1100 lira gibi bir bütçem var hangisini önerirsiniz?

Westtah

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Zenfone 2 alırsan kesinlikle seni yarı yolda bırakmaz. Tasarımını da ben çok beğeniyorum, zevkler ve renkler :D Bence bir mağazaya gidip kullanmalısın. Kullandıktan sonra aklına takılan bir soru olursa seve seve yardımcı olurum.

IKrakeN8

Asistan
Reaksiyon puanı
42
Asus zenfone alınmaz zaten intel işlemcili olduğu için bazı uygulamaları açamassın intel pazardan çekildi zaten ben gm5+ ve lg 3 derim ben performans olarak lg g3 derim ama saf android dersen gm5+ derim hem güncellme istiyorsan lg g3 e n gelmeye bilir :) bence lenovoyla samsung a bulaşma :)

nuclearmoonrise

Doçent
Reaksiyon puanı
181
Arkadaş seçenekler vibe p1 değil vibe s1 koymuş arkadaşlar buna dikkat edelim. Vibe s1 alınmaz arkadaşım bu arada hepsiburadada 1100 liraya vibe p1 var onu alabilirsin. :D

Simsizz1905

Doçent
Cezalı
Reaksiyon puanı
334
Asus zenfone alınmaz zaten intel işlemcili olduğu için bazı uygulamaları açamassın intel pazardan çekildi zaten ben gm5+ ve lg 3 derim ben performans olarak lg g3 derim ama saf android dersen gm5+ derim hem güncellme istiyorsan lg g3 e n gelmeye bilir :) bence lenovoyla samsung a bulaşma :)
Lg g3 ün bataryası ve ön kamerası kötü. Alırsan Samsung j7 , Zenfone 2 , Gm5 plus , Lenova vibe p1 alınabilir.

Charmander1903

Doçent
Reaksiyon puanı
160
Lg g3 ün bataryası ve ön kamerası kötü. Alırsan Samsung j7 , Zenfone 2 , Gm5 plus , Lenova vibe p1 alınabilir.
Sadece Bataryası ve Isınması var G3 te ön kamerası gayet iyi G3 te ZF2 de kullandım G3 daha iyiydi şıklık bakımından g3 daha iyi samsung j7 alınmaz kasıyor 4-5 ay sonra samsungdan alt segment tel alınmaz :) GM5 Plus yine kronik sorunlu bir telefon olarak ilk 3 partsi sorunlu geldi şimdi sorunsuz olduğu söyleniyor ama ne kadar güvenilir bilmem artık sarj soketi felan da patlarmı patlamaz mı tercih yapılacaksa p1-g3-5s arasında yapılmalı.

Simsizz1905

Doçent
Cezalı
Reaksiyon puanı
334
Sadece Bataryası ve Isınması var G3 te ön kamerası gayet iyi G3 te ZF2 de kullandım G3 daha iyiydi şıklık bakımından g3 daha iyi samsung j7 alınmaz kasıyor 4-5 ay sonra samsungdan alt segment tel alınmaz :) GM5 Plus yine kronik sorunlu bir telefon olarak ilk 3 partsi sorunlu geldi şimdi sorunsuz olduğu söyleniyor ama ne kadar güvenilir bilmem artık sarj soketi felan da patlarmı patlamaz mı tercih yapılacaksa p1-g3-5s arasında yapılmalı.
GM5 plus kronik sorunu biraz açar mısın?

Simsizz1905

Doçent
Cezalı
Reaksiyon puanı
334

Charmander1903

Doçent
Reaksiyon puanı
160
Ahize sesinde cızırtı,Sarj soketi kamera vs ama bunlar ilk partiler için geçerliydi fark ettiysen ilk çıkan pluslar az sayıda çıktı alanları keriz niyetine bakıyorlar sorun var mı varsa 2.partide 3.partide düzeltiyorlar aynı mantık ilaç firmaları gibi ilacı piyasaya çıkarmadan önce kobay olarak deniyorlar başka insanlarla o da aynı hesap ama ben sırf marka olarak General mobile ı önermiyorum o kadar sene insanlar sorun yaşadı zaten anlamadığım şey general mobile ın amacı 1000tl satılmak değil bu hindistanda ki afrikada ki insanlarında akıllı telefon sahibi olmalarını sağlamak 300$ Bir telefon burada 1000 tl işte ama yurt dışında o dediğim ülkelerde ucuz ucuz olmasının sebebi donanım olarak yeterli yazılım olarak saf android kullanması bunların onu daha pahalı yapması gerekir ama malzeme kalitesinden çalıyorlar diye düşünüyorum sonuçta diğer general mobilelar baktığımda hepsinde sarj soketi-kamera buhu yapması-ölü piksel gibi sorunları vardı yanaşmayı doğru bulmuyorum gm e o yüzden 100 tl daha fazla veririm adam akıllı bir şey alırım kanaatindeyim

