç firmaları gibi ilacı piyasaya çıkarmadan önce kobay olarak deniyorlar başka insanlarla o da aynı hesap ama ben sırf marka olarak General mobile ı önermiyorum o kadar sene insanlar sorun yaşadı zaten anlamadığım şey general mobile ın amacı 1000tl satılmak değil bu hindistanda ki afrikada ki insanlarında akıllı telefon sahibi olmalarını sağlamak 300$ Bir telefon burada 1000 tl işte ama yurt dışında o dediğim ülkelerde ucuz ucuz olmasının sebebi donanım olarak yeterli yazılım olarak saf android kullanması bunların onu daha pahalı yapması gerekir ama malzeme kalitesinden çalıyorlar diye düşünüyorum sonuçta diğer general mobilelar baktığımda hepsinde sarj soketi-kamera buhu yapması-ölü piksel gibi sorunları vardı yanaşmayı doğru bulmuyorum gm e o yüzden 100 tl daha fazla veririm adam akıllı bir şey alırım kanaatindeyim
GM 5 PLUS1000 - 1100 lira gibi bir bütçem var bu fiyata bulduğum telefonlarsa şunlar:
Samsung galaxy j7
General mobile android one gm5 plus
LG G3
Asus zenfone 2
Lenevo vibe s1
32gb alabiliyor işte 1100tl ye şuan en kaslı gözüken telefon o .Hocam ben Zenfone 2 16 GB kullanıyorum. Memnunum. Pil ömrü iyi.
Asus Zenfone Selfie alsın o zaman.Snapdragon 615 var sanırım.Ön kamerasında çift ton led flaş var ve 13 mp.Arka kamera da aynı.3 gb ram var.1000 tl bandındaydı.Asus zenfone alınmaz zaten intel işlemcili olduğu için bazı uygulamaları açamassın intel pazardan çekildi zaten ben gm5+ ve lg 3 derim ben performans olarak lg g3 derim ama saf android dersen gm5+ derim hem güncellme istiyorsan lg g3 e n gelmeye bilirbence lenovoyla samsung a bulaşma
![]()