Karekök ayarında bırakıyor o kadar zor değil. Ama Üçdörtbeş hele sondaki testler felekat. Ösym tarzı falan diyorlarda bildiğin ne kadar zor sorarız diye saçmalıyor adamlarKarekök matematik (piyasadaki zor kaynaklardan birisi)
Güvenip güvenmemek değil de matematik temelim normal. Normalde kötüydü temelim. Antrenmanlarla matematik kitabının ilkini bitirdim yazın. Biraz düzeldi temelim. Yani çok zorsa almayayım.Eğer kendine güveniyorsan karekök al
Karekök orta seviyedir zor isteseydin fdd vs önerirdim. Ama eğer antremanlarla matın birinci kitabını bitirdiysen matematiğe yeni giriş yapıyorsun dmektir en azından ilk dönem kolay bir kitap çözmelisin diye düşünüyorum (bu kitap sonuç olabilir)Güvenip güvenmemek değil de matematik temelim normal. Normalde kötüydü temelim. Antrenmanlarla matematik kitabının ilkini bitirdim yazın. Biraz düzeldi temelim. Yani çok zorsa almayayım.
Video çözümlü mü ? Eğer öyleyse daha iyi olur.Karekök orta seviyedir zor isteseydin fdd vs önerirdim. Ama eğer antremanlarla matın birinci kitabını bitirdiysen matematiğe yeni giriş yapıyorsun dmektir en azından ilk dönem kolay bir kitap çözmelisin diye düşünüyorum (bu kitap sonuç olabilir)
Eğer çözüm istiyorsan esen alabilirsinVideo çözümlü mü ? Eğer öyleyse daha iyi olur.
Video çözümlü mü kitaptaki çözümden mi bahsediyorsun?Eğer çözüm istiyorsan esen alabilirsin
Internette video değilde normal çözümleri varmış. Bu arada hedef neresiVideo çözümlü mü kitaptaki çözümden mi bahsediyorsun?
Mühendislik olabilir. Bilgisayar ve teknolojiye ilgimden bilgisayar mühendisliği, yazılım mühendisliği ya da elektrik-elektronik mühendisliği olabilir.Internette video değilde normal çözümleri varmış. Bu arada hedef neresi
Sadece mühendis olacaksan çokda çalışmana gerek yok öncelikle kendine hedef olarak bir sıralama belirlemelisin ilk bin ilk on bin ilk elli bin gibiMühendislik olabilir. Bilgisayar ve teknolojiye ilgimden bilgisayar mühendisliği, yazılım mühendisliği ya da elektrik-elektronik mühendisliği olabilir.
Bilmiyorum. Şuan hedefim tam belli değil.Sadece mühendis olacaksan çokda çalışmana gerek yok öncelikle kendine hedef olarak bir sıralama belirlemelisin ilk bin ilk on bin ilk elli bin gibi
Bugune kadar o yayından 1 soru dahi çözmedim hiç bir fikrim yokOkyanus nasıl ?
Sonuç ile karekök arası kolay bir kitapOkyanus nasıl ?
O kitabı bitirdim.Hafif ve kolay gelecektir ama antremanlarla matematik var ona bak bi istersen matematiğimin gelişmesinde büyük rol oynamıştır
Bilgiyolu soru bankası iyidir b_c alırsan, ağır olur dersen a_b alabilirsin11. Sınıf için hangi matematik kitabı iyi? Matematikte temelim orta. Aynı şekilde fizik kimya biyoloji dersleri için de kaynak önerir misiniz? Matematik hocamız eksen yayınlarını önerdi.
Fizik için palmeye öğretici diyorlar ama yapamadıklarını sorabileceğin hocan var mı
Video çözümlü kitap olsa güzel olur. Her zaman bu imkan olmayabilir. Ama internetten istediğim zaman çözümüne bakabilirim.Fizik için palmeye öğretici diyorlar ama yapamadıklarını sorabileceğin hocan var mı