Simsizz1905

Doçent
Cezalı
Reaksiyon puanı
334
Ahize sesinde cızırtı,Sarj soketi kamera vs ama bunlar ilk partiler için geçerliydi fark ettiysen ilk çıkan pluslar az sayıda çıktı alanları keriz niyetine bakıyorlar sorun var mı varsa 2.partide 3.partide düzeltiyorlar aynı mantık ilaç firmaları gibi ilacı piyasaya çıkarmadan önce kobay olarak deniyorlar başka insanlarla o da aynı hesap ama ben sırf marka olarak General mobile ı önermiyorum o kadar sene insanlar sorun yaşadı zaten anlamadığım şey general mobile ın amacı 1000tl satılmak değil bu hindistanda ki afrikada ki insanlarında akıllı telefon sahibi olmalarını sağlamak 300$ Bir telefon burada 1000 tl işte ama yurt dışında o dediğim ülkelerde ucuz ucuz olmasının sebebi donanım olarak yeterli yazılım olarak saf android kullanması bunların onu daha pahalı yapması gerekir ama malzeme kalitesinden çalıyorlar diye düşünüyorum sonuçta diğer general mobilelar baktığımda hepsinde sarj soketi-kamera buhu yapması-ölü piksel gibi sorunları vardı yanaşmayı doğru bulmuyorum gm e o yüzden 100 tl daha fazla veririm adam akıllı bir şey alırım kanaatindeyim
Bende şimdi düşünmeye başladım aklımda 5-6 tane telefon vardı biri gitti

Charmander1903

Doçent
Reaksiyon puanı
160
O Yazılan telefonlardan en performanslısı G3 hem 6.0 aldı hem arka kamerası çok iyi hem ince şık bir cihaz tek kötü yanı bataryası ve ısınması eğer bunlara dayanamam derse Zenfone 2 alacak ama tasarım olarak abartısız kırmızı rengi hariç telefon kalas gibi duruyor zaten kalın tamam kavisli kalın ama yine kalın bataryası günü çıkarıyor performans olarak g3 daha performanslı ama zf2 fhd ekran kullandığından oyunlarda felan öne çıkıyor ekran kalitesi olarakta g3 öne çıkıyor özellikle parlaklık vatanda zf2 ye bakarken annem yanımdaydı onun g3 e baktım birde zf2 ye g3 ün %60 parlaklığı onun %100 üne eşit hatta daha fazla bile ekranı aşırı güç tüketiyor zf2 nin optimize edilmemiş bir panel var üstünde ki ve android 6.0 daha gelmedi diye biliyorum full oyun oynayacağım felan diyorsa zf2 öneririm.

216melih216

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8
Asus Zenfone Selfie alsın o zaman.Snapdragon 615 var sanırım.Ön kamerasında çift ton led flaş var ve 13 mp.Arka kamera da aynı.3 gb ram var.1000 tl bandındaydı.

orhanpisken99

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hocam uygulamaları açarsın açarsın da uygulamadan atma yada uygulama da donma olabilir. Samsung'da 3 kez oluyorsa sende 5 kez olur.

koraywolf

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
aynı bütçeye bende sahibim gm5+ çok övüldü özellikleri ama yani sorunlu bir telefon lg g4 ithalatçı garantili alıcaktım bataryası gerçekten kötü açıkcası ben iki gün sonra vibe p1 alıcam. çünkü priz aramaktan çok sıkıldım. bir de ne için kullanıcağını bilmeli insan asphalt bile oynamayan insanlar şöle işlemci olsun böle ram olsun diyolar fotoğraf çekmeyen insanlar kamerası şöle olsun böle olsun diyolar bana genel kullanımda lazım ama performans olarak zenfone 2 çok daha iyi oyunla aram olsam onu alırdım. lg g4 ithalatçı garantiliye de bak derim almadıysan hala....aşırı karışık yazmışım bee anlatamadım derdimi