1000 TL Civarında Telefon lazım

ege2521

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar en fazla 1000tl civarında bi telefon arıyorum
benim için android sürümü ,kamerası ve müzik kalitesi önemli oha deseniz bile başka bişey önerin

ege2521

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ya windows phone ların yorumları çok kötü xperia sp nasıl bilmiyorum ama one mini nasıl sence

birlik07

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
xperia sp 'den başka alternatif yok . yakında 4.3 de alıcak

Elusive

Dekan
Reaksiyon puanı
260
Sürüm demişsin spye yaklaşma o zaman . 4.3 alacak ama sonrası meçhul.

fatihrednight1

Doçent
Reaksiyon puanı
1
İlla android mi istiyorsun peki ?

- - - Mesaj Güncellendi - - -

ya windows phone ların yorumları çok kötü xperia sp nasıl bilmiyorum ama one mini nasıl sence

One miniyi boşver et.Windows phone ların yorumları nerede çok kötüymüş ? Öyleyse bile inanma.

Elusive

Dekan
Reaksiyon puanı
260
One mininin kamerasını bilmiyorum . Kullanıp görmek lazım. Güncelleme konusunda baya yol kat etti htc. Çok sıkıntı olmaz . Ses desen zaten htcden bahsediyoruz söylemeye bile gerek yok .

fatihrednight1

Doçent
Reaksiyon puanı
1
One mininin kamerasını bilmiyorum . Kullanıp görmek lazım. Güncelleme konusunda baya yol kat etti htc. Çok sıkıntı olmaz . Ses desen zaten htcden bahsediyoruz söylemeye bile gerek yok .

One mini yerine Lumia 925 alsın,eminim daha memnun olur.One mini de iyi telefon,ama parasına pek değmediğini düşünüyorum.Sonuçta bir mini ve parası belli.

Elusive

Dekan
Reaksiyon puanı
260
One mini yerine Lumia 925 alsın,eminim daha memnun olur.One mini de iyi telefon,ama parasına pek değmediğini düşünüyorum.Sonuçta bir mini ve parası belli.
Fiyatı biraz tuzlu evet. Ama arkadaş ille de android istiyorsa mecbur yapcak bişey yok çünkü istediği kriterlerin hepsine uygun telefon yok nerdeyse:)

rauldeno

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Media Markt da HTC Butterfly 1349 TL ye düşmüş.Limitini biraz daha arttırabilirsen o paraya alabileceğin en iyi telefon o.

huseyinacar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
samsung galaxy s3 ve nexus 4 uygulama çok önemli değilse lumia 920

Elusive

Dekan
Reaksiyon puanı
260
samsung galaxy s3 ve nexus 4 uygulama çok önemli değilse lumia 920
Nexus 4 ün ne artısı var ki ? Güncelleme dedik o da fos çıktı. Kamera desen vasat . Ses de aynı şekilde.

S3 olabilir güncelleme konusunda hiç bir firmaya güvenmeyeceksin . İlle de güveneceksen samsung . Ama bizzat kullanmadım kamerası sesi iyi diyemem.

huseyinacar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
1000 lira seviyesine en akıcı telefonlardan biri 2 gb ram artısı.. androıd 4.4 yakında alır...ses ve kamera ortalama seviyede

Elusive

Dekan
Reaksiyon puanı
260
1000 lira seviyesine en akıcı telefonlardan biri 2 gb ram artısı.. androıd 4.4 yakında alır...ses ve kamera ortalama seviyede
Adamın kriterlerinde performans ön planda değil ki . Ses ve kamera iyi olsun demiş . Nexus 4 de bunlar artı değil. Güncelleme olayı da hikaye . Artık o da bi artı değil. 18 ay cart curt bir şey dedi google. Nexusun özelliği de kalmadı .

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708
Arkadaşlar en fazla 1000tl civarında bi telefon arıyorum
benim için android sürümü ,kamerası ve müzik kalitesi önemli oha deseniz bile başka bişey önerin

xperia sp yada bulrsan s3 nexus 4 derdimde onun kamera ve müzik kalitesi sıkıntılı...

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Kamera ve müzikte o fiyata en iyi Lumialar var. Lumia 720 veya 920 olabilir. Yalnız oyun konusunda biraz fakirler. Android olarak o fiyata efsane üçlü var: LG Nexus 4 ; Samsung Galaxy S4 mini ; Xperia SP... Zaten hepsi birbirine benziyor. Hoşuna gideni al.

ege2521

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
lumia 520 sence nasıl

Kamera ve müzikte o fiyata en iyi Lumialar var. Lumia 720 veya 920 olabilir. Yalnız oyun konusunda biraz fakirler. Android olarak o fiyata efsane üçlü var: LG Nexus 4 ; Samsung Galaxy S4 mini ; Xperia SP... Zaten hepsi birbirine benziyor. Hoşuna gideni al.
sence lumia 520 nasıl

tamam anladım ve kötü de deillermiş ama sence lumia 520 nasıl

şu windows phone olması önemli deil ama para uçtu gitti babam almış
:blushing:

fatihrednight1

Doçent
Reaksiyon puanı
1
lumia 520 sence nasıl

sence lumia 520 nasıl

tamam anladım ve kötü de deillermiş ama sence lumia 520 nasıl

şu windows phone olması önemli deil ama para uçtu gitti babam almış
:blushing:

Telefon alamayacak mısın yani ?

