consifedar
Doçent
Bu işinizi görür alabilirsiniz.şuan bu msj ı yazarken arkada çalışan tek program bu ve sıcaklık 70 deli gibi birşey ama macun olarak bunu almak istiyorum ama bana göre pahalı
Bu işinizi görür alabilirsiniz.şuan bu msj ı yazarken arkada çalışan tek program bu ve sıcaklık 70 deli gibi birşey ama macun olarak bunu almak istiyorum ama bana göre pahalı
teşekkürler onun n11 de olanını alıcağımBu işinizi görür alabilirsiniz.
Fanları temizleyin kaliteli termal macun uygulayınİ3 3240
RADEON 6540
4RAM
bir ara zulada kaç fps aldığımı ölçeyim dedim ve msı after ı kurdum açıp kullandım ve zula oynarken işlemcimin 105 dereceye çıktığını gördüm
yaklaşık 2 hafta kadar öncede orta da gta 5 oynuyordum ve o zaman ölçmemiştim gta da kaç derece olurddu çok merak ediyorum açıkçası
şuan 2 oyunuda sildim ama işlemci hakkındaki düşüncelerinizi bekliyorum sizce ne yapmalıyım ateşini düşürmek için
öyle yapıcağım bir sorum olucak vanın neresinde oturuyorsunuzFanları temizleyin kaliteli termal macun uygulayın
görüyor maalesef foto olsaydı keşke atardım ama boştaki sıcaklıını atayım gerisini siz düşünün100° derecede bilgisayar kapanmıyor mu 105° dereceyi nasıl gördü?. Merak ettiğimden soruyorum.
Edremite yakınımöyle yapıcağım bir sorum olucak vanın neresinde oturuyorsunuz
Mesaj otomatik birleştirildi:
görüyor maalesef foto olsaydı keşke atardım ama boştaki sıcaklıını atayım gerisini siz düşünün
Termal macun yenileyip soğutucu almanızı tavsiye ederim.İ3 3240
RADEON 6540
4RAM
bir ara zulada kaç fps aldığımı ölçeyim dedim ve msı after ı kurdum açıp kullandım ve zula oynarken işlemcimin 105 dereceye çıktığını gördüm
yaklaşık 2 hafta kadar öncede orta da gta 5 oynuyordum ve o zaman ölçmemiştim gta da kaç derece olurddu çok merak ediyorum açıkçası
şuan 2 oyunuda sildim ama işlemci hakkındaki düşüncelerinizi bekliyorum sizce ne yapmalıyım ateşini düşürmek için
öyle yapacağımTermal macun yenileyip soğutucu almanızı tavsiye ederim.
İşlemcinizin fanı stok fansa onu değiştirin. ( Stok fan: İşlemciyi ilk aldığında onunla beraber gelen fandır ).eğer görebiliyorsanız orada max 105 yazıyor ayriyetten hiçbirşey açık olmamasına rağmen 68drece
stock fanın ne olduğunu biliyorum ve stock fan ayriyetten ince olanlarından çöp yanı dönüş hızı %15İşlemcinizin fanı stok fansa onu değiştirin. ( Stok fan: İşlemciyi ilk aldığında onunla beraber gelen fandır ).
Belki bilmiyorsanız diye belirtmek istemiştim kötü bir niyet yoktu. Bence stok fanı değiştirin, çok sıkıntı oluyor.stock fanın ne olduğunu biliyorum ve stock fan ayriyetten ince olanlarından çöp yanı dönüş hızı %15
sorun değil ben zaten 'stock fanın ne olduğunu biliyorum' derken iğneleme fln yapmadımBelki bilmiyorsanız diye belirtmek istemiştim kötü bir niyet yoktu. Bence stok fanı değiştirin, çok sıkıntı oluyor.
değiştireceğim tabi elime para geçinceBelki bilmiyorsanız diye belirtmek istemiştim kötü bir niyet yoktu. Bence stok fanı değiştirin, çok sıkıntı oluyor.