11. Sınıf Matematik Kaynak Önerisi

ExeRyderS

Doçent
Reaksiyon puanı
50
11. Sınıf için hangi matematik kitabı iyi? Matematikte temelim orta. Aynı şekilde fizik kimya biyoloji dersleri için de kaynak önerir misiniz? Matematik hocamız eksen yayınlarını önerdi.

Ar0505

Asistan
Reaksiyon puanı
35
dogru tespit hocalardan esen çözüm yayınlarıda ıyıdır

Halktan Biri

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,165
Matematik olarak Sonuç Yayınları'nın fasiküllerini kullanıyorum. Bugünlerde Sonuç Yayınları'nın mantık fasikülündeki sorularını çözüyorum ve sorular çok zorlamıyor.
Benim Mat. hocam da Eksen yayınlarını ve 3-4-5 Yayınlarının Mat. soru bankasını önerdi. Ama bu iki kitabı kullanmadığım için kitaplar hakkında bir şey söyleyemeyeceğim. :)

Ar0505

Asistan
Reaksiyon puanı
35
ben eksen degilde çözümü kullandım sonuç alırsın

Halktan Biri

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,165
Ayrıca bizim Dil Anlatım öğretmenimiz şu kaynakları önerdi.
Kampüs Türkçe Soru Bankası
Adrenalin Türkçe Soru Bankası
Karekök Türkçe
Yayın Denizi

Fizik öğretmenimiz de Okyanus ve Yayın Denizi'ni önerdi.

rawkid

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,317
Matematikte esen yayınlarının üç renk kitabından uzak dur. İçindeki sorular resmen fantezi yapmanı istiyor. O zorlukta sorular hiç bir zaman karşına çıkmayacak ve boşuna stres yapıp kendini yoracaksin. Sadece bu tavsiyeyi vermek istiyorum.

F1kan

Profesör
Reaksiyon puanı
1,882
Karekök matematik (piyasadaki zor kaynaklardan birisi)
Karekök ayarında bırakıyor o kadar zor değil. Ama Üçdörtbeş hele sondaki testler felekat. Ösym tarzı falan diyorlarda bildiğin ne kadar zor sorarız diye saçmalıyor adamlar

ExeRyderS

Doçent
Reaksiyon puanı
50
Fizik kimya biyoloji soru bankasını alıp çözememekten korkuyorum. Çünkü anlayamıyorum konuları :/

ExeRyderS

Doçent
Reaksiyon puanı
50
Eğer kendine güveniyorsan karekök al
Güvenip güvenmemek değil de matematik temelim normal. Normalde kötüydü temelim. Antrenmanlarla matematik kitabının ilkini bitirdim yazın. Biraz düzeldi temelim. Yani çok zorsa almayayım.

Reaksiyon puanı
5,173
Güvenip güvenmemek değil de matematik temelim normal. Normalde kötüydü temelim. Antrenmanlarla matematik kitabının ilkini bitirdim yazın. Biraz düzeldi temelim. Yani çok zorsa almayayım.
Karekök orta seviyedir zor isteseydin fdd vs önerirdim. Ama eğer antremanlarla matın birinci kitabını bitirdiysen matematiğe yeni giriş yapıyorsun dmektir en azından ilk dönem kolay bir kitap çözmelisin diye düşünüyorum (bu kitap sonuç olabilir)

ExeRyderS

Doçent
Reaksiyon puanı
50
Karekök orta seviyedir zor isteseydin fdd vs önerirdim. Ama eğer antremanlarla matın birinci kitabını bitirdiysen matematiğe yeni giriş yapıyorsun dmektir en azından ilk dönem kolay bir kitap çözmelisin diye düşünüyorum (bu kitap sonuç olabilir)
Video çözümlü mü ? Eğer öyleyse daha iyi olur.

ExeRyderS

Doçent
Reaksiyon puanı
50
Internette video değilde normal çözümleri varmış. Bu arada hedef neresi
Mühendislik olabilir. Bilgisayar ve teknolojiye ilgimden bilgisayar mühendisliği, yazılım mühendisliği ya da elektrik-elektronik mühendisliği olabilir.

Reaksiyon puanı
5,173
Mühendislik olabilir. Bilgisayar ve teknolojiye ilgimden bilgisayar mühendisliği, yazılım mühendisliği ya da elektrik-elektronik mühendisliği olabilir.
Sadece mühendis olacaksan çokda çalışmana gerek yok öncelikle kendine hedef olarak bir sıralama belirlemelisin ilk bin ilk on bin ilk elli bin gibi

F1kan

Profesör
Reaksiyon puanı
1,882
He unutmadan.
Kaf serisi var Behzat Rasuli idi sanırım hocanın ismi fena değildi bir aralar. Onada bak ama biraz tuzlu o haberın olsun

F1kan

Profesör
Reaksiyon puanı
1,882
Bugune kadar o yayından 1 soru dahi çözmedim hiç bir fikrim yok :D
Bak aslında senin seviyene uygun videolu bir yayın daha var. Eis yayınları ona bir bak istersen kolayın biraz üstüdür.

Emre Budak

Doçent
Reaksiyon puanı
321
Hafif ve kolay gelecektir ama antremanlarla matematik var ona bak bi istersen matematiğimin gelişmesinde büyük rol oynamıştır

Anıl Bozkurt

Asistan
Reaksiyon puanı
23
11. Sınıf için hangi matematik kitabı iyi? Matematikte temelim orta. Aynı şekilde fizik kimya biyoloji dersleri için de kaynak önerir misiniz? Matematik hocamız eksen yayınlarını önerdi.
Bilgiyolu soru bankası iyidir b_c alırsan, ağır olur dersen a_b alabilirsin

ExeRyderS

Doçent
Reaksiyon puanı
50
Fizik için palmeye öğretici diyorlar ama yapamadıklarını sorabileceğin hocan var mı
Video çözümlü kitap olsa güzel olur. Her zaman bu imkan olmayabilir. Ama internetten istediğim zaman çözümüne bakabilirim.