HeroGaki

Doçent
Reaksiyon puanı
10
NeXuS 4 işini görür kardeşim - Ayrıca ben Gm Discovery kullanıyorum uygun fiyat ve performansı çok iyi çok memnunum.

K /\ /\ N

Profesör
Reaksiyon puanı
84
NeXuS 4 işini görür kardeşim - Ayrıca ben Gm Discovery kullanıyorum uygun fiyat ve performansı çok iyi çok memnunum.

Hocam biraz açarmısınız. Bende gm discovery almak istiyorum ama lg l7 ii ile arasında kaldım. Ve eğer 900 tl civarında nexus 4 bulabilirsen alamyı planlıyorum ama şimdilik gmd gözüküyor. Biraz daha kullanımı oyun pil kamera ve en önemlisi müzik kalitesi nasıl sizce.

blackdown

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Nexus 4 derim ama o fiyata o özelliklerin hepsi olan telefon zor bir şeyden mecburen fedâ edeceksin ama yinede Nexus 4

Akoleroski

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sen SAKIN ! olki L7 Alma ! SAKIN !

Bende bir ara vardı telefonu duvara fırlattım; rehber abartısız 8 saniyede açılıyor. İçinde 1Ghz TEK ÇEKİRDEK işlemci ve 512MB ram var boşta kalan ram ise 98MB boyle bir telefon sen sakın olki alma ! :D [Yanlış anlama dostum tavsiye sadece :)]

Tavsiyem ise;
1000tl'ye biraz daha fiyat farkı koyup ya HTC Butterfly al yada o fazla gelirse [300tl fark] Nexus 4 al şuanda 949TL olması lazım yanında hediyesiyle.Ama [Soft'keyler can sıkıyor ekranı kaplıyor :)]

Nexus 4'de kullandım;
Cihaz süper bir akıcılığa sahip ancak 16GB hafıza bana yetmez.+'dan kamera kalitesi hiçde iyi değil açık konuşmak gerekirse :(; Birde telefonu masaya koyunca ses çıkmıyor :)

Gelelim HTC Butterfly'a :)

Ben kullanmadım ancak;
Tasarım ve HTC olması [Beats Audio :D] bence gayet yeterli bir sebep pek araştırmadım telefonu ama 2gb ram var herhalde ondada.

Ama hiçbiri hoşuna gitmiyorsa; Tavsiyelerim şu şeklide olacak;

Galaxy S3: Bu telefonu kullandım baya bir süre; Telefon hala canavar gibi; Yanında duran Optimus G'nin 13MP'lik kamerasından çok daha iyi bir performans sunuyor S3 [Kamera performansı] Ama; RAM ve GPU bakımından Optimus G'sana daha çok gider.

Optimus G: Bu cihazda 13MP kamera göze çarpıyor ama; Kalite olarak hiçbirşey ifade etmiyor :( [5MP Kamera gibi neredeyse :S] ama dediğim gibi oyun performansı,aynı zamanda işlem hızı [2GB RAM Mevcut :)] istiyorsan kesinliklen Optimus G'almalısın :) [Tavsiyem Siyah al :D]

Velasıl;

Bu telefonlar seni kendi düşüncene yiter umarım.Umarım sana yardımım dokunmuştur :). Senin yerinde olsam Optimus G alabilirdim ama Galaxy S3, 4.3 Güncellemesi ile [Aynı S4 Gibi Oldu Zaten Telefon :)] tadından ve ekran kalitesinden yenmiyor telefon [Galaxy S3] ama sende 1000tl'lik bir fiyat aralığı varsa tercihin şüpesiz Nexus 4'olmalı dostum :)

Teşşekkürler....

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Bence Lumia 520 Windows Phone deneyimini iyi yaşatan bir telefon. Performans olarak bir eksiği yok. Üst lumia 720 den farkları: Kamerası düşük kalite, Flaşı YOK, ekranın biraz kalitesi düşük (gün ışığı için falan).

Mr.Elm

Doçent
Reaksiyon puanı
5
[MENTION=373980]ege2521[/MENTION] HTC Desire 500 derim hem beats de var 840 liraya bulabilirsin. Gayet güzel telefon.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
nexus 4 çok ısınıyor kardeşim bende düşünmüştüm