1000 TL'ye Android Telefon

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Esares
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Esares

SDN Okuru
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar yeni telefon almaya karar verdim ve 1000TL bütçem var. Çift çekirdek, bataryası uzun giden, kamerası kaliteli olan bir telefon arıyorum.Oyun oynarım GTA, PES gibi oyunları kasmadan oynayabileceğim, dayanıklı, video çekerken dokunduğunda otofocus yapan bir telefon önerebilir misiniz? Benim aklımda şu 5 telefon var.
1-) Motorola RAZR XT910
2-) Samsung I9100 Galaxy S II
3-) Huawei Ascend P1
4-) Samsung Galaxy Nexus I9250
5-) Sony Xperia P
Bunlardan hangisini seçeyim veya 1000tlye kadar önerebileceğiniz başka telefon var mı?
Teşekkürler...

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
S3 (1100 TL) alabilirsin veya kamerası daha iyi olsun diyorsan Sony serilerinden birini alabilirsin.

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
xperia p yada herhangi bir sony almada ne alırsan al.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Lg P970 kullandım, kötü yola düştü servisede yolladım kurtulamadı, Samsung Wi8150 aldım anakart arızalı çıktı Servise gönderdim bir ay sonra kart gelmedi yenişimi parasımı dediler parasını aldım. Oğlumda iphone 4s var. bende Xperia P her yönüyle iphone bile fark atıyor. iphone aldığına Vallahide pişman billahide Havasından başka birr extrası yok ve şu anda imkanım olsa Xperia Z alırım. Başka tanımam. 1000 lira veya 2000 lira para veripte korkarak kullanmayın.

dadaş27

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Nexus almalısın, s3'ten daha mantıklı bir seçim kesinlikle.

Esares

SDN Okuru
Reaksiyon puanı
0
s3 çok büyük tek elle telefona hakim olmak istiyorum yani o bana çok büyük geliyor xperia p de çok çabuk şarjı bitiyor diyorlar

- - - Mesaj Güncellendi - - -

xperia p yada herhangi bir sony almada ne alırsan al.
neden ?

boxer39585

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Güncelleme olarak düşünürsen Samsung' tan veya Nexus' tan vazgeçme derim. Mesela S2 piyasaya 2.3.6 ile çıktı ama 4.2.2 güncellemesi aldı.

SmaLL*

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
operatör şirketlerinin mağazası oluyor oralara git. orda telefonu denersin hoşuna gideni alırsın hem orda öneridede bulunabilirler

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Galaxy nexus bence çok mantıklı olabilir nexus 4den sonra guncellemeler hemen ona geliyo diye biliyorum

S

SDN Okuru

SDN Okuru
nexus ascend ve razr bu üçüsünün de donanımları tamamen aynı ve ekran kartları kötü yeni oyunları kaldıramıyorlar(donmalar çok oluyor) bu seçenekler içinde en mantıklısı s2.. ama ben olsam 1000 liram varken kesinlikle s3 veya one x alırdım... çok büyükler demişsin ama nexus da onlar s3 kadar:)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar bende tel alıcam max 900 tl istediğim özellikler : hızlı ve akıcı olması , oyunları donmadan çalıştırsın (dead trigger,temple run vb) , interneti hızlı olsun aklımdaki telefonlar : samsung galaxy ace 2 , nokia lumia 620 , samsung galaxy s3 mini , htc desire x sizce hangisi ? şimdiden teşekkürler.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar bende tel alıcam max 900 tl istediğim özellikler : hızlı ve akıcı olması , oyunları donmadan çalıştırsın (dead trigger,temple run vb) , interneti hızlı olsun aklımdaki telefonlar : samsung galaxy ace 2 , nokia lumia 620 , samsung galaxy s3 mini , htc desire x sizce hangisi ? şimdiden teşekkürler.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
samsung s4 zoom al hem ucuz hemde 16 mp kamera 4.2.2. sürümü yüklü 900 lira gold da