• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

105 dereceyi gören cpu

İ3 3240
RADEON 6540
4RAM
bir ara zulada kaç fps aldığımı ölçeyim dedim ve msı after ı kurdum açıp kullandım ve zula oynarken işlemcimin 105 dereceye çıktığını gördüm
yaklaşık 2 hafta kadar öncede orta da gta 5 oynuyordum ve o zaman ölçmemiştim gta da kaç derece olurddu çok merak ediyorum açıkçası
şuan 2 oyunuda sildim ama işlemci hakkındaki düşüncelerinizi bekliyorum sizce ne yapmalıyım ateşini düşürmek için
Fanları temizleyin kaliteli termal macun uygulayın

100° derecede bilgisayar kapanmıyor mu 105° dereceyi nasıl gördü?. Merak ettiğimden soruyorum.

Adsız.png

İ3 3240
RADEON 6540
4RAM
bir ara zulada kaç fps aldığımı ölçeyim dedim ve msı after ı kurdum açıp kullandım ve zula oynarken işlemcimin 105 dereceye çıktığını gördüm
yaklaşık 2 hafta kadar öncede orta da gta 5 oynuyordum ve o zaman ölçmemiştim gta da kaç derece olurddu çok merak ediyorum açıkçası
şuan 2 oyunuda sildim ama işlemci hakkındaki düşüncelerinizi bekliyorum sizce ne yapmalıyım ateşini düşürmek için
Termal macun yenileyip soğutucu almanızı tavsiye ederim.

Belki bilmiyorsanız diye belirtmek istemiştim kötü bir niyet yoktu. Bence stok fanı değiştirin, çok sıkıntı oluyor.
sorun değil ben zaten 'stock fanın ne olduğunu biliyorum' derken iğneleme fln yapmadım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Belki bilmiyorsanız diye belirtmek istemiştim kötü bir niyet yoktu. Bence stok fanı değiştirin, çok sıkıntı oluyor.
değiştireceğim tabi elime para geçince