Merhaba. Ben bu sene 11. sınıfa geçtim ve artık çalışmaya başlayacağım. Benim matematik temelim çok kötü. YGS için sadece matematik mi çalışmalıyım yoksa diğer derslere de çalışmalı mıyım ? Ben şuan sadece matematiği düzeltmek istiyorum.
Ben sayısal seçtim. Elektrik-elektronik mühendisliği olabilir. Bilgisayar ya da yazılım mühendisliği olabilir. Ama TM den hukukta olabilir. Şuan kafam çok karışık. YGS için sadece matematiğe çalışmaya başlasam nasıl olur? Çünkü matematiği ne kadar çok yaparsan o kadar iyi diyorlar.Hedefiniz ne ?
Sadece ygs matematiği çalışmayın, lys için de çalışın. Lys emeğin karşılığını ygsye nazaran daha fazla verir.Ben sayısal seçtim. Elektrik-elektronik mühendisliği olabilir. Bilgisayar ya da yazılım mühendisliği olabilir. Ama TM den hukukta olabilir. Şuan kafam çok karışık. YGS için sadece matematiğe çalışmaya başlasam nasıl olur? Çünkü matematiği ne kadar çok yaparsan o kadar iyi diyorlar.
Ama benim temelim yok. LYS ye çalışsam saçma olmaz mı ? Ben sıfırdan başlamak istiyorum.Sadece ygs matematiği çalışmayın, lys için de çalışın. Lys emeğin karşılığını ygsye nazaran daha fazla verir.
Antrenmanlarla matematik kitabının 1. serisini sipariş ettim dün. İnşallah eksikliklerimi gideririm.Reçeteni yazıyorum dostum.
Antremanlar mat 1 2 3 serilerini bitir.
Birey Ygs matematik A b c serilerini bitir
Ve karekök yayınlarınına geçiş yap. Eğer ygs sınavında 30 netin altına düşersen ben bişey bilmiyorum
Zamanında böyle yaparak 36 net yapmıştım ygs mattan. Gel gör ki hayatımda meydana gelen durumlar neticesinde lys sınavım çok iyi geçmemişti ve ygsden 400 küsür puana sosyal hizmetler tercih etmiştim aöf ten
1 yetmez.Antrenmanlarla matematik kitabının 1. serisini sipariş ettim dün. İnşallah eksikliklerimi gideririm.
Zaten ben 1 yeter demiyorum. İlk önce 1. yi bitirip temelimi yapayım sonra 2. 3. sonra da dediğin kitapları alırım. Her şey sırayla.1 yetmez.
Benim sana tavsiyem mesela rasyonel sayıları çalışcaksın. Bu dediğim 6 kitabı alıcaksın kardeşim önce antemanlar mat 1 i acıcaksın çözüceksin bütün soruları sonra B serisine geçiceksin sonra C
Bunlar bittikten sonra birey a b c serisinide temizliceksin. Yoksa o iş yaş benden demesi
Rasyonel sayıları 1 kitaptan bitirsen veya oran orantıyı 1 kitabın içindeki testleri çözüp bitirmen senin temel atmanı sağlam. A b c serilerinden aynı konuyu çözüp en azından 800 soru çözmen lazım ygs de başarılı olman için.Zaten ben 1 yeter demiyorum. İlk önce 1. yi bitirip temelimi yapayım sonra 2. 3. sonra da dediğin kitapları alırım. Her şey sırayla.
Hocalara geldik ve mat. akademi den çalışın. Önce mat akademi sonra hocalara geldik olsun mümkünse. Hocalara geldikte Xl soruları en sona bırakın ve tadını çıkarta çıkarta çözünBen de aynı durumdayım hocam ben daha çok internet üzerinden çalışıyorum. Hocalara geldik isimli kanalı da bir izle. Faydası oldu bana.
11.sınıf kimyası çok önemli sırf matematiğe yüklenme