11. Sınıfa Geçtim Ne Yapmalıyım ?

ExeRyderS

Doçent
Reaksiyon puanı
50
Merhaba. Ben bu sene 11. sınıfa geçtim ve artık çalışmaya başlayacağım. Benim matematik temelim çok kötü. YGS için sadece matematik mi çalışmalıyım yoksa diğer derslere de çalışmalı mıyım ? Ben şuan sadece matematiği düzeltmek istiyorum.

ExeRyderS

Doçent
Reaksiyon puanı
50
Ben sayısal seçtim. Elektrik-elektronik mühendisliği olabilir. Bilgisayar ya da yazılım mühendisliği olabilir. Ama TM den hukukta olabilir. Şuan kafam çok karışık. YGS için sadece matematiğe çalışmaya başlasam nasıl olur? Çünkü matematiği ne kadar çok yaparsan o kadar iyi diyorlar.

Transistor

Profesör
Reaksiyon puanı
1,085
Lisedeyken ertesi gün gece çalışıp yapamadığım tek ders matematikti (sayısalcıyım):D Bence matematikten başlamalısın.

mirinkirin

Doçent
Reaksiyon puanı
358
Ben sayısal seçtim. Elektrik-elektronik mühendisliği olabilir. Bilgisayar ya da yazılım mühendisliği olabilir. Ama TM den hukukta olabilir. Şuan kafam çok karışık. YGS için sadece matematiğe çalışmaya başlasam nasıl olur? Çünkü matematiği ne kadar çok yaparsan o kadar iyi diyorlar.
Sadece ygs matematiği çalışmayın, lys için de çalışın. Lys emeğin karşılığını ygsye nazaran daha fazla verir.

F1kan

Profesör
Reaksiyon puanı
1,882
Reçeteni yazıyorum dostum.
Antremanlar mat 1 2 3 serilerini bitir.
Birey Ygs matematik A b c serilerini bitir
Ve karekök yayınlarınına geçiş yap. Eğer ygs sınavında 30 netin altına düşersen ben bişey bilmiyorum :D
Zamanında böyle yaparak 36 net yapmıştım ygs mattan. Gel gör ki hayatımda meydana gelen durumlar neticesinde lys sınavım çok iyi geçmemişti ve ygsden 400 küsür puana sosyal hizmetler tercih etmiştim aöf ten

ExeRyderS

Doçent
Reaksiyon puanı
50
Reçeteni yazıyorum dostum.
Antremanlar mat 1 2 3 serilerini bitir.
Birey Ygs matematik A b c serilerini bitir
Ve karekök yayınlarınına geçiş yap. Eğer ygs sınavında 30 netin altına düşersen ben bişey bilmiyorum :D
Zamanında böyle yaparak 36 net yapmıştım ygs mattan. Gel gör ki hayatımda meydana gelen durumlar neticesinde lys sınavım çok iyi geçmemişti ve ygsden 400 küsür puana sosyal hizmetler tercih etmiştim aöf ten
Antrenmanlarla matematik kitabının 1. serisini sipariş ettim dün. İnşallah eksikliklerimi gideririm.

F1kan

Profesör
Reaksiyon puanı
1,882
Antrenmanlarla matematik kitabının 1. serisini sipariş ettim dün. İnşallah eksikliklerimi gideririm.
1 yetmez.
Benim sana tavsiyem mesela rasyonel sayıları çalışcaksın. Bu dediğim 6 kitabı alıcaksın kardeşim önce antemanlar mat 1 i acıcaksın çözüceksin bütün soruları sonra B serisine geçiceksin sonra C
Bunlar bittikten sonra birey a b c serisinide temizliceksin. Yoksa o iş yaş benden demesi

ExeRyderS

Doçent
Reaksiyon puanı
50
1 yetmez.
Benim sana tavsiyem mesela rasyonel sayıları çalışcaksın. Bu dediğim 6 kitabı alıcaksın kardeşim önce antemanlar mat 1 i acıcaksın çözüceksin bütün soruları sonra B serisine geçiceksin sonra C
Bunlar bittikten sonra birey a b c serisinide temizliceksin. Yoksa o iş yaş benden demesi
Zaten ben 1 yeter demiyorum. İlk önce 1. yi bitirip temelimi yapayım sonra 2. 3. sonra da dediğin kitapları alırım. Her şey sırayla.

hastysquirrel

Asistan
Reaksiyon puanı
235
Ben de aynı durumdayım hocam ben daha çok internet üzerinden çalışıyorum. Hocalara geldik isimli kanalı da bir izle. Faydası oldu bana.

F1kan

Profesör
Reaksiyon puanı
1,882
Zaten ben 1 yeter demiyorum. İlk önce 1. yi bitirip temelimi yapayım sonra 2. 3. sonra da dediğin kitapları alırım. Her şey sırayla.
Rasyonel sayıları 1 kitaptan bitirsen veya oran orantıyı 1 kitabın içindeki testleri çözüp bitirmen senin temel atmanı sağlam. A b c serilerinden aynı konuyu çözüp en azından 800 soru çözmen lazım ygs de başarılı olman için.
1 kitabı biticen, eee sonra 2. seriye geçene kadar unutursun bile. Temelini öyle sağlamlaştıramazsın
--- Gönderi Güncellendi ---
Ben de aynı durumdayım hocam ben daha çok internet üzerinden çalışıyorum. Hocalara geldik isimli kanalı da bir izle. Faydası oldu bana.
Hocalara geldik ve mat. akademi den çalışın. Önce mat akademi sonra hocalara geldik olsun mümkünse. Hocalara geldikte Xl soruları en sona bırakın ve tadını çıkarta çıkarta çözün :)

Death Mark

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
15,467
Öncelikle matematik ve İngilizce çalış gerisini halledersin bu iki ders çok önemli

xShadowZ

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
11.sınıf kimyası çok önemli sırf matematiğe yüklenme

mertkaracoban

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar sizden yardım istiyorum. Bende lise son sınıfa geçtim Eşit Ağırlık okuyorum (TM) hedefim Hukuk , derslerle aram iyi pek ders çalışmıyorum ama ne yapmalıyım bana ne önerirsiniz ? (Extra bir konu anlatım kitabı ve çalışma düzeni gibi)