1080p yi Kasmadan Oynatacak Program?

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
265
1080p bir film indirdim deneme amaçlı.Ancak ;Vlc player ile Gom player adeta nakavt oldular.

KM player indirdim bu diğerleirne göre çok daha iyi oynattı ama az da olsa ses kaymaları var bunda da..

1080p film için önerebileceğiniz bir oynatıcı var mı.

clients

Profesör
Reaksiyon puanı
36
ekran kartın nedir film için iyi bir ekran kartı ram ve işlemciye ihtiyacın var.

ilgicekici

Asistan
Reaksiyon puanı
3
1080p filmi rahat izleyebilmek için öncelikle yeterli donanıma sahip olmalısınız. Ekran kartınız ve diğer donanımlarınız yeni değil ise takılmalar yaşamınız normal. Gom Player ile 1080p filmleri çok rahat bir şekilde izliyorum, takılma ya da ses kaymaları olmuyor.

Roland.

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Splash Player var çok güzel.Settings>> video kısmından use hardware acceleration kısmını işaretlersin olur biter.Ekran kartın önemli tabi burada

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
265
nvidia geforce 9600 gt ekran kartım var

diğer özellikler ise:
35je1e9.jpg

clients

Profesör
Reaksiyon puanı
36
sistem oldukca iyi.
gom değilde mediaplayer clasic kullan veya km player.

new_cont

Asistan
Reaksiyon puanı
6
bi arkadas demiş ztn media player clasic lakin gerekli kodec çözücülerinin olması gerek.

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
265
ama km playerde diğerlerine göre bariz düzelme var yani izlenebiliyor..biraz önce indirme işlemi de vardı pc de o da etkiler mi?

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
oynatamama sebebin hard diskin mevcut veriyi okumada yetersiz kalmasından da kaynaklanıyor :D gerçi 1080 diyorsun blueray rip mi yoksa blueray mi :) km player pc monitöründe pek belli değil ama lcd tv ye bağlarsanız bariz görüntü kaybına neden oluyor zaten o yüzden biraz daha rahat çalışıyor :)

M.Şamil CAN

Dekan
Reaksiyon puanı
105
Km player ile izlersin. Km player bu işte usta olmuş ün yapmış programdır. Nettede araştır istersen :)

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
265
klite codec indirdim onunla açtım hakikaten çok farketti. bir de diğer ses akımını nasıl seçeceğim bir bulabilsem:;)

---------- Post added at 00:58 ---------- Previous post was at 00:56 ----------

klite codec yüklerken bir bölümde mediaplayer klasik bire de kmplayer vardı ben hepsini seçtim .. bu klite codec hepsine güncel kodlarımı ekledi anlayamadım

raxetul

Profesör
Reaksiyon puanı
31
klite paket halinde codec'leri sisteme yükler, oynatıcılar sistemden ilgili codec'i seçer (dosya uzantısından değil!!!!! Dosyanın ilk kısımlarında ses ne ile sıkıştırılmış görüntü ne ile sıkıştırılmış bellidir uygun çözücü sistemden çağrılır. Codec paketleri asla oynatıcı programramlara yama yapmaz). Hangi uzantıların hangi oynatıcı ile açılacağını nasıl istediğini de klite kurulum esnasında sana soruyor.

Güncel çözücü ve kodlayıcılar sistemine yüklüyor. Bir de görüntü işlemleri ağır matris işlemleri oldukları ve böyle işlemlerin paralel işlemcilerde daha hızlı çözülmesi sebebiyle bazı codecler CUDA(Nvidia ekran kartlarının paralel işlem çalıştırması) destekli olup, işlemci yükünü ciddi azaltabiliyor.
(Hangisi olduğunu şu an hatırlamıyorum.)

zeal104

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
VLC player, cok rahat, hızlı bir program. Altyazı eklemek da cok basit. Tavsiye ederim ;)

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
556
Splash Player da öyle bir sorun çıkacağını sanmıyorum.

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
daum pot player hd filmlerde sorunsuz diyolardi forumda bi yerlerde. kmplayere benziyo ama sadece ingilizce malesef

uma350

Profesör
Reaksiyon puanı
70
1080p videolarda "Media player Classic" yazılımının VLC ye oranla daha iyi bir izlenim sunduğu tarafımca gözlenmiştir. :)

kowalskii

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Media player classic.

Evet. şimdi seyrettim hatta :D

---------- Post added at 02:37 ---------- Previous post was at 02:36 ----------

1080p videolarda "Media player Classic" yazılımının VLC ye oranla daha iyi bir izlenim sunduğu tarafımca gözlenmiştir. :)

Tarafımca katılıyorum :D

---------- Post added at 02:38 ---------- Previous post was at 02:37 ----------

daum pot player hd filmlerde sorunsuz diyolardi forumda bi yerlerde. kmplayere benziyo ama sadece ingilizce malesef

Buradan sayfaya gidebilirsiniz.

(birazdan modlar beni kıg...)

uma350

Profesör
Reaksiyon puanı
70

Blackout

Dekan
Reaksiyon puanı
383
HD'de en iyisi SPlayer, Pot Player, KMPlayer denilebilir. Media Player Classic de deneyebilirsin, zaten K-lite kurunca o da geliyor beraberinde.
Önce şuradan en son çözücü paketini yükle. Daha sonra bunu ve şunu dene. Bunlarla hem olabilecek en yüksek kalitede hem de maksimum verimlilikte izleyebilirsin videolarını.

kelime

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
km de hiç ses kayması yaşamadım hele bütün dosya inmişse son sürüm ü deneyin bir de bulursanız BS ama inanıyorum ki KM daha iyi 3 subtitle aynı anda izliyorum o derece.
gom da iyi 2 numaram.
vlc den son dönemde cok sogudum ki bir zamanlar 1 numaraydı.
media player classic mp4 icin uygun.

warhead

Doçent
Reaksiyon puanı
9
Tek program var zaten gerisi hikayedir kimse ağlamasın.BS Player ;) Siz kurun o kendi herşeyi halleder..

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaslar program hikaye bilgisayarin sanalbellek ayarinini devre disi birakin yada yukseltin sonuc alirsiniz.

ahiskali000

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Splas pro Ex yuksek cözünürlüklü videolar için en iyisidir bence netten arastirin biraz bulabilirsiniz içerisinden manuel ayarlarini yaptiktan sonra eger donaniminizda destekliyorsa diğer oynaticilardan farkini açik ara hissedebilirsiniz

S

SDN Okuru

SDN Okuru
corel win DVD 11 veya 12 tavsiye ederim. burdakiler amatör. renk ve görüntü kalitesi kendi içinde bulunan ayarlarla otomatik olarak diğer oynatıvlardan daha üstün görüntü ve ses vermesini sağlıyor. ses sistemin varsa ayarda yapabilirsin. bir bilgisayarın vazgeçilmezi olabilir ;) 3d görüntü ve ses dönüştürme özeliği de var ayrıca ama bunun için gözlük gerek. bazı bilg ekranlarının gözlüksüz desteklediğini duymuştum

mezmerdek

Asistan
Reaksiyon puanı
0
1.Media Player classic 2.vlc 3.Gom Player 4.Splash Tabiki donanımının yeterli olması şartıyla :thumbup1: